Träningsväskan är packad!

Nu har jag så gott som packat klart träningsväskan inför morgondagen. Har planerat att åka och träna innan jobbet imorgon och jag börjar redan kl 12, så det blir tidigt iväg.

Idag har jag haft myror i benen, suttit på enkelsal, och så blev det varken träning eller promenad innan jobbet. Däremot en träff med L innan arbetspassets början. Det var jättetrevligt att träffa honom igen, såg ut som vanligt, lite längre hår möjligtvis. Det har ändå gått några år sedan sist.

Håller på att uppdatera min telefon nu innan jag ska sova, eller så sover jag medans. Får se hur det blir, ögonen är trötta, jag mår illa. Det är väl ungefär som vanligt känns det som.
God natt!

Ny vecka!

Nu har den nya veckan börjat, segt.
Hade tänkt åka till gymmet tidigt i morse, hade ställt klockan och allt. Men ikke! Vaknade vid 6 och kunde knappt somna om, inge kul. Så sen när klockan väl ringde hade jag precis somnat och då blev jag jättetrött p.g.a. det. Så nu har jag varit vaken en halvtimme och ska precis börja på första koppen med kaffe.
Så ingen träning idag, men imorgon däremot har jag planerat att träna. Börjar kl 12 på jobbet, då hinner jag träna en stund innan jag börjar, och då behöver jag inte åka förrens vid 9-snåret och då hinner jag träna en timme.

Idag ska jag förbi min gamla klasskompis på sjukan, så jag tar en tidigare buss. Då hinner jag säga mer än hej till honom.
Nu kaffe!

Har jag tagit tag i mitt liv?

Denna vecka har varit bra för mig tror jag.
Jag tror att jag har tagit tag i mitt liv, en början till det i alla fall.
Har köpt mig ett medlemskort på SATS, varit och tränat 5 gånger på en vecka.
Har nästan saknat träningen idag, har endast haft soffläge idag med tanke på handbollen. Imorgon bitti beroende på när jag vaknar drar jag till gymmet. Annars blir det bara en promenad till bussen. Kommer nog ta en tidigare buss till jobbet, min gamla klasskompis ligger inlagd och vill ha besök. Så jag ska gå och besöka honom innan jobbet imorgon.

Veckans Träning-
Steg och motion:
Måndag 24/1: 16185. Heldag på jobbet
Tisdag 25/1: 15334 (inkl. 25 min Crosstrainer)
Onsdag 26/1: 13758, promenad (inkl. omväg) till bussen
Torsdag 27/1: 18141 (inkl. 25 min Crosstrainer+10 min promenadband båda i intervaller)
Fredag 28/1: 11274 (inkl. 30 min Crosstraining, 15 min promenadband, 10 min Armcykling)
Lördag 29/1: 13576 (inkl. 35 min Crosstrainer, 10 min armcykling, 30 min promenad på band och lite magövningar)
Söndag 30/1: Soffläge, ingen stegräknare på.

Jag tror ju inte att stegräknaren räknar alla rörelser när man är på gymmet. Man kanske ska ta av sig stegräknaren medans man gymmar då.

Tulips!






Mina tulpaner har börjat vakna till liv!

Kanske får döpa om Cosmos till Ferdinand?


Varannandag

Verkar vakna tidigt varannan dag, fastän jag går och lägger mig tidigt alla dagar.
Igår var jag uppe vid 8, dagen innan efter 10. Idag uppe vid 9, imorgon kommer jag väl vakna kl 7 eller något. I sånna fall borde jag sticka till gymmet tidigt och hinna hem till VBÅ som jag vill titta på.

Idag tillägnar jag hela dagen till Handbollen! En snabbtur till ett apotek ska jag väl hinna med bara.

Mums-fillibabba!

Nu är dippen och grönsakerna redo för Fångarna på fortet!

Dippen är "hemmagjord" och den innehåller Cremé Fraiche, vitlök, Cayennepeppar och Felix Chilisås.
Mmmm vad god den är, passar utmärkt till Tacos.


Lördagskväll

Lördagskväll, jag har varit ledig i två dagar.
Gårdagen var det träning och nagelsalong högst på listan, idag träning och storhandling. Nu sitter jag och väntar på att Fångarna på Fortet ska börja.
Tänkte dippa lite grönsaker till programmet. Mums!


Träningen idag bestod av 35 min Crosstrainer, 15 minuters armcykling, magövningar och 30 min promenad (6km/h) på bandet.
Imorgon tror jag att jag tar en paus, har tränat tre dagar på raken. Kanske inte så bra att börja så hårt, jag ska ju fortsätta i ett år med detta. Dessutom är det massa handboll på tvn imorgon, Sverige-Spanien i Bronsmatchen och Danmark-Frankrike i Finalen!

Tulpaner

Nu har jag köpt årets första tulpanbukett. Det blev två med 12 tulpaner i varje. Tjusigt tjusigt när de väl slår ut. Just nu är de lite trötta och ihopslagna eller vad man ska kalla det.




Klasser

Har precis suttit och kikat vilja gruppträningspass jag vill gå på. Det finns ett gäng, men jag har bokat in mig på två. Zumba och BodyPump ska jag roa mig med v.6, innan dess var det inga som passade in schemamässigt. Jobbar för mycket kvällar och de dagar jag jobbar förmiddag är allt fullbokat.
Så det blir väl konditionsträning de dagarna.

Nu frukost, sen åka och handla, sen åka och träna?

Brottningsmatch pågår i hallen, undrar vem som vinner.

Hurtbulle

Har varit hurtbulle även idag.
Åkte till SATS, tänkte att jag ska nog köpa ett medlemskort i alla fall. Så det gjorde jag. Nu är jag i SATS händer!
Så det blev träning efter det inköpet. En hel timmes konditionsträning, 30 minuter på Crosstrainern, 10 min armcykling och 15 minuters promenad på bandet.
Sen var jag tvungen att gå och duscha så jag inte skulle missa min nageltid.

Nu tillagas min Zucchinilasagne medans jag tittar på semifinalen i handboll.
Så nu har jag inte tid längre, ska hoppa lite nu!!!

Leeedig!!

Idag är jag ledig. Började dagen underbart, låg i sången till 10.20 fastän jag vaknade innan 8. Så skönt att ligga där och dra sig i värmen.
Nu har jag fått i mig frulle och kaffe, sitter och glor å tv nu.
Ska snart börja röra mig tror jag, ska till granncentrumet och köpa ett hänglås och lite smått och gott. Sen ska jag nog träna innan jag ska till nagelsalongen. Hinner stå på maskinen i en timme i alla fall innan naglarna ska ordnas.

Ikväll är det semifinal i Handbolls VM! Sverige möter Frankrike, som är ordentligt bra! Vet inte hur stor chans det är att vi slår de, men jag hoppas i alla fall.

Förvånad

Jag är uppriktigt förvånad över mig själv. Jag har tränat även idag. Och idag har jag verkligen tagit i. Dripp dropp med massa svett, jag vet! Skit snuskigt!
Stog och "Crosstrainade" i 25 minuter, intervaller. Intervallerna komme rinte så tätt än, men de kommer då och då, ibland på 30 sek ibland på 1 minut. Sedan tänkte jag att någon annan kanske också vill använda den maskinen så jag flyttade mig till ett löpband och tänkte köra lite intervallträning även där. Så i 10 minuter blev det promenad varvat med lite joggning, 5 km/h--->10 km/h---> 6 km/h och lite snurr så där.
Sedan blev det lite magträning, hoppas jag har träningsvärk där imorgon!!
Kanske ska dra och träna imorgon också? Innan jag ska till nagelsalongen? På 6 dagar har jag ändå tränat tre gånger! Just därför är jag förvånad.

Nu ska jag titta på Svensk Maffia och sedan krypa ner under täcket.

Ont i örat

Jag har ont i mitt öra idag, har haft det några gånger de senaste månaderna men det blir inte värre än så. Vilket alltid är bra, men just när det börjar är det inge vidare skönt.

Idag ser det ut att vara fint väder, förutom att det visar -5 på termometern. Men blå himmel är alltid bra. Ska snart börja röra mig till centrum för filmhämtning och sedan börja promenera till bussen.

Det sägs att man ska bli piggare av att träna, när märker man skillnaden? Jag förstår att man inte märker skillnad efter 2 träningspass, men när ska man förvänta sig att vara piggare? Någon månad med regelbunden träning?

God förmiddag!

Idag vaknade jag tidigt, 08.10 slog jag upp ögonen.

Somnade som en stock igårkväll efter handbollen, efter långa arbetsdagar, knackig sömn och träning är man ganska trött. Vid midnatt vaknar jag av värsta oväsendet, fattade inte vad det var först, såg att det var telefonen som lät men förstog inte varför. Trodde det var alarm som var påslaget av misstag. Försökte stänga av ljudet, det gick inte! Tryckte och tryckte, på fel ställe självklart. Nyvaken och förvirrad som jag var.
Sedan blev det tyst, och då hade jag vaknat på riktigt och då märkte jag varför det hade låtit. Ett inkommande samtal från A, tänkte att han kanske ringer igen men det gjorde han inte. Han förstog väl att jag sov så gott. Och det fortsatte jag att göra även efter denna förvirring.

Snart ska jag börja röra mig mog affären där jag ska hämta ut filmerna jag beställde för någon vecka sedan, och sedan ska jag promenera till bussen som ska föra mig till jobbet.
Bara två arbetsdagar kvar tills jag blir 3-dagars ledig!
Om jag förstog min syster rätt ska vi träna imorgon igen, och kanske på fredag förmiddag. På fredag eftermiddag ska jag äntligen till nagelsalongen igen, dags att piffa till naglarna nu. I helgen har jag inget planerat, inte än. Det blir väl träning även då, passar på nu när det är gratis. Snart ringer de väl och erbjuder något härligt gymkort.

Jaja, nu ska jag börja göra mig i ordning.

Vad har hänt!?

Jag vet inte om jag känner igen mig själv, inte på ett dåligt sätt måste jag då säga.

Jag har tränat även idag!! Det blev inte lika mycket som sist, ingen styrka idag inte. Men det blev 25 minuter på Crosstrainern med ett snitt på 120 SPM/steg-per-minut. Kom väl fram nästan 1,5 km enligt "mätningen".
De har även ringt från SATS två dagar på raken nu, men jag har jobbat för fulla muggar så jag har inte svarat. Får se om de ringer imorgon innan jag börjar jobba. Kanske får en bra deal =).
Jag hoppas på studentkortet som mostan 420 kr/mån, annars blir det Guldkortet med rabatt för att jag jobbar där jag jobbar, och då blir summan 473 kr/mån tror jag, istället för 550.

Nu börjar snart handbollen! Wihoo!!

OJ OJ OJ!

Vilken match!
Vilket bra spel nästan hela tiden!
Så gott som inga tekniska fel, några fina kontringar.
Det som inte var vidare bra var alla utvisningar i 50-onde minut, vilken miss!

Efter handbollen tog jag mig ett fotbad och hade tänkt att måla naglarna men hittar inte min nagellacksborttagarvätska, vad heter det? Nagellacksremover tack-så-mycket!
Så nagellack får jag smörja på en annan dag, varför ska man ha det mitt i vintern förresten? Man är ju påpälsad som bara den i alla fall. Inget som syns.

Jag tror att min dator håller på att packa ihop, den bärbara. Den vill inte stängas av och så reagerar den inte när jag ansluter en USB-kontakt eller minneskort. Kanske får lämna in den på spa så den får återhämta sig lite, garantin borde gälla fortfarande. Måste kolla upp det.

Köttgrytan puttrar

Nu har jag börjat med middagen, köttgryta blir det idag.
Hade en klump med nötkött i frysen som man kanske ska äta upp någon gång, så den tärnade jag ner i min "nya" gjutjärnsgryta jag fick i julklapp. Nu puttrar den så fint på spisen.


Nu då?

Börjar bli lite lagom uttråkad nu.
Hittills idag har jag inte gjort så mycket, ordnat lite lunch vilket gick fort. Hemmagjorda köttbullar med blomkålsmos och brunsås, mmm gott. Sen har jag bara startat diskmaskinen och ordnat till det lite här hemma.

Inför middagen behöver jag gå och handla lite köttbuljong och vitlök, annars tror jag att jag har läget under kontroll.
Och sedan är det handboll på tv´n ikväll igen. Kl 18 sitter jag alltså bänkad och hoppar i soffan.

Morgondagen bjuder på en heldag på jobbet, gjorde ett byte så jag är tre-dagarsledig nästa helg. Länge sedan jag var ledig i tre dagar. Undrar vad jag ska hitta på då...

På tisdag har jag en 12-tur, undrar om jag ska vara så hurtig att jag drar till gymmet innan jobbet. Det är ju väldigt skönt att komma igång och träna, men det jobbiga är då att jag måste åka kl 9 hemifrån för att ens hinna titta in på gymmet. Tveksamt om jag ens är någorlunda utvilad efter en heldag för att komma upp så tidigt. Men men, det märks väl.

Träningsvärk

Idag har jag träningsvärk efter träningen, men bara i överkroppen. Axlar och övre delen av ryggen närmare bestämt.
Varför fick jag inte träningsvärk i magen för, gjorde ju situps i maskinen med 20 kg tillagt. Jaja, man kan inte få allt här i livet


Kom på att jag berättade inte att jag var iväg och lekte på dagen igår, åkte rutchkana och sprang i labyrinter med ett par hundra andra barn. Var iväg till Andy´s lekland med syster och barnen, och jag fick också leka.
Åkte en vågig lång rutschkana med J, och sedan skulle vi åka rutchkana igenom ett rör, och hon visste ju precis hur man skulle ta sig dit, bara det att vi kom aldrig fram, och det tog stopp när det satt 5 st barn inuti ett rör man skulle igenom, så den skippade vi.

 


Googlade bilder!


Sen som sagt blev det träning, handbollstittande och fångarna på fortet titt. Sedan körde T hem mig.
Just det under Fångarna på fortet ringde T till A och böt några ord. Sen fick jag prata några ord också, hade inte hört något från honom på några dagar så det var skönt att höra hans röst. Han lever fortfarande.

Hurtat idag

Nu har jag kommit tillbaka efter träningen på sats. Det var väldigt skönt, hade nog lite bättre kondis än vad jag  trodde. Uppvärmningen blev 20 minuter på Crosstrainern, sedan blev det lite styrka och sedan cykling i ungefär 10 minuter innan vi fortsatte med lite mer styrka. Sen kom skrattet, vi förstog inte riktigt maskinerna och blev lite lagom flamsiga.
Den vi skrattade mest om var en rump-tränar-maskin, vi fattade verkligen inte hur man skulle göra, och så här såg det ut när jag försökte träna rumpan-

Efter det åkte vi tillbaka och käkade lite fort innan Handbollen började, nu ligger jag och kikar på handboll. Härligt!

 


Excercise!

Nu ska jag iväg och träna på Sats med syrran
Wish me luck!

Jordgubbsvin och film


 

 



Firar in helgen med Jordgubbsvinet jag köpte till nyårsafton, dags att dricka upp det kanske.

Sitter även och tittar på filmen Funny People, helt OK hittills. Bara sett cirka 30 minuter än så länge.


Nu försöker jag göra helg

Försöker mig på en helg, men har inte riktigt kommit så långt ännu.
Det var bara hem och slita bort sängkläderna och starta tvättmaskinen, börja laga mat, bädda nytt i sängen, äta mat. Och nu ligger jag här och funderar på om jag ska dammsuga idag eller imorgon. Det är väl lika bra att göra det idag, så om jag gör det ungefär nu borde jag bli klar tills tvätten skall hängas.
Just det, har skrubbat kök också.

Får se om jag tänker leka med min syster imorgon, fick nyss reda på att Sverige tydligen ska spela handboll imorgon. Måste titta!! Får försöka planera detta.

Förra helgen någon gång, kanske till och med förra torsdagen nu när jag tänker efter så beställde jag hem nya filmer. De brukar levereras inom ungefär 3 dagar, men inte denna gång! Och jag som tyckte att jag skulle få titta på nya filmer i helgen, jag får hitta på något annat istället tydligen.
Jag beställt två Tom och Jerry filmer, lagom nivå när man ligger hemma och är sjuk. Dessutom är Tom och Jerry roliga. Kanske inte långfilmerna men småsnuttarna är roliga.


Moving out?

Nu har jag fått en visningkallelse för lägenheten jag lagt intresse på. Men jag har vandrat från nummer 14-----> 33 i kön. Får se hur det går, hoppas jag får lägenheten.
På onsdag ska jag dit och kika om jag får någon att byta pass med mig, jobbar när visningen är.


Nu måste jag packa ihop mig så jag kommer iväg till jobbet. Är lite smått illamående så lite frisk luft på väg till bussen är nog inte helt fel.

Herre jädrans

Jag har verkligen noll kondition, och det fick jag visa för ett gäng kompisar på jobbet idag. Jag kanske ska köpa mig ett träningskort på SATS i alla fall. Lite pinsamt att visa den dåliga konditionen för kompisarna, kanske är tillräcklig peppning för att jag ska köra på tills jag stupar?
Har haft en rolig dag på jobbet idag, snurrat runt och hoppat runt halva dagen. Morgondagen kanske inte blir lika hoppig, men kanske.

Jag ska nog försöka sova nu, jag börjar få anstränga mig för att hålla ögonen öppna.

Dagen

Dagen med massa navelpillande. Inte ordagrant men jag har försökt att göra så lite som möjligt idag. Har legat på soffan hela dagen, vilket har varit underbart skönt. Har inte varit och köpt ägg, har inte lagat pljeskavica till middag.

Har tittat på filmen Avatar idag, man har hört mycket gott om den filmen, nästan alla jag känner som sett filmen älskar den. Och jag tycker nog att den var bra, jag har lite svårt för "animerade" filmer, men för att vara väldigt overklig så var filmen bra. Tänk om naturen kunde vara så fin även i verkligheten.



Utöver det har jag då gjort ungefär ingenting, väldigt skönt faktiskt!
Imorgon är det jobb igen och en 12-tur dessutom. Mindre roligt. Ska bli skönt att vara ledig den kommande helgen, då hinner jag sova ut lite till.


Oj oj vad seg jag är nu

Jag är ordentligt seg nu, har legat med fleecefilt över mig sedan jag vaknade, och nu skulle jag nog kunna somna om. Det skulle vara ordentligt skönt. Men jag behöver köpa ägg, så jag får frulle imorgon. Men jag tror inte jag orkar åka så långt för mina ägg, kanske går förbi butiken här bara, lite dyrare men då kan jag ligga på soffan lite längre.

Funderar på att göra Pljeskavica idag, har aldrig gjort det själv så det blir något nytt. Och det var väldigt länge sedan jag åt det, på gymnasiet senast. Det är 3 ½ år sedan jag blev klar med gymnasiet.
Får se hur det smakar, hoppas det smakar gott=).

Ikväll är det en ny match i Handbolls-VM jag ska bänka mig framför. Sverige-Argentina, jag är inte speciellt insatt i Argentina ´s spel så jag vet inte om de är bra eller ej.
Sverige verkar vara i sitt Esse, eller väldigt nära. De har spelat tre bra matcher, förhoppningsvis spelar de bra ikväll också.



Idag har lagt även lagt intresse på en lägenhet i ett bättre område än där jag bor nu. I samma område där min syster bor. En trea på 72 kvm för 5400 kr/mån, nu har jag en tvåa på 62 kvm med en hyra på 5300 kr/mån i ett ikke attraktivt område, så en trea i ett attraktivare område för en hundralapp mer, inte fy skam. Det enda kruxxet är att det är inflyttning om två veckor, men det måste man kunna skjuta på så jag hinner säga upp denna och slippa tre dubbla hyror.
Annonsen ligger ute till även imorgon så sen får jag en visningskallelse och går och kikar, sen får man se hur det går. Just nu är jag nummer 14 i kön, så lite chans har jag allt.



Guten morgen!

Vaknade redan kl 8 idag, kors i taket! Trodde att jag skulle sova ända till lunch eller liknande med tanke på hur trött jag var igår. Men nu har jag verkligen hela dagen till navelluddspillande. Ska väl starta en tvättmaskin också men den gör sitt eget jobb, jag behöver bara packa och hänga upp.

Egentligen skulle jag behöva gå ut och promenixa så jag får ihop mer än 1000 steg idag, men får se hur det blir med den saken, kanske ska städa istället?

Nu är det i alla fall god tid för kaffe.


Äntligen ledig

Nu har jag avslutat mitt helgjobb, så skönt!
De två senaste passen har varit ganska tuffa, det sista så pass att det var knappt roligt.

Som jag skrev i förra inlägget har jag och A haft första dispyten, inte speciellt stor vilket är skönt eftersom vi inte ens befinner oss i samma land. Denna dispyt eller vad man nu ska kalla det har vi så gott som löst, jag är lite fundersam till och från, men jag är inte irriterad längre. Nån gång ska man väl ha en första dispyt? Och denna var väldigt mild tycker nog jag, är i och för sig inte van vid att "gräla" med folk.

Morgondagens planer är inte stora, köpa ägg och pilla navelludd. Det ska bli skönt att inte behöva åka någonstans. Så jag och pojkarna parkerar på soffan ett tag i alla fall, sen får man väl se om jag är så uppe i varv efter denna helg att jag inte kan pilla navelludd hela dagen, kanske behöver hitta på något annat också för att inte bli uttråkad.

Sverige har nu vunnit ännu en gruppmatch i VM, Wihoo! VM-guld here we come!

Jag har fått svar

Det jag har gått och grubblat på sedan igår kväll är detta =


Och nu har jag pratat med A. Jag vet inte vad jag ska tro.
Jag vill tro på honom, jag vill verkligen det. Men kan jag?
Jag vet inte varför han skulle ljuga för mig, men jag ska nog vara lite kall nu några veckor framöver.
Han ska få svettas lite tänkte jag.

Han använder knappt facebook där urklippet kommer ifrån, så jag vet inte varför jag reagerade så starkt, jag är väl ordentligt svartsjuk eller så har jag verkligen en anledning till att reagera så starkt som jag gjorde.
Jag hoppas på alternativ nummer ett. Jag tror på nummer ett.

Han ska få jobba för mitt fortsatta förtroende i alla fall. Ju mer han anstränger sig för min skulle dessto mer måste han ju tycka om mig och vilja vara med mig? Eller det kanske bara är jag som tänker så...
Jag lär ju bli mer misstänksam efter det här så jag kanske hittar något mer att störa mig på och bli frustrerad över.
Jag som tyckte att jag tänkt på allt och ingenting som kan hända...


...

Jag vet inte ens vad jag ska skriva...
Jag önskar att det här problemet inte fanns, jag önskar att jag inte hittade det. Men det var väl lika bra att jag fick reda på det någon gång, nu ska jag bara konfrontera människan i fråga, då får jag svaret.

Skriver väl vad det gäller någongång i framtiden, beroende på svar och min reaktion med tillhörande humör.

Jag har ingen bra dag idag

Känner mig allmänt nere, hoppas att anledningen till detta ordnar upp sig idag.
Jag ska försöka reda ut problemet i alla fall, och hoppas att det inte är som jag tror. Om det är som jag tror finns det all anledning att vara nere, så jag hoppas att jag har fel.

Inbördeskrig på G?

Som de flesta kanske läst i tidningar eller sett på nyheterna är det väldigt oroligt i Tunisien just nu. Och det verkar vara ett inbördeskrig på G om det inte blir ändring. Närmare 100 människor, de flesta ungdomar som det ser ut, har dödats p.g.a. de har demonstrerat. Polisen har blivit tillsagd att inte öppna eld mot demonstranterna, men det gör de ändå.

Jag tycker inte riktigt om att A är kvar där just nu. Det har börjat bli oroligt även i Hammamet, just där A bor. Ett gäng ungdomar hade plundrat flera butiker under gårdagsdygnet, A var inte involverad vad han berättat. Jag hoppas att han inte är så dum att han börjar demonstrera, der verkar ju som att de sätter livet på spel om de demonstrerar.

Under dessa oroligheter så kommer det ta ännu längre tid för alla papper bli klara, kommer han ens komma hit?
Hur försenat kommer allt bli? Till hösten? Jag hoppas verkligen inte det.
Hur länge kommer demonstrationerna hålla på? När ger politikerna och presidenten upp och ger invånarna det de vill? Jobb och billigare mat kan inte vara allt för svårt att ordna, jobben är nog svårast, men matpriserna kan man ju sänka en aning.

Snart gör jag helg

Snart är heögen på intågande, och jag ska spendera min helg på jobbet. Undrar vilka trevliga kompisar jag ska leka med denna helg...

Igår var jag ju hemma hos min syster och lekte. Och tittade även på Sveriges första gruppmatch i handboll, vi vann, Wihoo! Imorgon, lördag är det en ny match som jag ska bänka mig framför. Hoppas vi kommer långt i denna turnering!

Nu ska jag göra mig i ordning så jag kan börja röra mig mot jobbet om ett tag. Promenad till bussen blir det idag!

Skallebank!

Usch vilken huvudvärk jag har, hoppas den går över så fort jag fått lite mat i mig. Har endast ätit frukost idag och nu väntar jag på kyllingen i ugnen. Mmmm...
Har gjort mig en sallad och till den ska jag ha kylling och vitlöksdressing tänkte jag. Och snart ska jag åka hem till syrran så jag får väl äta när jag kommer dit, annars blir jag så sen iväg, ska möta hemme om 50 minuter i centrum där hon bor. Så jag hoppas kyllingen vill bli klar snart! Annars köper jag en färdiggrillad på ICA, mumsigt det med!

Har idag varit och "storhandlat" för hela 500 kr! Så nu gapar det tomt i plånkan snart, behöver nog inte handla så mycket mer tills lönen kommer, möjligtvis broccoli och blomkål.
Nu måste jag springa till ugnen och inspektera min kompis som är där inne.
See ya!!

Ingen bra dag

Idag har det inte varit en bra dag för min del.
Vaknade smått irriterad eftersom jag var så trött, då brukar det hänga med hela dagen tyvärr. Höll på att missa bussen imorse, ingenting som höjde humöret.
Känner att arbetsdagen kommer nog bli en bra och härlig dag, trodde jag! Det var knappt så jag satt lunchen ut, hade ingen matlust det bara växte i munnen, sen var det bara till att se glad och trevlig ut och köra vidare. Trodde knappt att det skulle vara OK att jag åkte hem, men jag fick åka hem i tid, tack och lov!
Och nu har jag fått ont i mina höfter igen, vad är det för fel? Jag har inte haft problem med höfterna innan dessa attacker kommer, men de har inte kommit så här tätt innan. Så jäkla otränad är jag faktiskt inte att höfterna ska ta stryk som 22-åring. Och jag har ju minskat på vågen, inte ökat! Då ska jag absolut inte få ondare i höfterna, snarare tvärtom.

Syrran har börjat bli hurtig och har köpt sig ett årskort på Sats, jag blir lite sugen jag med. Men jag tycker det är fruktansvärt dyrt, egentligen om man räknar på det är det inte så dyrt, jag vet! Men det jag heller inte tycker om är att man måste binda upp sig på ett år, jag kanske bara vill träna i 6 månader? Varför ska jag då köpa årskort för? Om jag bara trånar då i 6 månader så ska jag ändå betala för ett år! Så jag har goooglat på träningsställen i kommunen som har gruppträning, det är det jag är intresserad av. Och det finns två möjliga förutom Sats, ungefär samma pris, ett ställe bara 15-20 minuters promenad hemifrån, det andra är lite större.
Och friskvårdpengen är det för sent att söka om tror jag, skulle lämnats in i november, eller lämnar man in för året innan kanske? Jag har absolut ingen koll!


Inlägg nummer 600!

Oj oj oj, har jag haft så mycket strunt att skriva om?
Tydligen har jag väl det.

Vad ska jag skriva i detta inlägg då?
Det där med cyklingen gick inte så bra, satte mig på cykeln, startade timern och musik och började trampa.
7 minuter orkade jag med, konditionsmässigt skulle jag nog orka lite till, men fick mjölksyra i låren, efter 7 minuter!!! Snacka om otränad!
Men jag har i alla fall varit duktig nog att promenera från bussen och hem, vilket tar 40 minuter, så jag har kommit över 10000 steg i alla fall.
Ska väl snart hoppa upp på sadeln igen och fortsätta så jag kommer upp i mina 15 minuter på cykeln. Vem har sagt att de måste vara sammanhängande?
Jag kanske ska ta 5 minuter X 3 i början? Bara för att komma igång, det kanske funkar bäst på mig.

Jag har ju inga problem med promenader, men så fort jag kommer upp i sadeln blir jag helt slut i mina stackars lår. Nån dag när jag är ledig ska jag nog lämna in min riktiga cykel på lagning, det är så mycket lättare att cykla på den, visserligen inte när det är glashalt ute.  När du är ute och cyklar på den kan du inte stanna upp bara för att du har lite mjölksyra, men det kan du om cykeln står bredvid soffan som ser väldigt inbjudande ut.
Vid nästa lön ska jag försöka skicka in den cykeln på lagning, då är den redo att användas när våren kommer på riktigt, och då kan jag cykla till och från bussen istället, tar inte riktigt lika lång tid.

Det blev ett längre inlägg än jag tänkt mig, och nu ska jag nog pussla lite så jag inte somnar.

Tisdag...

Tisdag hela dagen!
Det är många timmar kvar på detta dygn, och jag vet inte om jag ska vara så hurtig så jag ska hoppa upp på cykel i eftermiddag efter jobbet, jag skulle behöva komma igång med det också. Då går det nog fortare neråt både i cm och kg. Lite hjälp på traven, ja tack. Lite inspiration, ja tack!

Har funderat ända sedan igår eftermiddag på vad jag ska äta till middag idag, troligtvis blir det älgskavsgryta. Har två förpackningar med älgskav, och den ska ju ta slut någon gång. Och jag skulle behöva äta ur min frys och fylla på med nytt igen.
Idag kommer J förbi mig för att hämta sina extra nycklar, det ska renoveras i hennes lägenhet efter att hantverkare som stambytte förstört halva lägenheten. Förstörda tapeter och hål i väggarna, snyyggt!

Ska verkligen försöka hoppa upp på sadeln i dag! Bara för en liten stund! Så jag kommer igång!

Funderar

Jag underar på att låta håret växa ut igen, hmm undrar hur jag vill ha det.
Jag har nog tröttnat på att gå och klippa mig stup i kvarten.
Men det kanske är skönt med kort hår? Eller vill jag ha långt hår?
Det kommer ju ta några dagar innan det är långt igen. Till sommaren kanske det är långt och fint, eller är det ännu kortare?
You never know!

Trött i ögonen, men vaken!

Usch vad trött i ögonen jag är idag, det känns som tandpetare är en bra mojäng idag. Skulle mycket gärna ligga kvar under det varma täcket fortfarande, men IKKE! Ska ju åka och arbeta idag, redan! Det var ju nyss fredag!
Så jag har inga direkt planer för dagen, åka till jobbet och jobba är planen.

Och hungrig är jag, och jag har slut på både ägg och fil. Det blir nog en tur till affären innan jobbet så jag kan ordna mig lite frulle innan jag sticker.

Chokladkaka ála LCHF

Jag var lite lagom sugen på något sött efter allt pusselläggande idag.
Och jag kom på att jag har ju choklad och hasselnötter hemma!
Chokladkaka med hasselnötter fick det bli, sån därn "Helnöt" som Marabou gör ni vet. Fast med mörk choklad och hemmagjord.

Skall in i ugnen           Välkommen ut            Stelnad och klar          Uppskuren, mums!

Denna "kaka" innehåller 150 gr hasselnötskärnor och 200 gr 70% choklad

Pussel

Med tanke på det tråkiga vädret idag så kom jag på att jag har ett pussel jag inte har försökt mig på på ett tag, nämare bestämt några år. Så jag rensade vardagsrumsbordet och tog fram mitt 1000-bitars pussel med bilden av ett barn inlindat i en filt.
Hade kommit så långt att jag satt ihop "ramen" eller kanterna, och två ögon var klara.
Nu är nästan hela ansiktet klart, handen är snart klar och lite mer runt kanterna.
Och det tog mig 4-5 timmar, usch så trött jag är i ryggen nu. Det är inte bra att krypa runt vardagsrumsbordet i 5 timmar, med paus för lunch.

Nu försöker jag mig på lite "sött". Smälter lite choklad över hasselnötter, mmmm. Jag är sugen på choklad nu känner jag.
Har även passat på att rosta lite nötter idag, passar bra till mellanmål.
Och tvättat mina nya sängkläder har jag gjort, sista maskinen som snurrar just nu.

Måste kolla in min choklad nu, see yaa!

Töväder

Usch, nu är tövädret på intågande.
Jag tycker inte om töväder! Visserligen skönt att snön minskar i mängd, men vattnet som snön förvandlas till är mindre roligt.
Igår kväll när jag satt och mös framför olika filmer lät det som det regnade ute, men nej det var bara snövatten som landade på balkongräcket. Samma sak idag, snövatten som regnar ner från taket.

Igår tittade jag på två filmer, den första var Baksmällan-
Den var faktiskt väldigt rolig, man fick sig ett gott skratt ibland, men den var inte så rolig som jag hört att den var. Liten besvikelse, men den var bra i alla fall.



Den andra filmen var "Julie & Julia"-
Den filmen har jag hört mycket gott om, så förväntningarna var höga.
Och jo filmen var bra, men förväntade mig ett annat slut.
Har Meryl Streep sådan röst på riktigt eller var den bara tillgjort för karaktären? Den var fruktansvärt irriterande!


Tända ljus

in the bathroom!
På något sätt behöver man ju inreda även badrummet, speciellt mitt badrum som är så fruktansvärt fult och gammalt.
Så jag använder mig av ljus


Måste dekorera tvättmaskinen bland annat


Och även handfatet behövde lite styling

Nu har jag shoppat=)

Nu har jag precis kommit hem, naglarna är hela och rena, jag är hel och blöt om byxorna.

Var på Jysk och köpte nya sängkläder, massor med sängkläder!
Det blidde två olika påslakansetx2(50krx2 och 125krx2 i Fleece) eftersom jag har dubbelsäng, 6 extra örngott(10 kr/st) och två underlakan(109 kr/st, 220x250cm). Alltså 2 "bäddnings-set". Varav den i fleece är svart med vita hjärtan och den andra =


Sedan köpte jag en Svart Fleeceponcho för 50 kr, mmmmysig!


Ljushållare för två värmeljus, 50 kr. Köpte den svarta


En dörrmatta, 3,50.
"Lakansträckare" som du fäster under madrassen, 50 kr

Hela kalaset gick på 781,50. Ganska bra pris tycker jag för 2 nya bäddset.
Men däremot känner jag mig lite fattig nu efter denna shoppingtur. Har bara en tusenlapp att klara mig på tills lönen kommer, egentligen inga problem men när man vet att man verkligen måste hålla sig när man vill handla något är det svårt. Så den sista pengen går endast till mat

Lunchtid, redan uttråkad

Det har knappt passerat lunchtid och jag är redan uttråkad.
Snart ska jag åka till nagelsalongen och laga mina naglar, jag förstår inte att de gick sönder redan efter ett dygn. Måste vara något fel på gelen. Annars vet jag inte vad det kan vara för fel.

Efter salongen ska jag nog åka till Jysk, de hade billiga sängkläder. Jag behöver uppdatera mitt lager med sängkläder så det passar bra med rea på det nu.

Men sen? Vad ska jag göra då?
Någon som vill leka med mig idag?

Ledig helg

Och den börjar med fortsättning på städningen jag påbörjade för två dagar sedan. Snart är det klart!

Ikväll blir det nog film eller väldigt tidigt i säng. Är otroligt trött redan nu, och dessutom har jag fruktansvärt ont i mina höfter. Känner mig som en gammal tant. Jag tycker inte det var allt för länge sedan jag var öm i höfterna, eller hade ont rättare sagt.

Imorgon ska jag tillbaka till nagelsalongen. Naglarna har redan "gått sönder" eftet två dagar, så lagning skall ordnas.


Sedan funderar jag på att åka till Jysk och köpa lite nya sängkläder. Och kanske någon ljusstake =).

Hade egentligen planerat att träffa syster och barnen i helgen men vi tar det i nästa vecka i stället för jag har blivit utsatt för svinis x 2 och risken finns väl då att jag går runt med någon sådan baske-lusk. Och lillfia är redan lite sjuk, dumt att hon ska få svinis också.

Resultat

Har inte fått in någon bra rutin för hur jag ska hålla koll på resultaten av min LCHF-kost.
Dessutom är jag inte ens säker på vad vågen visade där i början, jag tror jag vet vad den visade.
Om den visade det jag tror att en gjorde har jag nog gått ner 5,7 kg på typ 10 veckor, så ungefär 0,5 kg per vecka. Tänk då på att jag inte motionerat mer än vanligt.

Måttmässigt så mätte jag mig ju inte förrens sent in i kosthållningen, och just nu känns det som att det minskar mer på vågen än på måtten.
Okej, det kanke minskar lite på måtten också. 4 cm har försvunnit sedan första mätningen, oj oj oj=D.
Man blir glad när man märker skillnad med det man håller på med.


Jag har börjat tänka sommar!

Nu har jag börjat planera min sommar, på olika sätt.

För det första är min lägenhet fruktansvärd sommartid, värmemässigt. I somras var det ungefär 35 grader i lägenheten, och det är inte okej! Köpte mig 4(!) fläktar för att försöka stå ut här i värmen, tänk på stackars katterna! De rann bort mina små bebisar!
Nu sitter jag och tittar efter någon billig och bra AC som jag kan ha denna sommar, fläktarna var inte tillräckligt. Har hittat en för under 2000 som jag funderar på att beställa hem. Och det är väl lika bra att börja nu innan de tar slut. Jag behöver nog två för att ha en i sovrummet och en i vardagsrummet. Och sedan får man väl byta plats på de ibland.



Den andra planen är sommarsemestern. Snart ska man ansöka om sommar semester på jobbet, lika bra att börja planera också.
Det blir nog en resa till Tunisien i sommar igen, varför inte liksom?
Men den resan blir nog på två veckor, så hinner man göra mer saker, bland annat en Safari på 3 dagar. Och dessutom får jag ju träffa min babe i två veckors tid. Om inte han är här uppe då förstås. Men det tror jag inte. Möjligtvis att han åker ner tillsammans med mig.
Så som planen ser ut just nu blir det jag och J(hon som åkte med förra sommaren) och hennes pojkvän om de fortfarande håller ihop då. Om de inte håller ihop då vet jag inte vem jag ska åka med. Vill inte åka själv ftersom jag då får gå runt själv hela dagarna i två veckors tid med tanke på att han jobbar. Det får ordna sig längre fram.


Jag saknar inte alls det där vattnet. Absolut inte!


Finally!

Äntligen har jag fått golven storstädade, det behövdes! Jag tror att jag vågar ta hem folk igen. Har bara lite städning kvar, men det tar jag nog imorgon innan jobbet. Eller så fortsätter jag att vara så här städglad en timme till och får det gjort.
Som det kanske märks är jag inte städglad speciellt ofta, så när jag verkligen städar så städar jag, annars blir det bara en dammsugning lite då och då. Men idag har jag till och med skurat, och det behövdes. Nu har jag skinande golv igen.

Har även strykt en massa gardiner idag, inte för att det syns speciellt mycket just nu. Men de sträcker väl på sig av tyngden om en stund hoppas jag.

Idag köpte jag två nya Orkideér! Dyra som satan men de var riktigt fina, en gul och en vit/rosaprickig. Tjusigt tjusigt!

Julen är borta!

Nu har jag städat bort julen, eller i alla fall julpyntet. Ska fortsätta med golven om en liten stund hoppas jag.
Har en kär kollega som saknar "hemmabilder", nu blir du glad Borthy! Jag har fotat alla fönster utan jul!


Är väldigt nöjd med vardagsrummet måste jag erkänna


Antingen har man lamporna tända

Eller så gömmer man lamporna och har tända ljus istället, Och ja jag vet att gardinstången är sned! Den är bara lite trött!

Sovrummet är jag också ganska nöjd med

Även här ser det ut som allt är snett, men det är det faktiskt inte. Lampan sitter i mitten, det finns däremot ett vädringsfönster som jag gömt bakom gardinen.

Köket vet jag inte om jag är nöjd med, jag tror inte det. Det känns så mycket gammal tant- Bedöm själva

Ska jag ha det som ovan eller vita längder med svarta "trädgrenar"?


Ut och leka i snön

Snart ska jag ut och leka i snön med mina brorsöner och deras mamma, och dricka kaffe. Picknick i snön, så mysigt!
Det blir nog termobrallor så jag inte fryser ihjäl, men då blir det nog varmt när jag går i centrum sen. Vilka I-landsproblem! Det kanske inte är så kallt ute så man klarar av att leka i endast byxor...

Nog om det, klä på mig och packa ihop innan jag missar bussen.

Morgondagens planer

Sicken tur att jag blev lite uppdaterad om morgondagen. Hade sagt fel dag till L, brorsans fästmö. Hade sagt att jag kommer och dricker kaffe på torsdag, men jag menade imorgon. Så imorgon ska jag dit och dricka kaffe, sedan till centrum och se om jag hittar något roligt och sedan ordna naglarna. Sen får jag se om jag åker förbi syster efter salongen, beror på hur pigg och glad jag är.

Annars blir det hem och städa, vilket också behövs. Ser ut som en svinstia här hemma tycker jag, men det tycker nog inte så många andra. Snart dags att plocka ner allt julpynt också, häääärligt! Kanske ska börja med det i samma veva som jag städar, fönstrena får bli tvättade när det blivit varmare ute. De behöver också lite kärlek faktiskt.

En härlig dag håller på att ta slut!

Nu har jag träffat rara S och hennes son L. Det var så härligt att träffa de igen, var dessutom på riktigt bra humör efter att jag fått lite sol på kinderna, det hjälper något så otroligt så här i vintervädret.

S hade till och med gjort sig besväret att ha kaffet klart när jag kom fram, och hon dricker inte ens kaffe. Väldigt rart S! Och hon hade tagit fram lussebullar och pepparkakor, så jag var "tvungen" att smaka en, riktigt gott!
Sen satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord och jag passade på att sniffa lite bebis, L är "bara" 3 månader, han föddes dagen efter jag slutade snusa. Det är nog något jag kommer komma ihåg ett tag till.
Han är lite mindre än syrrans yngsta, säkert 3-4 kg skillnad, L är lång och smal, N är rund som Buddah.

Blev kvar hos de ända till 18, då magen började skrika efter mat. Så hem och laga mat och äta gott. Fläskkotlett, bea, broccoli och stekt vitkål blidde det idag, mums!


Jag fick ett brev

Jag fick ett brev av min systerdotter J, hon har börjat skicka brev med olika saker till de hon känner.
Inför julen skickade hon en teckning och två pepparkakor till sin mormor bland annat. Och nu fick jag ett brev, tänkte inte på handstilen på brevet så jag undrade vad tusan är det här? Ett alldeles knöggligt kuvert, hmm...



Titta så tjusigt!
Klippta med en sån därn Zick-Zack sax, och målat på alla delarna.
Konstverk av J 4 år=)

Kom även på att sist jag var på besök så fick jag en Lobord tror jag att det hette.
Det var ett väldigt viktigt namn på den här så jag hoppas jag kommer ihåg rätt.
Här får ni se Loborden=


Pillat med ännu en header




Vad tycks? Jag tror att jag är ganska nöjd, ska bara hitta en bakgrund som passar nu.


Fick hjärtat i halsgropen

Fick nyligen hjärtat i halsgropen.
Tittade på min bebis Cosmos, och såg att han hade något i ögat, "åh nej nu blir det veterinärbesök" tänkte jag direkt, det såg ut som om ögat hade "spruckit", en reva på hornhinnan.

Tittade närmre och hjärtat sjönk några nivåer och lade sig på rätta platsen när jag såg att det bara var "morgongegga". Så jag blinkade åt honom några gånger och sedan var det borta.


Godmorgon!

Känner mig på riktigt bra humör idag, kan det bero på att jag sovit nästan 20 timmar efter nattjobbet igår?
Jag förstår inte hur jag kunde somna redan vid 23-snåret igår efter att jag vaknade vid 17. Men det gjorde jag, skönt!

Gick upp runt halv 7, så jag har redan ätit frukost och fått i mig mitt kaffe. Hinner nog hitta på lite annat innan jag ska åka hem till S för lek med henne och L. Tyvärr kunde inte kollegan L och dottern A leka med oss för de är magsjuka. Trist!
Det ska bli riktigt roligt att leka med de, har bara träffat på de en gång sedan lillen föddes, och det var på jobbet i all hast. Nu får jag sniffa och klämma lite också=).

Ska uppdatera mina dagboksinlägg från Tunisien nu tänkte jag, det är bara en hel massa med text, så jag lägger in lite bilder så det är lite lättare att läsa.

Nyårsafton på jobbet

Firade ju Nyår på jobbet, och vi hade ett litet knytkalas med mat och dryck och dessert. Riktigt mysigt!

Alla möjliga pajer, sallad och bröd med olika ostar.

Detta var min middag, inte ett dugg LCHF förutom möjligtvis salladen.
Inte konstigt att det blev som en klump i magen.

Dessert- Chokladkross i botten, chokladmousse och sedan hallon. Mums!

Bubbel!!


Snart dags att fortsätta sova.

Höll på att bli galen på SL imorse igen, hade kollat på reseguiden hur jag skulle åka hem, och jag skulle gå av på en annan busshållsplats jag inte brukar gå av på, och där byta buss. Så jag går av på den stationen, det är 10 minuter kvar tills bussen ska gå, när mer ch mer tid har gått blir jag mer och mer orolig att bussen inte ska komma. Som vanligt!
När klockan har passerat 08.05, då är bussen 5 minuter sen, så börjar jag gå och hoppas att jag hittar ut. Då kommer bussen, och jag blir mer och mer irriterad och magen skriker efter mat.
Kliver på bussen och chauffören är pratglad och jag säger "Jag är hungrig och trött, så kör bara", och han säger " Hungrig redan?", då börjar det halvt koka lite till, och jag nämner att jag precis jobbat x-antal timmar och är trött och hungrig, när jag är trött och hungrig blir jag grinig.

Tillslut kommer jag hem och ordnar mig då en äggröra till frukost, startar diskmaskinen och går och lägger mig. Brukar inte sova något vidare bra efter nattjobb så jag tänkte att jag sover nog bara till typ 12, visserligen var det nästan så det blev. Vaknade till vid den tiden men somnade om, sen vaknade jag några gånger till, men jag gick upp kl 17, kors i taket! Men nu är jag väldigt trött igen, så snart ska jag gå och sova vidare.

Imorgon ska jag träffa kollegan S med hennes son L, ska bli väldigt trevligt.

Ny bloggdesign har jag också skaffat mig, gick fortare än jag trodde. Men vet inte om jag är nöjd ännu.

2 timmar kvar

Nu är det bara två timmar kvar av min arbetstid, känner mig otroligt pigg också. Jag tror det beror på maten jag ätit inatt, inte ätit annorlunde emot hur jag äter om dagarna. Har bara flyttat på måltiderna med några timmar.

Det har inte blivit så mycket photoshop, fastän jag precis installerat programmet säger den att testperioden är över. Försöker med en ny nedladdning och hoppas då på att det fungerar lite bättre. Har försökt mig på en header i paint, men de blir så gryniga eftersom bilderna jag har är för små och behöver då förstoras upp en aning.

Några kollegor till mig tröttnade igår på möbleringen i köket, så det blev en liten ommöblering.


Zick-Zack
Men några timmar senare såg det ut som vanligt igen


Jobb jobb jobb

Sitter på jobbet och ugglar för stunden, det har gått i ett nästan sedan jag kom vid strax innan 15. Först nu, 11 timmar senare sitter jag ner.
Hade tänkt börja pilla med bloggdesignen nu, får se hur det går. Leka lite med Photoshop också... Designen kommer väl ut om någon dag eller tre.

Snsart har jag nog gått ner 2 byxstorlekar på jobbet, eller så fick jag bara ett par väldigt stora idag, dessa ramlar nästan av! Både bra och dåligt tycker jag nog=).

Snart är denna helg slut

Vad skönt det ska bli när alla dessa helger är slut, Nyårshelgen lider mot sitt slut. Julhelgen är över, nu är det väl bara 13-dagjul som är kvar om jag inte är ute och cyklar.
Denna helg avslutar jag på jobbet, ska ta mig an ett dubbelpass, kväll+natt. Det var länge sedan jag hade ett sådant pass, så det är väl dags nu. Och det klirrar lite extra i plånboken om en månad eller två. Då kan jag börja spara inför semestrar och trevligheter.
Hoppas att det är lagom mycket att göra på jobbet så jag inte får några problem att hålla mig vaken, då menar jag på rasterna, då är det skönt att stänga ögonen en stund men vill inte somna på soffan.

Har planerat att ta med mig datorn till jobbet för att jobba på en ny bloggdesign, satt och tittade runt på olika bakgrunder igår och jag hittade 3 st tror jag som skulle kunna fungera. Jag vill ha något mer somrigt nu, har tröttnat på vintern.
Och en ny header, men jag tycker att alla headers jag gör blir fruktansvärt fula. Kanske för att jag inte använder Photoshop, utan paint och klipp och klister. Så jag får väl lära mig hur photoshop fungerar också inatt.

Nu ska jag göra mig i ordning för att börja rulla mot jobbet.

D*d åt SL

Ibland blir man ju inte lite irriterad.
Denna dag började inte på bästa sätt, för det första har man sovit som en kratta, lite drygt 3-4 timmars sömn fick jag. Sen skulle jag åka till jobbet och förgylla dagen för några människor.
Gå hemifrån ungefär 05.50 för att ta bussen 06.03, bussen kommer inte!! Står där och väntar, väntar och väntar. Tänker att bussen kommer väl vid 06.32 nästa då, bara att vänta. Folket som också väntar på bussen börjar droppa av, jag tänker inte så mycket på det, vid 06.25 kollar jag på tidtabellen, bussen ska inte komma förrens 07.02! Mitt tåg går 06.43, dags att röra på påkarna i snömodden!

I vanliga väderförhållanden brukar det ta 10-15 minuter att gå till tåget, i snömodd alltså 15-25 minuter. Det tog mig 12, snacka om flyt!

När jag stog där och väntade försökte jag ringa efter taxi efter som resegarantin, och då skulle det gå fortare att komma fram om jag fick åka taxi, men ingen jä*la taximänniska ville prata med mig heller!!

Attan och pyton säger jag bara!

Jag hade en plan

Jag hade en riktigt bra plan inför gårdagskvällen, som tycker inte fungerade.
Planen var att sova kl 23.00, vakna vid midnatt och titta ut genom fönstret och säga- "Åh vad fint".
Efter den fina frasen planerade jag att somna inom 20 minuter och sedan vakna när väckarklockan ringde. Och det var inte mycket av den planen som gick i lås.

Jag somnade inte vid 23, inte ens innan midnatt. Jag somnade inte 00.20, kanske 01.00. Men jag vaknade av väckarklockan i alla fall=). Så nu sitter jag här.

Har precis ätit frukost, äggröra, Mmmmm.
Om ungefär 20 minuter ska jag gå ut till bussen som jag hoppas tänker hämta upp mig, annars har jag vaknat alldeles för tidigt.

Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0