Sablar vad skönt!

Idag kom tenta-resultatet från Fysiologitentan jag skrev i början på januari!


Beställt kläder

I förra veckan beställde jag hem lite kläder, bland annat till festen och till vardags då jag har lite väl lite kläder enligt mig själv.
Beställde en färgglad klänning jag hoppades kunna ha på festen, men den var för liten! Fick inte ner den över rumpan i huvudtaget. Jädrans skit, så den åker tillbaka och en i en större storlek ska komma till mig. Inte alltid bra att vara stor nertill...
Denna klänning var det:


Oj då...

Råkade köpa lite mer örhängen igår... Hade några minuter över innan träningen igår och gick då in på en butik jag blivit tipsad om av min syster som också gillar accessoarer. Gick dit i hopp om att hitta smycken till 110 års-festen jag ska på på lördag. Det gjorde jag, det är halsbandet och örhängena till höger i bild.
Vid kassan fanns det en liten låda med 10-kr smycken, där hittade jag tre par örhängen som slank med hem.
Fyra par örhängen och ett halsband fick jag för 100 kr, inte fy skam!


Nya bokhyllor

Äntligen har jag nya bokhyllor!

Min käre bror körde mig till IKEA i måndags morse för att inhandla bokhyllorna. Åkte därifrån med tre bokhyllor och 2200 kr fattigare senare. Satt ihoptryckt som bara den för att bokhyllorna skulle få plats. Det var det värt fastän kalufsen tog i solskyddet hela tiden.

När jag väl var hemma började jag montera ihop bokhyllorna, hann med två innan det var dags att åka till nagelsalongen för att fila ner de gamla och på med nytt. Emellan nagelsalongen och träningem fick jag ihop den tredje. "Möbleringen" i hyllorna fick vänta till efter gymmet. Blev riktigt nöjd med resultatet faktiskt.

 

 


Motion v 04:

Måndag 21/1: Kvällsjobb
Tisdag 22/1: 55 min BodyCombat
Onsdag 23/1: , 55 min BodyCombat
Torsdag 24/1: Kvällsjobb
Fredag 25/1: 
Lördag 26/1:  55 min BodyCombat
Söndag 27/1: Heldag på jobbet

Motion hittills 2013:
 555 minuter
=
0 dagar 9 timmar 15 minuter

Jag är rätt nöjd med veckan fastän det inte blev så mycket som jag tänkt. Fredagen blev avbokad då jag på torsdagseftermiddagen trodde jag skulle bli sjuk i flunsan, inför helgjobb är det inte helt optimalt.  Därav avbokningen och träning på lördagen när jag kände mig kry som en nötkärna.

Bokmal

Igår passade jag på att rensa min fallfärdiga bokhylla inför inköp av nya. Imorgon ska jag och brorsan troligtvis åka och köpa nya bokhyllor till mig, äntligen!

Jag visste att jag hade en hel del böcker men inte att jag hade en IKEA-kasse full med böcker! Och de flesta böckerna har jag läst, så helt förjäves har jag de inte.


Sann vän!

Har en fruktansvärt bra vän! Det har jag vetat de senaste 8 åren men igår blev jag riktigt impad!
Min lillasyster flyttade till Örebro för att studera på deras uiniversitet, men orkade inte vara kvar av personliga orsaker och behövdde hjälp att komma tillbaka till El-Stockholmo. Jag ringde då min kära vän R och frågade om hon hade möjlighet att göra en road-trip till Örebro med min idag, tisdag. Hon tänkte på saken och det kunde hon, men varför inte åka efter ditt jobb igår, måndag, och sova över där och åka hem tidigt?
Visst säger jag och packar med mig grejjor till jobbet för att åka senare på kvällen. Sedan ringer R och säger "jag och K åker tidigare så vi kommer hem tidig natt, det är väl lugnt?"
 
Så då sätter sig R och K och kör till Örebro för att hämta hem min syster, helt underbara människor! Så nu är hon hemma i tryggt förvar efter en tripp till Örebro.
 
Tack kära R och K!

Motion v 03:

Måndag 14/1: 55 min BodyCombat
Tisdag 15/1: 55 min BodyCombat
Onsdag 16/1: 55 min Shape, 55 min BodyCombat
Torsdag 17/1:Kvällsjobb
Fredag 18/1: Vilodag
Lördag 19/1: 55 min BodyCombat
Söndag 20/1: Vilodag, Pluggdag

Motion hittills 2013:
 390 minuter
=
0 dagar 6 timmar 30 minuter
 
Denna vecka är jag fruktansvärt nöjd med! Bästa veckan på länge, sammanlagt fem pass och en ny maxpuls har kommit ut ur denna vecka, härligt!

Ny maxpuls!

Har idag kommit upp i en ny maxpuls under ett BC pass... 211! Börjar fundera på om den verkligen fungerar som den ska.. Klockan alltså


25 procent!

25 procent av min utbildning är från och med idag kl 16.00 avklarad! Att jag har orkar plugga heltid och jobba heltid är helt galet, kommer vara helt slut i sommar när jag inte behöver tänka på skola på två månader.
Idag kl 13 ska jag ha redovisning av en hälsokampanj jag och tre kursare arbetat med, vi skulle redovisat den när det var "snökaos" och tågen inte gick som de skulle. Så idag kan jag bocka av den redovisningen från att-göra- listan och påbörja en ny med den kursen som började imorse kl 09. Grundläggande hälsopsykologi it is! Jag har fortfarande inte fått kurslitteraturen levererad vilket är trist! Kan inte påbörja speciellt mycket studier utan boken... Snabel!
 

Motion v 02:

 Måndag 7/1: 55 min BodyCombat
Tisdag 8/1: Spenderar halva dagen på tåg och i Skövde
Onsdag 9/1: Tentaskrivning i Skövde. 55 min BodyCombat
Torsdag 10/1:Kvällsjobb, 5 min styrkeövningar med patient på jobbet i sporrande syfte.
Fredag 11/1: Meddag med R och K
Lördag 12/1: Dejt med S, A och M
Söndag 13/1: Lugn dag lyssnandes på ljudbok

Motion hittills 2013:
115 minuter
=
0 dagar 1 timmar 55 minuter

Veckan utvecklade sig inte som planerat, mycket på grund av att jag var helt fast i boken Femtio nyanser av frihet som jag lyssnade på hela söndagen och halva lördagen. Helt underbara böcker!
Kom däremot upp i en ny maxpuls under ett BodyCombat-pass, 202!

Rosor

Fick en underbart vacker bukett rosor av R och K igår. Tjusiga!


Middagsgäster

Hade två middagsgäster över på besök idag, så trevligt med besök! Jag brukar oftast vara alene i min lägenhet så två friska fläktar är aldrig fel. R och hennes kärlek K var på besök och det bjöds på Entrecôte med ungsbakade grönsaker och en grönsallad till middag. Entrecôten lade jag i marinad redan igår förmiddag så den hunnit dra åt sig smaken av rödvin, vitlök och persilja tills idag. Underbart god var den! Det verkade som den gick hem hos alla.

K verkade vara lite mer "manlig" i sin kost och verkade önska typ potatis, men sådant tjafs har jag ju inte hemma ;-). Men han åt så fint de grönsakerna han gillade. Verkade lite som att han inte vågade peta, medans både jag och R är riktiga petare i maten, gillar vi inte något petar vi bort det. Men någorlunda bekväm var han nog.

Jag bakade även en chokladkaka jag sett ett recept om i LCHF-bilagan till Expressen. Tipsade min kusin V om den för någon dag sedan innan denna middagsdejt var bestämd och igår när jag kollade upp vad jag tänkte bjuda på ville jag pröva denna kaka, helt underbart god! Väldigt mastig för sockervana människor, för mig som kan trycka i sig vad som helst utan socker slank den ned väldigt fint.

Nu har R och K åkt hem och jag ska lägga mig och lyssna på Femtio nyanser av frihet, alltså sista boken i trilogin. Kommer jag somna ikväll? Vet inte... de där böckerna är helt underbara!

 


Tenta

Nu har jag skrivit tentan i denna kursen. Det kändes riktigt bra, jag hoppas på ett VG. Jag bara skrev och skrev utan att tänka på 46 av 48 frågor.
Fastän jag de två senaste dagens inte läst någonting utan bara lyssnat på ljudbok, Femtio nyanser av honom och Femtio nyanser av mörker. Helt otroliga böcker! Lyssnat på ungefär 30 timmar bok på 4 dagar. Hoppsan! Nu vill jag bara lyssna på Femtio nyanser av frihet också, alltså nummer tre i serien.

Medans jag väntar på att den ska släppas lyssnar jag på Zlatans bok, precis påbörjad så jag har inget att säga än. Passar på medans jag inte har så mycket i skolan...

Sitter på tåget mot Stockholm, ska vara framme om 1 timme och 20 minuter, hoppas tidtabellen hålls så jag hinner till BodyCombaten med favoritinstruktören.


2012 års motion!

 
Motion hittills 2012:
10015,9 minuter
=
6 dagar 13 timmar 59 minuter

Mitt 2012 på SATS
 
Träningstillfällen 122
Träning / vecka  2,33
Mitt favoritcenter Haninge 77 besök
Min favoritklass BodyCombat 95 besök
Det jag tränar helst! Gruppträning
 
 
 
 

Romantiskt vattenfall

Jag köpte för några veckor sedan dekorstenar med inpräntad text på. De ligger nu i mitt handfat i badrummet och ser vackert ut.


Motion v 52:

Måndag 24/12: Julafton
Tisdag 25/12: Kvällsjobb
Onsdag 26/12: Träning på personalgymmet, 30 min intervall på löpband, 30 min styrka.
Torsdag 27/12: Kvällsjobb
Fredag 28/12: Bio med J
Lördag 29/12: Städning och plugg
Söndag 30/12: Plugg för fulla muggar

Motion hittills 2012:
 10015,9 minuter
=
6 dagar 13 timmar 59 minuter

Inte direkt nöjd med denna veckan, är småförkyld och stressad inför tentan så träningen har fått lida. Från och med denna vecka ska jag ta itu med träningen. I helgen finns det inga ursäkter!

Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0