Synligt

Kärleksbrevet jag skrev till M för ungefär två veckor sedan ligger väldigt synligt på hans piano så han ser det varje dag.
Plutt!
Nu väntar jag bara på mitt kärleksbrev, fastän svaret jag fick i SMS var ett svar jag verkligen ville ha!


Kärleksbrev

Igår skrev jag ett kärleksbrev till M som jag ställde på hallbyrån. Så när han kom hem var det bland det första han såg.
Jag var inte hemma för att se reaktionen men han blev riktigt glad! Min plutt!


Bokrecension

Semester betyder att man läser böcker, i alla fall om man heter Yennie och är en bokmal i botten. Så under mina två veckor av semester som jag har haft nu har jag läst ut serien Eighty Days av Vina Jackson. 
På omslaget står det "Gillade du Femtio nyanser-serien så kommer du älska den här", jag håller inte med med den meningen. Femtio nyanser-serien var så mycket bättre, kan bero på att jag läste denna serie på engelska och lyssnade på Femtio nyanser på ljudbok med en väldigt passande uppläsare. 
Boken är rätt lik Femtio nyanser till viss del men inte riktigt lika beskrivande hur karaktärerna upplever de olika scenarierna. Vilket kanske är bra?
 
Nu när jag läst denna serie har jag börjat på nästa serie med "tant-snusk" som är skriven av Tiffany Reisz, återkommer när jag läst ut den serien som består av 3-4 böcker än så länge.
 
Hej!

Flyttat in i klädkammaren

Min dator har fått flytta in i klädkammaren sedan M's dator och piano med inspelningsstudio/utrustning kommit hem. Vilket inte gör mig ett dugg, kanske ändrar inställning när skolan börjar igen och jag behöver sitta där inne i några timmar om dagen. För tillfället använder jag nästan aldrig datorn, har ju paddan och minidatorn i de fall jag behöver.


Piano på kvällskvisten

M passade på satt spela några trudelutter igår när vi hade installerat alla hans grejer här hemma. Fick dra honom i säng vid 23-snåret då han skulle upp och jobba idag. Han somnade rätt fort efter jobb 7-16 och flytt under dagen.

 

 Hans pianofingrar värkte tydligen igår, han har inte spelat piano på bra länge... senast var nog när det var spelning i början på juni

.


Skansen

I fredags gick jag och M runt på Skansen i några timmar. Det är dyrt som tusan att komma in, med tanke på hur 
"lite" djur det finns där. Och två utav de syntes inte ens. Vargarn och rävarna var inte på humör för att visa upp sig.
 
Det var mycket bebisar, de flesta djuren hade bebisar. Sälarna hade inga bebisar så vitt vi kunde se men de flesta andra djuren hade. Sötast var grisbebisarna och lodjurbebisen.
Det som var så roligt att se var att djuren verkade må så bra, de lekte och de flesta hade ungar. Som björnen här leker med någon sorts bollsnöre som bara den, jättekul hade han.
 
Stog och filmade björnen någon minut och han lekte på som tusan, plaskade och dök och plaskade lite till.
Lodjuren lekte med sin unge också, hoppade runt, slog kullerbyttor och gömde sig bland träden. Det var ett bra tecken tycker jag.
Även björnungarna verkade vara glada, de lekte på medans mamma-björn satt på en sten och övervakade.
 

Sambo!

Idag blir jag och M sambos på riktigt. Det gyllene pianot och datorn är på väg hem!


Semester, mjaa

Det är meningen att man ska vila upp sig på semestern, tur att jag har några veckor på mig. Igår vilade vi visserligen, lyssnade på ljudbok halva dagen och åkte sedan och storhandlade på kvällen då vi båda behövde komma ut.
Idag hade vi tänkt åka hem till mormor men hon orkade inte med besök idag. Kanske Skansen? Kanske grilla hos brorsan? Vi ska i alla fall åka hem till M och hämta lite grejjer, men sen då?


Dragspel

M har köpt ett nytt dragspel så nu sitter jag och lyssnar på när han lär sig hur detta fungerar..
Inte alla som har en dragspelsman hemma;-).


Semesternaglar!!

Nu har jag riktigt tjusiga semesternaglar. Passar på att ha massa glitter och tjusigheter när det är semester.
Firade semestern med ett glas rött hos brorsan i lördags.


Ny hallbyrå

Igår köpte jag mig en ny hallbyrå som jag tittat på ett par månader. Så efter att jag och M varit på dop åkte vi och köpte byrån som M tog på axeln och åkte hem med. Bara 18.5kg tung...
Före är den mörka byrån och efter är den vita. Visst blev det stor skillnad?


Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0