Inne på jobb

Jag har varit ledig från jobbet sedan lucia, jätteskönt har det varit! Idag är jag inne några timmar då den andra assistenten är sjuk, det jobbigaste är att vakna så tidigt, 5.40 skulle klockan ringa men jag vaknade av någon anledning redan 4.20 och kunde inte somna om.
Nu sitter jag i kolmörkret och lyssnar på snusningar, väldigt glad för att jag inte jobbar natt! Skulle jag sitta nästan 12 timmar i kolsvartet skulle jag somna direkt!

I eftermiddag åker jag och M till hans vän inne i stan på nyårsmiddag och fyrverkerikoll från ett berg på söder.


Snart ledig!

Oj vad jag är trött nu. Min kropp och mitt huvud vill sova! Igår låg jag nerbäddad ungefär kl 21.10, sov innan kl var 22 och pratade i sömnen enligt M. Det gör jag tydligen när jag är riktigt trött. Nu är det bara en arbetsdag kvar till ledigheten, bit ihop!

Förkylning i skallen!

Nu tror jag att min förkylning, som inte har besvärat mig så mycket hittills, gått upp till skallen!
Är tung i huvudet något otroligt! Känns som att jag skulle kunna somna när som helst fastän jag sovit hela natten. Bara två arbetsdagar kvar innan långledigheten så det är bara att bita i. 
Fortfarande lite extraslag men inte lila mycket som innan, men de gör mig nog lite tröttare än vanligt skulle jag tro...

Otroligt snabbt besök

Det tog "bara" 2,5 timme på akuten innan jag fick åka hem. EKG:t var bra, utöver extraslag då, blodtrycket var högt(!) och därav ett blodtrycks/frekvenssänkande piller senare väntar jag nu på tåget för att åka hem och sova! Doktorns ordination!

Akutbesök

De ville inte ha mig på närakuten så det blev ett besök på stora akuten istället. Det jag inte ville!

Sjuk på riktigt?

Är på jobbet och väntar på att vilan ska ta slut. Eller rättare sagt arbetsdagen. Har en liten misstanke om att jag drabbats av en lindrig hjärtmuskelinflammation... 
Det började med ont i luftrören i torsdags, det försvann i lördags. Men  det utvecklade sig till frekventa extraslag och hjärtklappning. Så efter jobbet blir det besök till farbror doktorn och hoppas på att det inte är hjärtmuskelinflammation utan något lindrigare som stress...

Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0