Småseg efter festande hela natten.

Igår var det inflyttningsfest hos min syster, var där vid 20.00 ungefär och började kvällen lugnt. Var ganska tråkigt tills klockan blev 23 ungefär, då började alla släppa loss. Det var väl ungefär 20 st sammanlagt som kom dit, de flesta var T´s kompisar och landsmän från Benin.  Vid två-tre tiden började folket klinga av så vi var inte många kvar sedan, varav två somnade på soffan vid femtiden. Jag åkte i alla fall hem vid 06 tiden, var hemma vid halv sju imorse då var det bums i säng och jag sov i några timmar, men nu är jag pigg och alert.
 
Ska väl fixa till lite frukost snart. Innan det riktigt kurrar i magen=D.

Kommer förhoppningsvis en uppdatering senare. Ha en bra dag

Haft en bra dag idag=)

Dagen började ganska bra idag, inte för att jag ville gå upp när klockan ringde tjugo i fem imorse. Men upp kom jag vid 5, fixade och donade med morgonrutinen, sen var det dags att gå tio i sex. Kollade på termometern och den visade en plusgrad, bort med vinterjackan och på med "vår" jackan. Bort med tjocka varma halsduken och på med tunna färgglada sjalen/halsduken. Med rosa halsduk/sjal och vårjackan började min promenad som var lite hal, slask. Kände mig riktigt snygg när jag slapp ha vinterjackan och se ut som en Michelingubbe. Så nu vill jag att det ska fortsätta vara "varmt" och kunna hänga in vinterjackan i garderoben och inte behöva ta fram den förrens i november/december igen. Då skulle jag vara lycklig=).

Igår var ju P över på middag, något jag inte förstår är varför människan börjar flörta när han kommit hem. När han är ungefär 2 mil bort och vi sitter vid våra datorer. Något jag inte förstår. Han kanske hade en bra anledning? Lite blyg IRL? Det var han inte förr i tiden vad jag kan komma ihåg i alla fall. Hmmm... får fråga ut honom vid ett senare tillfälle =).

Idag har det varit en bra dag på jobbet också. Passade på att vara med på ronden för att lära mig något nytt. Det var en speciell rond idag, och dessutom på engelska. Tur att jag är någorlunda bra på engelska så jag förstår så gott som allt. Man kan ju inte kunna alla ord =). Speciellt inte alla medicinska termer, det finns ju massor även på svenska som man inte förstår.

Idag har inte stegräknaren strulat heller, är upp i 7300 redan nu så det ser lovande ut=). Nu ska jag gå och diska och fundera ut vad jag vill ha till middag idag.

Mycket besök senaste dagen

Igår kom S till mig, mötte upp henne i centrum, sedan åkte vi hem och lagade lite middag. Vi gjorde en köttfärspaj, receptet hittade jag i Metro för några veckor sedan. Ska nog inte göra om just den pajen, men något liknande skulle jag kunna göra=). Jag och S kollade lite på film och spelade kort, men det blev en tidig kväll. Somnade runt 11. Båda var trötta men jag var tröttast, hade varit vaken sedan mitt i natten eftersom jag jobbat under dagen.
Imorse hade jag tvättstugan så det var väl inte det roligaste men vi hann snacka lite skit idag också=). Hon åkte från mig vid 17 tiden, och vid den tiden började jag prata med P över MSN, och berättade vad jag skulle äta till middag, då ville han komma över för det lät godare än det han hade tänkt äta. Så sen kom han hit strax efter 18 nångång och har precis åkt.

Har inte träffat P på tre-fyra år så det var trevligt, var snyggare än jag kom ihåg=). En karl man kan vila ögonen på =). Han fastnade ganska fort för katterna, det är ju ett bra tecken=). Katterna fastnade för honom också eftersom han var villig att kela med dem. Vi har pratat om att han ska komma över flera gånger men det har aldrig blivit så, men idag kom han. Vilket jag inte trodde från början. Det var trevligt, hoppas det inte tar lika lång tid till nästa besök.

Imorgon är det dags för jobb igen, ska upp mitt i natten för att jobba, mindre roligt. Skulle vilja vara ledig en dag till för att vila upp mig, men jag är ledig i helgen i alla fall, då blir det party på fredag, ser fram emot det. Kanske finns nån mer att vila ögonen på =).

Usch vilket väder!

Nu har det kommit snö igen=(. Jag som vill ha VÅR nu!! Inte 10-20 cm snö och halvt storm! Jag behöver värme och ljus nu så jag piggnar på mig lite, är så trött hela tiden. Inte roligt=(.

Imorse när jag gick till bussen som skulle ta mig till jobbet mötte jag en ovanlig figur, en RÅTTA!! Mitt på gatan och i ungefär 10 cm snö sprang den, det var inte den trevligaste synen. Och nej jag bor inte vid en soptipp, och jag bor inte i en gränd nånstans. Den var inte så stor som råttorna man hört talas om som springer runt i huvudstaden lite överallt. Utan den var ungefär lika stor som en fullvuxen råtta man köper på ZOO och har i bur hemma (vilket jag vet eftersom min syster hade två råttor när vi var yngre). Den kanske var 20 cm med svans, gissat på en "höft". Det är väl ganska normalstort eller??

Har precis kommit hem från jobbet och en kortare shoppingrunda. Mat, inte kläder tråkigt nog. Har haft en ganska lugn dag på jobbet idag, lite plockigt men som en vanlig söndag. Igår däremot var det roligare, då var det full fart i några timmar, sen stannade det av lite. Men ändå fick jag inte upp så många steg på stegräknaren, vilket jag tycker är väldigt konstigt, börjar batteriet ta slut?!? Har en promenad på ungefär 2 km till bussen, den gick jag, vilket brukar bli ungefär 3000 steg, sen var jag på jobbet och sprang runt som en halv galning tycker jag. Och sedan promenaden från bussen. Och ändå bara 7147 steg. Väldigt konstigt tycker jag.

Imorgon kommer S på besök, trevligt ska det bli! Synd bara att jag har tvättstugan på tisdag förmiddag, men måste tvätta så jag har snygga kläder på fredag när jag ska på inflyttningskalas. Jag och S hade tänkt kolla lite på film och käka två goda middagar, förhoppningvis två. Snacka massa skit, utan telefon! Hon får ju passa på att umgås nu när hon är tillbaka i 08-land=).

Nu ska jag ordna lite middag, och sedan städa lite så det luktar fräscht imorgon när jag får besök.

Hej hej!

Alldeles iskall!!

Har precis kommit in från en promenad på ungefär en timme. Försökte bekanta med mig med området, har inte gjort det riktigt än. Var riktigt mysigt att gå ut, fastän jag gick ensam, men jag hade ju S i telefon, då gick det bra. Kände för att promenera idag, får se hur det blir imorgon, promenad eller gym. Om det är så härligt väder som det är idag blir det nog promenad imorgon också. Solen skiner, och det är inte alldeles för kallt. Någon minusgrad är det nog, kan itne lite på min termometer, för solen skiner på den och den visar 4,5 plusgrader, det tror jag inte på ett dugg. Sitter nu och tinar så jag kan ställa mig i duschen, sen äta lunch och åka till jobbet.

Nu har jag så gott som tinat klart så det är dags att skrida till verket=).

Ha en trevlig helg!

Blivit spionerad på idag

Låg på soffan och tittade på film tidigare idag, och jag sätter mig upp för att nå kontrollen så jag kunde pausa filmen och hämta något att dricka, då står det en äldre dam utanför mitt fönster!! Knappt tio centimeter från fönsterbrädan och tittar på mig!! Hon gick väl förhoppningsvis med en hund/katt i koppel, damen gick verkligen i rabatten utanför mitt fönster. Blev lite smått orolig, jag brukar inte ha en fönstertittare utanför mig. Jag låg så skönt under filten och tittade på filmen, och så ser man det ansiktet när man tittar ut genom fönstret, hmmpf.

Idag har jag varit ledig, sov till 11 ungefär, gick och lade mig vid tio igår så jag har väl sovit i alla fall 12 timmar. Och jag är helt slut, det var jag redan vid tre, då ville jag sova. Men det har jag inte tillåtit, så jag ställde mig och diskade lite för att hålla mig vaken. Nu ska jag bara göra en helrengöring i killarnas låda innan jag sover, då har jag avklarat dagens uppgifter. Och imorgon är det dags för jobb igen, eller hela helgen rättare sagt. Ska försöka hitta nån snäll kollega som kan byta pass med mig på måndag så jag kan få umgås mer med S eftersom hon kommer till STHLM nu över hennes lov. Så hon kan komma till mig redan vid 17 istället för 22 på måndag.

Har idag gått runt i riktiga myskläder=P. Riktigt skönt har det varit att låta mina lurviga andas lite=). Det är ju vinter ute då ska man se ut som en björn annars blir det kallt om de lurviga. Trevligt att veta va?? =)

Nu ska jag ta itu med lådan så jag får det avklarat ikväll.

Inbokad på kryssning med kollegorna

Idag har jag blivit smått "övertalad" på att åka med på en kryssning med några kollegor. Kan inte direkt säga att jag blev övertalad, har funderat på att åka på kryssning någon gång i framtiden och nu var ju ett bra tillfälle=). Kommer nog bli väldigt roligt.

Har precis ätit middag, så nu är jag belåten och skulle vilja sova lite middag=). Kommer inte kunna somna men vila kan man alltid göra. Eftermaten-koma kallas det visst=).
Är otroligt seg idag, har varit en ganska lugn dag på jobbet idag. Nästan för lugn för min del, då känns det alltid som om man inte gör något. Fastän man kan göra massor som är utspritt under dagen. Tog på mig att gå och handla för att samla steg, men det gav inte så mycket steg som jag trodde det skulle göra.

Nu ska jag samla krafter inför lite "hemmagöra"=)

Tisdag förmiddag, och jobbet väntar

Snart ska jag bege mig till jobbet, har ett eftermiddagspass idag. Vilket betyder att jag är hemma sent s¨jag får inte sova så mycket inatt, börjar jobba klockan 7 imorgon.

Idag vaknade jag vid 8,10, men inte gick jag upp inte. Utan jag låg kvar i sängen i nästan en timme innan jag pallrade mig upp. Hade det så mysigt med en gosig kisse i sängen=). När jag låg där i sängen och funderarde på om jag skulle ligga kvar ett tag till eller om jag skulle vara lite hurtig idag och gå ut och promenera eller åka till gymmet innan jobbet idag. Vilket jag röstade ner. Känner mig inte helt "fit for fight" Då är det dumt att börja anstränga mig för mycket. Ska i alla fall ta en lite längre promenad till bussen idag tänkte jag. Så snart måste jag gå så jag hinner det där extra.

Hare hej hej


Svar på en tidigare kommentar

Fick en kommentar av "inget namn" som undrade om jag gjort kycklingwooken alldelles själv. Svaret är ja=).

I kycklingwooken hade jag kyckling, självklart=), morot, vattenkastanjer, broccoli, minimajs och risnudlar. Samt två påsar med "Sweet and sour ginger". Gör ett försök=)

Nu får vädret bestämma sig!!

Har för tillfället tröttnat på alla väderomslag det varit de sista två veckorna. Antingen är det 5-6 plusgrader eller 5-6 minusgrader. Eller något mittemellan. Jag tycker att vädret kan vara ett och samma innan våren kommer. Antingen är det vår eller så är det vinter. För tillfället verkar det vara vår en dag och vinter nästa dag. Som idag började det snöa igen, kan slå vad om att om några dagar är snön borta och solen tittar fram, då är det bara hänga in vinterjackan, sedan får man ta fram den igen efter några dagar. Har tröttnat på det nu!! Vill ha vår och värme!

Nu ska jag fixa och dona lite här hemma, göra det lite hemtrevligt med levande ljus =).

Kycklingwook på ett nytt sätt=)

Idag blev det kycklingwook till middag, på ett nytt sätt. Gjorde inte som jag brukar göra, köpte två påsar med sån sås, heter "Sweet and Sour ginger". Är inte så mycket för ingefära märkte jag när jag fick nån bit i munnen. Men det var ganska gott. Åt till och med med pinnar=). Framsteg har det blivit, maten hinner inte bli kall innan den är slut.

Dagens middag!
Ser kanske inte så gott ut?

Hemma efter ungefär 13 timmar på jobbet

Blev en heldag på jobbet idag, så nu har jag nyligen kommit hem. Ännu en kollega blev sjuk idag, Krya på dig A. Så det var två sjukluckor ikväll. Det var bara att se glad ut och jobba lite till. Det tråkiga var att det var ganska lugnt på jobbet idag, hela dagen. Passade på att planera mitt schema för nästa schemaperiod. Saknas några timmar men det går nog inte att få ihop mycket bättre. Vill ju gärna inte jobba 8-9 dagar på raken. Kan bli lite väl många dagar, har jobbat som mest 8 dagar på raken. Småtufft sista dagen kan jag säga=). Men jag överlevde det också=).

Sitter förtillfället och pratar med S i telefon, som vanligt=). Hon sitter och "shoppar" lite grann över internet, får se om hon får hem något fint=). Fina påslakan tittar hon på i alla fall.

Får se om jag kommer iväg till gymmet på tisdag, det borde jag göra tycker jag. Är lite småförkyld men det försvinner förhoppningvis tills dess, eller så blir det värre.

Nu börjar jag få kramp i nacken, dags att och hålla i telefonen med händerna istället för att sitta som en jag vet inte vad och hålla fast telefonen mellan axeln och örat. Med tanke på det, för några veckor sedan frågade min manliga kollega mig om jag kunde bre hans smörgås, eftersom han pratade i telefon. Haha, killar kan ju inte göra två saker samtidigt sägs det. Men tillslut kunde han bra sin smörgås när han satte telefonen mellan öron och axel. Lite komiskt. Nu är det inte så att jag menar att ingen kille/man kan göra två saker samtidigt. Kom bara att tänka på den händelsen=)

Varför finns det en speciell dag för att visa sin kärlek till någon??

Det är något jag inte förstår, just en dag om året som man ska visa sin kärlek för en annan person, varför kan man inte visa den varje dag?? Varför ska man just den 14 februari få en ros?? Kan man inte få det en helt vanlig dag? Folk verkar ha hakat upp sig på denna dag, alla hjärtans dag. Är det nå¨gon annan än jag som inte bryr sig ett dugg om denna dag? Det är en helt vanlig lördag för min del. Kanske mycket för att jag inte har någon att ge min kärlek till, men förr i tiden när jag hade det var det inget ståhej just denna dag. Inte från min sida i alla fall. Jag tycker att man ska kunna visa sin kärlek till en annan person vilken dag som helst. Mycket roligare att få en blomma/ros en helt vanlig dag än just alla hjärtans dag. På alla hjärtans dag känns det nästan som ett måste att ge sin kära en ros, varför?? Som om personen är mindre älskad om den inte får en ros, yeah right!
Låter säkert som jag är jättedeppig för att jag inte delar denna dag med någon speciellt, men det är jag inte kan jag då säga.

Nu ska vi inte vara sådana. Har precis kommit hem från ett pass på jobbet, har varit en ganska lugn dag idag, lagom mycket att göra=). Imorgon är det jobb igen, kanske till och med en heldag bland de vita väggarna och gröna "avskiljarna". Förhoppningsvis är det lika "lugnt" som det var idag, då behövs nog inte jag även på kvällen. Annars får jag stanna och se pigg och glad ut=). Pigg är jag troligen inte så långt in på sista halvan av passet, glad är det större chans till=).
Sitter och klurar lite på vad jag ska hitta på för mat idag, tog inte fram något ur frysen imorse, så det får bli en överraskning=). Har idag handlat lite tills måndagens middag, kycklingwook=). Saknar bara några enstaka ingredienser som jag får handla antingen imorgon eller på måndag, då är jag ju ledig.

Förstår inte varför jag har lagt mitt schema så att jag jobbar två helger på raken, vad tänkte jag på????? I och för sig är det skönt att ha några lediga helger på raken sedan, tror det var tre lediga helger på raken. Det är ju ganska skönt, om man ska tänka så. Men jag har jobbat så mycket helger nu på sistone så jag börjar nätan tröttna på att inte vara ledig på helgen. Är inte ledig speciellt mycket mitt i veckorna heller. Som denna vecka, ledig endast gårdagen. Alltså sex arbetsdagar på en vecka, normalt är väl fem darbetsdagar.

Nu ska jag fortsätta klura ut vad jag ska äta och möjligen ringa S och snacka skit=).

Hej hej.

Zombie i tvättstugan

Hade tvättstugan i morse vid 7-10, klockan ringde vid 06,20 så jag skulle hinna äta frukost och liknande. Men inte orkade jag fixa sånt inte, låg kvar i sängen till tjugo i, sedan var det bara att klä på sig och vandra glatt till tvättstugan som en ZOMBIE med morgonfrisyr. Tur så var det ingen där så jag slapp skämmas=). Det gick ganka fort i tvättstugan, kunde använda en extra maskin så då gick det lite fortare.
 
Det jag inte förstår är varför jeansen inte blir torra när de hänger i torkskåpet i över tre timmar? Det är inte ju direkt så att de dryper när man tar ut de ur tvättmaskinen, varför hinner de då inte torka? Det är inte så att de är jätteblöta när torktiden tagit slut, men de är fuktiga över så gott som hela byxorna och blöta på vissa ställen.

Idag är jag helt slut, troligen beror det på alla tidiga morgnar. Fjärde tidiga morgonen nu, skulle verkligen behöva sova ut någon morgon, slippa vakna till väckarklockan. Men det blir inte på några dagar, jobbar förmiddag nu i helgen så på måndag kan jag få sova utan att vakna till en väckarklocka. Ska bli sköönt!

Har idag pratat med S i telefon så gott som hela dagen=). Vi har oftast inte så mycket intelligent att prata om, utan det blir lite mmm, aha, okej, jaja, men idag har vi i alla fall pratat om något, skitsnack och lite klagomål över folk.
Man skulle nästan kunna tro att vi känt varandra väldigt långe eftersom vi inte behöver säga så mycket till varandra utan vi förstår ganska bra vad den andra tänkter. Men vi har bara känt varandra i tre år, egentligen träffades vi för första gången för typ tre år sedan, och började umgås något år efter det.

Har idag inte känt mig riktigt OK, har haft ryckningar i ögonen, eller precis under ögat ska jag säga. Hade det igår också. Undrar vad mina muskler strejkar för? Kanske tycker att det var för länge sedan jag var på gymmet. Ska i alla fall försöka ta mig dit senast på tisdag, möjligen någon dag i helgen. Har även känt mig tjock i huvudet, inte huvudvärk och inte trötthet, något konstigt. Känns som om det är fullproppat med något. =S

Ska lägga mig och försöka vila lite middag nu, har slumrat halva dagen sedan jag blev klar i tvättsutgan men inte riktigt somnat in ordentligt. Ska göra ett nytt försök alldelles strax.

Hare hej hej

Folk folk folk...

Kom att tänka på en sak jag var med om i lördags hos min syster. Hennes dotter på tre år skulle plåstra om mig lite, med ett skalman plåster. Så hon plåstrade om mig i pannan, men hon fäste bara ena klisterdelen och sedan röck hon, som hon vaxade mig i pannan. Frågade J om hon nyligen vaxat sig, och minsann det var inte länge sedan. Tänk vad fort barn härmar det man gör, det tänker nog inte alla på. Vad fort det går.

Satt på t-banan på väg hem tidigare idag, framför mig satt det tre killar i 20-25 års åldern. Ena hade en hund som fick sitta på ett eget säte. Det kom ett par väktare som bad ägaren ta ner hunden från sätet eftersom det blir smutsigt. Hunden hoppade ner och satt på golvet, fick inte röra sig en millimeter utan att "husse" ryckte i kopplet. Så fort t-banan åkt från perrongen signalerade ägaren att hunden fick hoppa upp i gen, och gladeligen gjorde den det. Sedan började de prata om att elda, ena tog fram två papper till cigaretter, sådana man köper när man rullar egna. Vad skulle de elda??

Har idag haft en bra dag på jobbet, var lagom att göra. Blev lite paff när jag tittade på stegräknaren vid 11 tiden, redan 7000 steg. Vart har jag gått?? Efter det har det gått sakta uppåt och har nu tagit av mig den med ett steg antal på 12979 steg.

Ha det så trevligt.

Datan kraschar....

Min dator håller på att krascha där hemma... blir helt galen, har ingen aning om vad det kan vara för fel. Kommer in på MSN, men inte på någon webbsida, ibland kommer jag inte någonstans. Så jag ringde min bror i går och frågade om han skulle kunna hjälpa mig. Ska höra av mig till honom ikväll igen. Förhoppningsvis har han en datakunnig kompis som kan hjälpa mig. När jag försökte formatera om datorn igår stängde den av sig heeeela tiden! Blev galen!

Har kommit upp i ganska mycket steg denna vekca, kommit upp över 10000 steg i alla fall=). 14000 någonting steg i måndags och 11800 någonting igår=) BRA JOBBAT!

Fick dessutom göra nya hål i mina skärp i söndags=) Alltid roligt. Det jobbiga var att jag precis innan hade dammsugit och skurat golvet, och det kom ju lite läder på golvet =(.

Det kommer nog tyvärr inte bli så många inlägg nu förrens min dator har kommit igång, tråkigt värre=(. Har funderat på att köpa en ny dator om den inte kommer igår. Finns visst en för 3900 någonting (eller 3200) på Elgiganten, verkade någorlunda bra. Hoppas att bror min har en datakunnig kompis!!!!!!!!

Ha det bra hej=)

Har en dålig vecka.

Känns inte som vanligt, något är fel. Kanske beror på att jag börjar bli förkyld, eller att jag snart ska ha mens, brukar vara extra känslig då. Känner mig inte speciellt omtyckt denna vecka, hoppas att jag är det. Ibland har man sina dåliga dagar. Känns inte som om jag är speciellt omtyckt på jobbet, känns som om folk undviker mig ibland, hoppas att det är för att de har saker att göra och inte undviker mig för att de inte tycker om mig. Jaja nu ska det inte vara deppigt här inte.

Idag har jag varit duktig efter jobbet, har börjat med min städning som väntat på mig. Har till och med spayat ugnen så jag ska rengöra den snart. Hade tänkt att städa bakom spisen också men jag får inte ut den. Tung som sa*an. Det får bli en annan gång. I morgon blir det städning av resten utav lägenheten och sedan till centrum för att köpa blommor, har redan tittat ut de så det går fort att handla.

Nu ska jag lägga mig och vila på soffan, är heeelt slut. Måste vara en förkylning på gång. Märkte igår att jag var helt slut efter trapporna hem. Jag brukar knappt känna av de i vanliga fall.


Min Lilla raring=)

Usch, tror jag börjar bli sjuk.

Jag är heelt slut varje dag nu på senaste. Igår(tisdag) kom jag till jobbet med huvudvärk som bara förvärrades, tillslut påverkade det mina ögon lite så det var väl lite migränblandning på den huvudvärken, tillslut försvann den nästan helt. Så det var skönt, såg nog inte så pigg ut heller. Idag har jag bara varit ovanligt trött, har dessutom varit på isolering där jag brukar ha det ganska lugnt, det finns alltid något att göra men ibland mindre än andra dagar.

Igår var det något konstigt med min dator, kunde inte gå in på internet, eller rättare sagt webbsidor, var inloggad på MSN och modemet fungerade, men kunde inte gå ut på internet ändå. Ringde då till Com Hem, var en riktigt trevlig man jag pratade med där som verkligen gjorde allt för att hitta felet, det var inget fel på modemet men han försökte hjälpa mig hitta felet i datorn. Tyvärr gjorde han inte det. Så när jag kom hem idag skulle jag försöka med systemåterställning, vilket inte lyckades. Tillslut blev jag så frustrerad så jag körde in Windows XP skivan och reparerade inställningen. Nu fungerar det och jag hoppas att det fungerar i några dagar. Men jag vet fortfarande inte vad det var för fel. Hmmpf.


Har idag försökt sova middag, fungerar inte. Kan inte somna, men vilar ju i alla fall. Igår kunde jag inte heller sova middag, och igår var en dag då jag verkligen vile sova, hade ju haft sådan huvudvärk hela dagen.

Nu ska jag snart sova i alla fall, behöver inte gå upp 04,40 imorgon, har sovmorgon!!

Hemma efter packning av flyttkartonger.

Har idag varit ledig, dagen började med att S ringde och väckte mig vid 8,44 imorse, gjorde inte så mycket eftersom jag var tvungen att åka till centrum och handla kattmat tidigt, det sista fick kissarna igår kväll när jag kom hem. Köpte en 10 kilos säck till katterna så det inte tar slut lika fort som en 4 kilos säck. Dessa 10 kg borde räcka i ungefär tre månader, minst!

Har idag varit hem till min syster och hjälpt henne packa inför flytten imorgon, hon fick även låna mina kartonger, hennes 30 kartonger räcker visst inte. Hon ska byta lägenhet så personerna som ska ha hennes lägenhet kom över med en massa kartonger idag, 70 st om man ska vara exakt. Hur kan man ha sååå mycket saker??? Jag hade 10 kartonger när jag flyttade. Och det var nog två som var med kläder.

Var så hurtig så jag promenerade hem från syster, vilket är ungefär 4 km. Tog mig 40 minuter att gå och det var riiiktigt kallt den sista biten, skulle behövt mina termobyxor. Fått ihop 8400 steg idag, otroligt mycket för en ledig dag. Det blir väl några steg till men inte så många, ska ju snart sova =).


Ha det roligt!


Hemma hos min bror

Har idag träffat mina brorsöner för första gången på några månader, och den stora(5 år) blev lite arg på mig när jag ville kramas lite, han ade tjejbesök så då kan man ju inte krama på faster inte. Men den lilla (2 år) har kramats hela eftermiddagen sedan jag kom hit. Vi har ätit tacos tillsammans, pojkarna år blodpudding, vilket jag inte förstår att de tycker om, men det är kanske bara jag.

Nu kom L in från sin rökpaus så nu ska jag vara social tills jag ska åka hem, om inte allt för lång tid. Skönt att jag är ledig imorgon!!

Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0