Så kan det gå!

Jag lät min kära bror och hans vän S leka med min skalle. Jag behövde få håret trimmat och tyckte de kunde leka lite, inte hade jag förväntat mig ett luffarschack och en streckgubbe. De gjorde min bror och den andra sidan gjorde S, lite häftigare vart det där.

Kommer jag bli uttittad på tåget imorgon? Jajamensan!


Krypin

Detta var mitt krypin för natten igår. Jag som har sådana problem med att sova borta fick inte många minuters sömn inatt. Går nu runt lite som en zombie.


Tentan är avklarad!

Nu är vi på väg hem från Skövdeland. Tentan gick bra kändes det som, jag hoppas verkligen på det i alla fall. Blev lite skakig när jag såg vissa frågor jag inte lagt ner något krut på. Men svarade på alla frågor och det kändes ganska bra.
Nu tankar vi röda faran för att klara oss hela vägen hem.


Färdigpackad

Man skulle kunna tro att jag ska vara borta i en vecka, men jag kommer hem imorgon.
Sängkläder och liknande ska tas med därav den "stora" packningen.


Sablars!

Ringde nu på morgonen till Skövde vandrarhem för att boka sovplats tills på torsdag, fullbokat!
Så nu letar jag bara efter någonstans att sova, några kurskamrater har hyrt en stuga som möjligtvis har en sovplats över, hoppas hoppas hoppas!!
Om jag inte får plats där blir det hotell vilket blir desto dyrare.


Motion v 38:

Måndag 17/9:55 min Kampsportsfys, 55 min BodyBalance
Tisdag 18/9: Pluggdag/Tvättstuga
Onsdag 19/9: 55 min BodyCombat
Torsdag 20/9:Kvällsjobb 12-tur
Fredag 21/9:Plugg efter jobb
Lördag 22/9: 55min Bodycombat, 55 min BodyCombat
Söndag 23/9: Pluggdag

 
Motion hittills 2012:
8349,9 minuter
=
5 dagar 8 timmar 20 minuter

Är rätt nöjd med 5 timmar träning på en vecka =)

Inlämnad

Nu är uppgiften inlämnad, så nu läser jag denna bok som gör mig mer förvirrad än innan.


Ändrade planer

Idag blev det förändringar i plenarna för eftermiddagen. Jag skulle åkt hem till R för middag och skitsnack efter jobbet, tyvärr fick jag vid lunchtid reda på att R var tvungen att avboka. Attans! Hade sett fram emot en dejt.
Istället åkte jag hem och grävde ner näsan i mina studier. I fyra timmar har jag suttit och skrivit så jag nästan fått nackspärr, endast mat och kisspaus. Så otroligt effektiv har jag varit. Det är till och med så att jag känner av mitt stukade finger sedan tre veckor... Skrivkramp? Japp!
 
Har precis laddat upp min individuella uppgift som ska vara inlämnad senast på söndag. Ej ännu inlämnad. Sitter och funderar på om jag vill finslipa lite till eller om över en vecka med finslipning duger. Jag tycker nog att det duger faktiskt. Ska tänka över natten tänkte jag.
 
 
Imorgon är det dubbelpass med BodyCombat 53! Första passet är med "gänget" som brukar köra, och andra passet är med Frudin och N på eftermiddagen. Svettigt ska det bli!
Nu ska jag sova så jag är pigg och alert imorgon!
 

Passande?

Enligt Cosmos är detta passande när jag försöker plugga, vet inte om jag håller med faktiskt...


Men Cosmos!

Detta tyckte Cosmos var passande... Han är galet gosig just nu...


Börjar känna mig smått stressad

Nu börjar tenta-nerverna ta över min kropp. Dags att plugga ordentligt! Om en och en halv vecka har jag tenta, min första tenta någonsin. Innan har det ju kallats prov, vilket är samma sak men ändå...
 
Har lämnat in min första inlämningsuppgift i studieteknik, ska lämna in en till i artikelgranskning senast på söndag. Jag har den så gott som färdig, ska bara finslipa på den så den blir perfekt. Så nu är det dags att krypa in i plugg-mode och mina böcker. Hörs! 

Motion v 37:

Måndag 10/9:Kvällsjobb
Tisdag 11/9: 55 min Crosstraining
Onsdag 12/9: Heldag i skolan
Torsdag 13/9:Kvällsjobb
Fredag 14/9: 45 min Cycling
Lördag 15/9: 55 min BodyCombat
Söndag 16/9: Kvällsjobb

Motion hittills 2012:
 8074,9 minuter
=
5 dagar 3 timmar 45 minuter

Nu kan jag säga att jag är nöjd med veckans träning. Efter crosstrainingen hade jag träningsvärk i över en vecka! Under BC'n på lördagen flög jag som bara den, roligt och skönt!

Helgarbete!

Denna helg har bestått av arbete och lite träning.
Fredagens arbetspass var fruktansvärt psykiskt påfrestande. Innan jag åkte hem fällde jag några tårar för första gången för en patient, vad jag kommer ihåg.
Lördagen var lugn och fridfull på jobbet. Åkte sedan till gymmet för BC med favoriten M. Hade "lurat" med mig Frudin och förra kollegan N dit. Båda är nya på BC men jag tyckte de skötte sig galant! Klart det finns lite teknik att fila på men det gör det de första månaden.
Efter gymmet åkte jag till brorsans gaskammare, han och kompisen S var fruktansvärt risiga i kistan, och karlar som de är släpper de loss.
Sedan hem för att fila på min artikelgranskningsuppgift som ska lämnas in om en vecka.

Nu är jag påväg till jobbet där jag hoppas kunna plugga en del. Ska få arbeta med Ro ikväll om inte det ändrats sedan igår. Roligt!


Motion v 36:

Måndag 3/9:Kvällsjobb
Tisdag 4/9: Kvällsjobb
Onsdag 5/9: 55 min BodyCombat
Torsdag 6/9:Kvällsjobb
Fredag 7/9:
Lördag 8/9: 55 min BodyCombat
Söndag 9/9:

Motion hittills 2012:

7919,9 minuter

=

5 dagar 1 timmar 10 minuter

Något försenat men inskrivet och inräknat nu. Detta var en lugn vecka med en förkylning som bråkade. Men nu är jag så gott som frisk. Great!

På väg hem

Nu är denna skoldag över, idag fick vi sitta i grupper och diskutera ett folkhälsoproblem/sjukdom. Min grupp fick hjärt- och kärlsjukdomar, vi skulle då komma fram till vilka riskfaktorer som spelar in, vilka bestämningsfaktorer som påverkar och vad vi som folkhälsovetare kan göra mot problemet.

Så nu är det tågresa i tre och en halv timme för att komma hem. Då gör jag detta...


Lever!

Nu var det några dagar sedan jag skrev, har haft en del plugg och jobb att ordna med. Sitter just nu still i urskogen någonstans på ett SJ-tåg mot Skövde och skolan. Vi har stått still i någon kvart och ingen har meddelat något så vitt jag hört.

Det har åkt förbi två snabbgående tåg så det är väl de vi ska släppa förbi, men jag vill inte bli försenad!


BC 53!

Nu nya releasen av LesMills klasser kommit. Körde BC 53 för första gången igår. Det var ett riktigt bra pass, lätt att komma in i och träningsvärk dagen efter. Kan inte blir bättre eller hur?


Har man en underbar kollega eller vad?

Kommer fram till jobbet idag och kollegan M ropar till och ber mig följa med. Hon säger- Jag var på SuperSaturday i lördags och köpte dessa till dig.
Ett par boxningslindor från LesMills! Kan man bli gladare?


Lind-förklaring

Fick en fråga från Frudin angående lindorna, hon undrar varför de används. Det skall jag nu förklara.
Boxningslindor används främst av kampsportsutövare för att få stabilitet i handleden vid slag och "blockar".
Personligen använder jag de under mina BodyCombat-pass för att hitta den rätta känslan och för att de suger upp en hel del svett under passet. I BodyCombat behövs ingen stabilitet i handlederna eftersom man inte har någon motståndare .
Är det ett pass som jag glömt mina lindor hemma känner jag mig fruktanvärt naken. Helt nödvändiga enligt mig!

Motion v 35:

Måndag 27/8:55 min BodyCombat, 55 min BodyBalance
Tisdag 28/8:
Onsdag 29/8 Besök i Skövde
Torsdag 30/8:
Fredag 31/8:
Lördag 1/9: 165 min Bodycombat
Söndag 2/9: Pluggdag 

Motion hittills 2012:
7809,9 minuter
=
4 dagar 23 timmar 20 minuter

Måste säga att jag är fruktansvärt nöjd med denna vecka, kanske inte antalet dagar men antalet pass är jag ruskigt  nöjd med.

Nya lindor

Efter pass nummer två igår åkte vi förbi Budo och Fitness butiken nära Telefonplan. Plånkan följde med in eftersom jag tänkte köpa nya lindor. Mina två par är välanvända och de räcker inte till för alla pass.

Så nu är jag tre par lindor rikare, ett par vita, ett par röda och ett par Cerisa.


Trött

Efter tre BC pass á 55 minuter är jag nu trött. Fruktansvärt trött, inte i kroppen men i knoppen. Instruktören brukar säga "gå in i er själva", jag lärde mig idag vad det betyder. Stod i min egna lilla värld ett tag.

 

Efter de två första passen åkte jag, P och J till Farsta centrum för att käka lunch och invänta pass nummer tre.

 Jag lånar toaletten på restaurangen vi tänkt äta på och tycker att det är lite solkigt. Vatten på golvet och liknande. När jag sedan ska ner via en metalltrappa halkar jag ordentligt(glider typ 5 trappsteg ned) och stukar lillfingret på högerhanden och slår i underarmen som är svullen under armbågen. Tack och lov blev det inte värre än så, förhoppningsvis bara stukning i fingret, det är lite krokigt och absolut inte skönt att röra på. Kan inte sträcka ut det helt med hjälp att den leden/de musklerna utan bara med forcering. Jaja det blir väl bra någongång.

När jag väl kom fram till kassan och hämtat mig lite från fallet fick jag ett blodtrycksfall av chocken tror jag, usch vad hemskt det var. Hörde typ ingenting, det snurrade i huvudet och svetten rann. Var tydligen lite blek också enligt P och J. J blev nog lite rädd, hon hörde/såg fallet och blodtrycksdippen. Inte roligt!

Men två timmar senare stog jag i gruppträningssalen och tränade igen. Gjorde lite ont i armen/fingret men det gick ändå=)

Nu ska jag duscha och lägga mig på soffan, gissar på att jag somnar snart.

 


Dagens schema!

Pallar jag detta?
Klart jag gör!


Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0