Motion v 17:

Måndag 23/4: Kvällsjobb
Tisdag 24/4: Vilade i solen istället för träning
Onsdag 25/4 55 min Shape, 55 min BodyCombat
Torsdag 26/4: 55 min Box
Fredag 27/4: Fruktansvärd träningsvärk, 4 km promenad
Lördag 28/4: Sjuk instruktör, latmasken tittade fram.
Söndag 29/4: Halsen spökar.

Motion hittills 2012:

3904,9 minuter

=

2 dagar 22 timmar 00 minuter


Är egentligen nöjd med denna veckas träning, hade fruktansvärd träningevärk efter onsdagens Shape och fick lite till efter Boxen på torsdagen. Helgen blev mindre bra! Den är jag inte nöjd med!

Ååhh!

Denna helg träningsmässigt har inte varit bra.
Igår ställdes min BodyCombat in p.g.a. sjuk instruktör. Så då blev det städning hemma istället, en film och sedan somnade jag innan kl 22.

De senaste dagarna har jag haft en känsla i halsen som känns som början till halsfluss, så då kände jag att det var lika bra att avboka dagens träning. Ååhh, jag vill ju röra på fläsket. Imorgon hinner jag inte träna efter jobbet, jag ska åka direkt till min syster och "fira" Valborg, och gymmet stänger tidigt eftersom det är en klämdag. Och på tisdag har gymmet stängt. Åååhh!

Jag får till några pass i nästa vecka i alla fall. Har tagit på mig två nätter nästa vecka, de passar perfekt in med mina pass på gymmet, jag hinner träna och sedan åker jag direkt till jobbet och tjänar pengar. Har redan planerat hur jag ska hinna med det, planering är bra!


Träningsvärk!

Jag har de senaste dagarna haft sådan fruktansvärd träningsvärk att jag inte ens kunnat sova ordentligt.
Natten till igår vaknade jag av att jag inte ens orkade vända mig i sömnen. Så den natten var inte helt underbar.

Idag har träningsvärken lättat en aning, den påminner mig fortfarande i vissa rörelser men jag kan sätta mig ner och ställa mig upp utan problem.
Ibland är det riktigt skönt med träningsvärk men denna gång var det nästan för mycket.

Träningsvärken kom från ett Shape-pass i onsdags, som följdes åt av ett BodyCombatpass samma dag. Även i torsdags var jag iväg till gymmet, då bjöds det på ett boxningspass där jag höll på att kräkas av utmattning. Roligt var det! kom därifrån med några ömma punkter över halva kroppen, inte direkta blåmärken tack och lov.

Ledig dag

Har idag en ledig dag där jag ska hinna med massor. Ska alldeles strax åka till nagelsalongen för att sedan åka direkt och storhandla.

Ska köpa ett par nya hörlurar idag också, mina Skullcandy-lurar har börjat glappa.

Ska försöka hitta ett par liknande, dessa var fruktansvärt bra! Dessutom gick det att vika ihop de så de inte tog så stor plats i väskan är de inte användes. Denna modell finns inte kvar verkar det som så jag får väl hitta ett par andra likvärdiga.

Det lär ta sin lilla tid i butiken, men bra lurar vill jag ha! Annars kan det vara!
Det finns ett par KOSS-lurar som ska vara väldigt bra, kanske får bli de. De var också ihopfällbara tror jag. Dessutom med mikrofon så man slipper byta till headsetet om det ringer, eller plocka upp telefonen för att prata i mikrofonen. Ser så dumt ut.

Nu ska jag packa ihop mig så jag hinner iväg...

Motion v 16:

Måndag 16/4: Kvällsjobb
Tisdag 17/4: 55 min Step, 55 Min BodyPump
Onsdag 18/4 55 min BodyCombat
Torsdag 19/4: Kvällsjobb
Fredag 20/4:
Lördag 21/4: 55 min BodyCombat, 35 min promenad
Söndag 22/4:

Motion hittills 2012:

3589,9 minuter

=

2 dagar 16 timmar 45 minuterMåste nog säga att jag är nöjd med den veckan! Fyra pass på en vecka är helt OK, tisdagen var tyngst tycker jag nog, sovit dåligt den natten och lång dag på jobbet. Men tränade gjorde jag ändå!

Semesterkompis

Jag försöker hitta en semesterkompis som vill åka med mig ner till Tunisien i sommar. Eftersom det är högsäsong under sommaren kommer A inte kunna vara ledig så mycket som jag vill, vilket betyder att jag kommer vara ensam hela dagarna. I långa loppet är det fruktansvärt tråkigt.
S ville följa med om hon fick med sig en annan vän, men den vännen fick inte ledigt från jobbet, och S vill inte åka med mig själv. Så allt lutar åt att jag måste åka själv fastän jag inte vill. Men har jag något val om jag ska få träffa A? Nej tyvärr inte.

MEN JAG VILL INTE ÅKA SJÄLV IGEN OCH VARA ENSAM HELA DAGARNA!

Förra gången var inte högsäsongen helt igång därför kunde A vara ledig mer än jag tror han kommer kunna vara denna gång. Det var ändå ganska OK. Veckan jag planerar att åka brukar han jobba 12-14 timmar/ dygn, jag vill inte vara ensam hela dagarna. Jag vill kunna åka och se saker när jag är där igen, åka in till Tunis men jag vågar inte sätta mig på tåget själv, jag vill ha med mig honom som vet hur allt går till.

Motion v 15:

Måndag 9/4: Kvällsjobb
Tisdag 10/4:
Onsdag 11/4 55 min BodyCombat
Torsdag 12/4: Kvällsjobb
Fredag 13/4: 55 min BodyPump
Lördag 14/4: 55 min BodyCombat
Söndag 15/4: Soffläge med ljudbok

Motion hittills 2012:

3334,9 minuter

=

2 dagar 11 timmar 40 minuter


Sista veckan med stegtävlingen på jobbet. Ligger lite i ofas med bilderna hit till bloggen men ändå.


I sista minuten

Nu har jag sökt till två utbildningar på högskola till hösten. Får se hur det går...


Bakat

Idag bakade jag LCHF-frallor för första gången. Blev riktigt sugen på en fralla med smör och ost.

Så när jag vaknade vid nio-snåret ställde jag mig direkt och började blanda ingredienserna vilket bara var ägg och Bakerix. Sen in i ugnen en stund och sedan svalna medans kaffet blev uppdrucket. De var faktiskt helt OK som substitut för en riktigt frasig fralla. Med mycket smör och ost blev jag nöjd.


Det har svackat...

I mitt skrivande menar jag då. Resten har faktiskt fungerat ganska bra.
Är fortfarande allmänt seg och omotiverad till mycket som inte har med träning att göra. Om jag fick skulle jag spendera varje dag i gymmet men realtistiskt sett fungerar det inte så.

Har spenderat hela påskhelgen på jobbet, vilket visserligen har varit trevligt. Det är inte lika mycket personal på helgerna och så blir det automatiskt en lugnare stämning vilket är underbart skönt. Samarbetet blir dessutom mycket bättre när de tinte är lika många kockar...

Har två utav fem pass haft en svans, en ny kollega. Vilket har varit riktigt roligt, jag blir bara fruktansvärt trött i skallen. I lördags när jag kom hem somnade jag som en stock och sov nog i 11 timmar, söndagen likaså. Man blir trött av att tänka och prata.

Ikväll stämplar jag ut för denna helg, och är ledig i hör och häpna... 34 timmar!

Motion v 14:

Måndag 2/4: Kvällsjobb
Tisdag 3/4: Kvällsjobb 12-tur
Onsdag 4/4 55 min BodyCombat
Torsdag 5/4: 12-tur på jobbet
Fredag 6/4: 11 min Crosstrainer, 10 min styrka, 50 min Cycling
Lördag 7/4: 55 min BodyCombat
Söndag 8/4: Kvällsjobb

Motion hittills 2012:

3169,9 minuter

=

2 dagar 8 timmar 55 minuter
Åh nej!

Jag tror jag börjar bli förkyld, har nysit hur mycket som helst nu på morgonen. Tack och lov är det bara näsan som strular än så länge. Jag har inte riktigt tid för att bli förkyld...
Ska träna ju, och jobba hela helgen...

Motion v 13:

Måndag 26/3: 55 min BodyCombat, 55 min BodyBalance
Tisdag 27/3: 16277 steg
Onsdag 28/3: 55 min BodyCombat
Torsdag 29/3: 12-tur på jobbet
Fredag 30/3:
Lördag 31/3: 55 min BodyCombat
Söndag 1/4:

Motion hittills 2012:

2988,9 minuter

=

2 dagar 5 timmar 54 minuter
Veckan stegmässigt var riktigt bra förutom söndagen, men det förstår jag att den inte var. Då höll jag mig bara hemma när jag väl kommit hem och glodde på film.
Träningsmässigt var den helt OK, jag vill träna mer än så men det var inte möjligt denna vecka...

Tidsbrist

Känner att jag har tidsbrist därav få inlägg på denna front. Men det kommer väl fler inlägg när jag får tid.
Känner inte att jag vill spendera allt för mycket tid på internet. Vill hellre vila upp min kropp, mitt psyke och min hjärna.

Igår var det 50-årsfest hos kusinen, det var dennes sambo som fyllde. Sen efteråt blev det utgång till något hak och sedan vidare på efterfest som var mindre roligt, var på väg att ta taxi hem till en annan kusin när vi blev övertalade att stanna kvar och prata med en kusin till kusinen. Så kvar blev vi och jag var hemma först kl 06 imorse.
Ingen bakfylla i alla fall eftersom natten var så lång och jag började med vatten vid 2, så prima har jag mått utöver trötthet så klart.

Imorgon börjar en ny arbetsvecka, en tuff sådan...

Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0