Tinnitus??

Idag har jag haft ett pipande och väldigt irriterande ljud i mitt högra öra vid några tillfällen. Skönt att det inte är hela tiden, utan det kommer och går. Det har varit mest märkbart nu under kvällen och eftermiddagen. Förhoppningsvis försvinner det tills imorgon.

Har tagit det ganska lugnt idag, har varit i tvättstugan, diskat och lagat mat. Annars har jag mest legat på soffan och tagit det lugnt med mitt broderi, som förresten blev klart idag. Nu väntar jag bara på ett mellanlägg, det ska man stryka på så att inte stygnen och fästena lossnar, inget måste men jag vill ha det eftersom det tagit sådan tid för mig att bli klar med duken. Jag beställde ett mellanlägg idag, så det borde väl komma med posten om några dagar. Riktigt billigt tyg, men frakten var dessto dyrare, väldigt dyrt blev det. Tyget kostade 10 kronor, och hela summan blev typ 140 kr, ja lite galen är jag nog. Men jag vet inte vart det finns en tygbutik som kan sälja mellanlägg så jag tänkte att jag kunde lägga ut pengar på ett sådant, får dessutom mer än vad jag behöver.

Igår beställde jag hem lite filmer, fyra stycken faktiskt. En shopaholics berättelse, Milk, The slumdog millionare och en till för "bara" 617:-. Så dessa filmer borde komma i veckan de också.

Ikväll har jag inte gjort något speciellt, diskat och druckit te och ätit skorpor=). Gott var det=).

Jag vill...

Har tänkt på detta ämne i flera dagar nu, tror till och med att det är några veckor.
Jag vill bli kär, synd att det inte är det lättaste att bli. Det är så mycket som ska klaffa för att man ska bli kär, dessutom är jag kanske lite kräsen utav mig, och då kan det bli svårare.
Nu när vänner och bekanta är nykära och jag inte är det, känns det lite ensamt. Som igår skickade jag SMS till mina systrar och frågade om de ville spela, men så skulle ena syster ut på restaruang med sin kille, och den andra vara barnvakt åt lilloppan.
Jag vill också gå på restaurang, äta en romantisk middag med någon man tycker om.
Jag vill kunna gå ut på en promenad och hålla min käraste i handen och vara så lyckig/glad.
Jag vill kunna berätta för mina vänner om hur han kommit hem med en blombukett och varit så rar.
Jag vill kunna sitta i soffan och titta på en film och mysa med någon, det kan jag nu också, med katterna. Men det är inte samma sak.
Jag vill stå och laga mat med någon och ta ett glas vin och känna kärleken runt omkring mig.

I ovanstående text lät jag nog lite desperat, det är jag inte. Men jag har tröttnat på singellivet.

Uttråkad!

Ikväll är jag riktigt uttråkad, känns som att jag vill hitta på något, har inte gjort något speciellt på tre dagar. Känns som jag kommer klättra på väggarna snart. Förhoppningsvis hittar jag på något att göra imorgon, ska i alla fall ta mig till cetrum och handla lite på apoteket, och sen får jag fundera på vad jag ska hitta på. S pratade om någon hamnfestival(?) i nynäs. Får se om jag har lust att åka dit, tar sådan tid. Annars kanske jag kan hitta på något med brorsan och hans familj.

Nu är det i alla fall film som gäller, börjar någon nu på kanal 5, Old school, lät bra när jag nyss läste handlingen. Får se vad det är för något.

Hoppas ni har en trevlig kväll.

Dag tre av fem är snart slut.

Idag är tredje dagen på min långledighet. Känns lite tråkigt att ledigheten snart är slut.
Igår åkte jag in till stan för att möta S och sedan åka vidare till R för att lämna hennes kamera. När vi kom fram till R fikade vi lite och snackade lite skit, så som tjejer kan göra. R,pojkvännen, kom hem vid typ halv 5 hälsade lite på honom och sedan var det nästan dax att dra sig hemåt, dessutom höll R och R på att packa, de flyttar idag. Hoppas det gick bra.

Idag har vi inte gjort något speciellt, vaknade vid tio-snåret gick upp tjugo över. Kollade på tv, snackade lite, kollade på tv, satt vid datorn. S gjorde läxor(?) och jag satt och broderade. Inte speciellt trevligt tycker väl de flesta, men då ksa ni höra våra telefonsamtal. Ibland sägs det inte mycket, och ibland sägs det massor. Det första händer oftast.

S åkte hem vid tre-tiden, sedan dess har jag broderat lite och lagat mat och diskat. Blev riktigt god köttfärssås, smakar inte som vanligt, nästan godare.

Nu ska jag sätta mig och brodera lite till, nu är det inte mycket kvar!

Första dagen på långledigheten har sprungit iväg.

Första dagen är snart över, jag har inte gjort speciellt mycket idag. Bara tagit det lugnt.
Vaknade och lade mig på soffan för att titta på tv, sedan startades datorn och jag spelade lite spel.
Började sedan brodera, och nu är det verkligen inte mycket kvar, 1/4 ungefär, troligen hinner jag klart med hela duken tills jag börjar jobba igen på måndag. Hoppas hoppas, den är så fin=). Ja jag kanske är en gammal tant när jag broderar, men det är avslappnande.

Sedan lagade jag mat, spelade lite till, diskade, gick och kastade mina krossade krukor och sedan spelar jag lite till=).

Slappdag alltså!=)

Långledighet, here I come!

Nu har jag inte uppdaterat på två dagar, känns lite småkontigt. Men det har varit jobb för hela slanten.
I Lördags var jag hos R och drack vin och umgicks, vi gick senare ut en snabbis men det var ingen höjdare så vi gick tillbaka till R´s lya. Där jag sov över för att slippa åka hem själv mitt i natten. Som vanligt kunde jag inte sova speciellt bra, vaknade vid halv 7-7 första gången men tvingade mig själv till att somna om, så jag sov väl en timme xtra. Åkte sedan hem vid nio-tiden.

Resten utav söndagen spenderade jag antlingen i soffan hemma eller på jobbet, den mesta tiden var på jobbet. När jag var hemma höll jag på att somna på soffan men vågade inte somna för jag visste att jag skulle bli sen till jobbet, och mycket riktigt, klockan var 12,20, börjar 14,00 och går hemifrån 12,50. Tur att jag inte vågade somna.

Måndag och tisdag var det jobb, ganska lugna dagar.
Idag tisdag, gick jag av mina fem arbetspass helt slut, men nu är jag ledig i FEM dagar! Helt otroligt att man kan få in något sådant på schemat. Ska njuta och sov ut ordentligt denna ledighet, verkligen behövlig.

Ska troligen träffa R någon dag i veckan, fick av misstag med mig hennes kamera hem, och hon vill nog ha tillbaka den skulle jag gissa. Så jag ska höra av mig till henne imorgon och boka in en dejt=).

Under min långledighet kan jag möjligen hinna klart med min duk jag broderat på i ungefär två år, det skulle vara skönt om den kunde bli klar någon gång=).

=)

Sitter för tillfället hos R och dricker vin, ska ta det lite lugnt ikväll eftersom jag jobbar imorgon.
Just nu röker R och E lite cancerpinnar(enligt min mening).

Har haft riktigt trevligt hittills ikväll. Troligen ska vi ut till något ställe som E´s syster ska DJ:a på ikväll. Får se hur det bir, har knappt hört talas om det stället innan, men jag har ju ingen koll på stan i huvudtaget=).
Jag är ju förortsbo från födseln=).

Nu ska jag fortsätta vara social med brudarna, ha en trevlig kväll!!

Helgen är räddad.

I helgen är det tjejkväll hemma hos R innan flytten i nästa vecka.
Ska bli riktigt kul=).
Igår gick min kollega med på att byta med mig så jag kunde gå. Tack för det O! Det låter väl som jag tvingade henne till det men så var inte fallet.
Imorgon ska jag höra av mig till R för att få reda på tider ock liknande. Slutar jobbet vid tre på lördag så jag hinner väl bara hem och vända ungefär. Men det ska bli så kul att träffa R igen, det var ett tag sedan nu.
Jobbar även på söndag men jag börjar inte förrens vid två så jag kan ta det lite lugnt med att ta mig hem. Bör väl inte vara hemma vid fem men inte vid tio heller=).

Min syster skickade SMS häromdagen, i tisdags om jag inte minns helt fel och skrev att en utav T´s (hennes pojkvän) kompisar var intresserad, vet inte om jag ska ge det en chans... Personen i fråga har inte grönt kort, vilket är lite jobbigt. OM man nu skulle bli kär i denna person vet man ju inte hur länge det håller, eftersom personen kan åka ut ur landet när som helst.

Snart är det dags att sova, ska lägga mig och läsa några rader i boken innan jag somnar, vilket jag alltid gör.

Ny dator, man allt är inte frid och fröjd för det.

Igår åkte jag direkt efter jobbet för att köpa en ny dator, kände att det var dags även om min gamla dator fungerar någorlunda bra. Den är fem år gammal och snart är det dags att byta ut den ändå. Så jag köpte mig en ny dator för 2990:-, väldigt bra pris tycker jag. Det som är lite synd är att det är Vista som operativsystem, hade velat köpa en med XP men just den jag tänkte köpa var slut. Det som var bra med det är att den nya datorn som kostade lika mycket som den med XP är lite bättre. Större hårddisk, mer RAM-minne och liknande.

Det som jag fortfarande måste göra med nya datorn är att säkerhetskopiera allt, men den vill inte bränna på skivorna. Vilket är väldigt konstigt tycker jag. Men det ordnar sig väl snart hoppas jag.

Idag är jag ledig från jobbet, men just nu väntar jag på att de tre sista maskinerna ska bli klara, har tvättstugan. Vilket var ganska behövligt. Har inte tvättat på ungefär tre veckor.

Prosit!

Har gått och blivit förkyld. Inge roligt. har känns mig lite snörvlig de senaste tre dagarna, och idag är den värsta dagen hittills. Har inte hunnit med mycket annat än att nysa och snörvla idag. Om jag skulle räknat alla nysningar har jag säkert kommit nära hundra-strecket.

Har bestämt mig nu för att köpa en ny dator, nästan helt säker i alla fall. Min dator stänger av sig själv, och det verkar bara vara när jag spelar spel. Så datorinköpet blir på onsdag eller torsdag. Kommer känna mig lite fattig de sista dagarna innan lön men jag har mat så det räcker här hemma i alla fall.

I veckan hoppas jag få besked om lägenheten jag var och tittade på i början på veckan. Det har fortfarande inte ändrats något på hemsidan, men hade ett missat samtal från bostadsförmedlingen i fredags. undrar om det var damen jag pratade med eller någon som ville erbjuda mig lägenheten. Det får jag inte veta förrens i veckan.
Har en ganska tuff vecka framför mig. Inte helt ledig någon dag under veckan, är ledig från jobbet på torsdag men då har jag tvättstugan i 4-5 timmar. Så jag är halvt ledig den dagen.

Ska dessutom försöka byta pass i helgen så jag kan åka och träffa tjejerna på lördag. Och ha en "bra" resväg hem från R en sista gång innan hon flyttar.

Nu ska jag koka lite vatten till en kopp te. Så jag kanske blir kvitt min förkylning lite fortare. inbillar mig att te hjälper mot alla nysningar och snörvel, men det gör det nog inte. Men hoppas kan man alltid göra=).

Datorn är på väg att krascha(?)

Min dator har börjat leva ett eget liv, den stänger av sig själv lite när den vill, oftast när jag är inloggad på FB och spelar de olika spelen som finns där. Kanske är grafikkortet? eller fläkten? Jag har absolut ingen aning, jag gissar på att det är fläkten för datorn har börjat låta mer än var den brukade göra.

Igår kom jag hem strax innan 16 och började direkt med att skrubba i badrum/WC, låg på alla fyra och skrubbade golvet, det såg riktigt snyggt ut när golvet fortfarande var vått. Men så fort det torkar syns fläckarna som vägrar gå bort. Det är permanenta fläckar på golvet, missfärgningar av något slag som vägrar gå bort. Så det skulle passa bra med stambyte här. Men det händer nog inte på några år, och tills dess har jag förhoppningsvis flyttat.

Efter skrubbningen åkte jag med min syster och hennes lilla familj hem till L och J för att äta middag. L fyllde år, vet inte hur mycket, 30 någonting. Det bjöds på en gryta med spenat, lamm kyckling, räkor och palmolja. Det vet jag att det var i saedan var det säkert något mer. Den grytan var inte alls god, smakade och den smakade tyvärr riktigt illa. L bjöd på en annan gryta med lamm som var stark, riktigt stark. Inte så stark så tårarna och näsan rinner men det var inte speciellt långt ifrån. Så nästa gång blir det den grytan fast med kyckling istället för lamm. Sedan hade J bakat någon sorts rulltårta med kokos och så var det någon typ nougatmousse med valnötter(?) på riktigt god och mastig.
Var riktigt trevligt att jag blev ditbjuden! Kan ju inte påstå att jag känner vare sig L eller J speciellt bra, det är ju min systers kompisar. Men det var riktigt trevligt.

Fick dessutom nöjet att uppfostra min systerdotter lite grann. Passade på då både min syster och hennes kille satt och åt och lilltjejen sprang iväg från borde och hällde ut pärlor på golvet och inte lyssnade på vad jag sade. Så jag lyfte tillbaka henne till bordet och tillrättavisade henne lite. Gick ganska bra, men hon var lite trött och ville inte lyssna alls.
Tyckte att det var mitt jobb eftersom min syster hade väldigt ont i magen, och jag vet själv att när man har ont har man inget tålamod. Vilket behövs med en liten som inte vill lyssna.
Jag hoppas att min syster tycker att det är skönt att någon annan säger till också, det har hon i och för sig sagt förut men jag tog i ganska hårt. Tror nog att hon tyckte att det var ganska skönt att slippa ta den "fajten".

Nu händer det grejjor

Nu har min tillvaro ändrats helt och hållet igen, slipper bli en fattig student, har hittat ett jobb! På mitt jobb dessutom=). Få stanna kvar på jobbet ett tag till, vet fortfarande inte hur länge men det blir i alla fall året ut. Så mycket vet jag i alla fall.
Så inte nog med att frisyren är ändrad, ändrades livet igen.

Var och tittade på en lägenhet i måndags som var helt OK, och igår fick jag några SMS av L, brorsans tjej där det stog att någon gammal arbetskamrat till brorsan hade fått den lägenheten, utan att ansöka!! Denne hade ringt och bråkat med bostadsföretaget och fått lägenheten, så jag blev lite arg och ringde till bostadsföretaget idag och undrade varför de hade gjort så, de vet ju inte vad de andra har för behov av en lägenhet.
Men då säger damen i luren att så har de inte gjort, om de någongång skulle göra så skulle de alla råka illa ut. Så jag hoppas att bostadsdamen talade sanning. Denne var i alla fall trevlig och tog mitt nummer och skulle ringa mig när et började dra ihop sig till beslut om ny hyresgäst. Så jag har fortfarande hoppet uppe om att kunna få den, större chans nu när jag får stanna på jobbet istället för att bli en fattig student som har 7000 i inkomst.

Idag kanske jag ska på middag hos min systers kompisar, får se hur det blir av det för min syster har ont i magen och funderade på att åka till akuten, bara det inte är en app, kommer inte ihåg om hon tagit bort sin. Annars kanske det är den som spökar. Om det inte blir middag där blir det golvskrubbning hemma. Bara WC och badrum men det blir en ordentlig skrubbning på knä.
Imorgon får jag en snabbvisit på förmiddagen, kan vara bra att det ser fint ut där hemma. Hann med all annan städning redan igår innan jobbet. Så det är bara lite kvar, men tar dessto mer tid tyvärr.

Kalufsen är borta

Idag efter jobbet passade jag på att gå till frisören, de hade en drop-in tid direkt. Skönt det annars kanske jag hade ångrat mig. Klippte av närmare 30 cm hår. Så nu har jag hår som går till axlarna istället för halva ryggen. Känns bra hittills i alla fall=).

Igår var jag hemma från jobbet för att jag mådde så fruktansvärt illa, ville stoppa fingrarna i halsen för att kräkas, men vågade inte. Dessutom hade jag inte ätit på typ 14-16 timmar eftersom klockan var 05 på morgonen. Hade inte speciellt mycket i magen att kräkas upp. Tack och lov.
Idag var jag tillbaka på jobbet och chefen smugglade på mig en Losec för att se om den hjälpte. Det gjorde den till viss del, illamåendet försvann men inte smärtan, som inte var så farlig som sist jag hade problem med magen. Det är troligen Gastrit- Magkatarr. Men det märks när jag går till doktorn och kollar upp det någongång.

Nu ska jag titta lite på tv och sedan sova. Imorgon blir det lite städning innan jobbet.


Snart är jag en fattig student.

Vet inte hur jag ska klara av att vara en fattig student, kommer få in ungefär 7200 kr från CSN, och sedan får man inte jobba extra speciellt mycket heller. Enligt CSNs hemsida får jag jobba för 58850 kr, på ett halvår räknar från första juli, har redan fått en månadslön, och snart kommer nästa, kommer vara uppe i den summan ganska snart. Blir jobbigt, så jag måste prata med min chef och se hur pass mycket jag kan få jobba i höst så jag vet hur mycket lån jag ska ta, vill ju inte norpa från mina sparpengar i onödan. och nu har jag ju vant mig vid att få in dessto mer än 7000 varje månad. Blir svårt att anpassa sig till ett fattigare liv.

Idag ringde chefen från SÖS där jag sökte jobb, och berättade att jag inte fick jobbet. Så det lutar ordentligt till att jag blir fattig student. Så det är en och en halv vecka kvar till skolan börjar med upprop, blir många pass att byta bort. Men cheferna får skylla sig själva när de inte vill behålla mig. Låter inte snällt att skriva så men det var de som pushade mig till att söka skolan då får de stå ut med att jag inte kan jobba alla planerade pass nu när jag inte har annat är skola och arbetslöshet att välja emellan.

Ikväll blir det africanparty.

Sitter hos syster min och lyssnar på musik inför kvällens party. Snart börjar alla förberedelser inför kvällen, sminkning, parfym, frisyr-fixning och öl.
Innan vi ska till klubben/lokalen ska vi till en park i stan och sitta där och föra lite. Ska bli riktigt mysigt, har inte varit i den parken sedan vi "nollade" de nya ettorna när jag gick i tvåan eller trean på gymnasiet. Det var en snäll nollning, så ta det lugnt, vi "tvåor/treor" var med i lekarna och gjorde bort oss lika mycket som ettorna.

Det var som sagt länge sedan jag var i den parken, brukar inte vara i stan speciellt mycket i huvudtaget, så bara den trippen ska bli trevlig, sen är det ju bra att det är med någon man tycker om också. Jag och min syster har en väldigt bra relation. Som ni kanske förstår eftersom min syster som är fem år äldre vill ha med sig "lillasyster" med ut=).
Kom att tänka på en gång när hon nyligen hade fylt 18 tror jag och jag var ensam hemme för att hon skulle ut och mamma och pappa var på landet, jag blev jätterädd för att vara ensam hemma och ringde till henne så hon sade till mig att hoppa på nästa tåg så skulle vi vara i stan tillsammans, jag satt och grät mig igenom tågresan för det var fulla=läskiga människor på tåget, en lördagskväll vid typ tio tiden.
Sedan när hon kom på i Älvsjö tror jag att det var började hon också gråta för att jag grät. Lite roligt haha.

Näe nu ska jag börja göra mig i ordning och kanske knäcka första ölen, jag vet klockan är bara halv fem. Men det struntar jag i för det är lördag.

Nu vet vad att jag inte blir helt sysslolös i höst.

När jag gick in och kollade mailen idag så hade jag fått ett mail från VHS, student.nu. Gick in och kollade om jag hade kommit in på någon skola till hösten, och det hade jag=). Så även om jag inte får något jobb kan jag studera, teckenspråk=). Riktigt intressant kan det bli. Och dessutom är det bara på ett halvår, så det är ganska skönt det. Slippa binda upp sig på tre år nu när jag inte har någon speciell studielust.

Igår när jag kom hem möttes jag av en syn jag inte ville se. Gardinstången låg på golvet tillsammans med en krossad kruka. Inge roligt att mötas av det tio i tio på kvällen. Försökte få upp den igårkväll men klockan hann bli så mycket så jag ville inte slå i väggen allt för länge, så jag gav upp och fixade det idag när jag kom hem. Hoppas den stannar där den sitter nu.
Blev dessutom halvt grinig när jag kom till Åhlens och skulle köpa en ny kruka, och så var den som jag ville ha ur sortimentet, så nu blev det fel i mitt fönster, med olika krukor.

Fundering...

När jag åkte hem från jobbet idag frågade jag mig själv om jag någonsin varit lycklig, försökte googla på ordet lycka. Vad är egentligen lycka, är det när man går med ett leende hela dagarna eller när hjärtat ler? Jag vet inte om jag någonsin varit lycklig, glad har jag varit ofta, men lycklig?

Vad är lycka?
Innan vi börjar fundera på vad vi behöver för att bli lyckliga, måste vi definiera begreppet lycka. Det är inte alldeles enkelt att ge innebörden av ordet lycka på några få rader, eftersom lycka är en känsla. Det går därför inte att ge en exakt definition av vad det innebär att vara lycklig. Lycka kan liknas vid en känsla av att se en mycket djup mening med sitt liv. Lycka beskriver också förmågan att känna tacksamhet och trygghet i tillvaron, samt att kunna uppleva kärlek till livet och allt levande runtomkring oss. Verklig lycka är inte kopplad till materiella ting och är helt oberoende av yttre villkor. Den är baserad på en villkorslös kärlek till livet.


Detta var den bästa förklaringen jag hittade, men den är lite flummig, som jag läste på en annan sida är det olika för varje person, vad är då min lycka? Jag älskar mitt liv, jag är tacksam för mycket i mitt liv, alla har nå¨got de inte är helt nöjda med. Men är jag lycklig? Hur känns det när man är lycklig?

Det var något jag funderade på bara... Vet inte om jag någonsin får svaret=).



Igår när jag var på stranden med J och C och barnen pratade vi om barn, min syster J börjar känna sig redo för ett till barn och kom men en lite rolig kommentar till mig: "Kan du inte åka till Danmark så kan vi vara gravida samtidigt?". Det skulle ju vara roligt om vi var gravida samtidigt, men jag vill ju ha en pappa till mitt barn.

Idag kunde jag även byta bort mitt kvällspass den dagen jag ska på visningen=). Snälla kollegor!
Det jobbiga är att jag behöver byta en hel helg, R skickade SMS idag och sade att det var tjejkväll v. 34, och den helgen jobbar jag, behöver byta bort. Har inte träffat R på ungefär 3 månader, nära inpå i alla fall. Och det blir sista tjejkvällen i dera nuvarande lägenhet, de flyttar i slutet på månaden. Längre bort, så det bli lite bökigt att ta sig hem mitt i natten. Det är lättare när de bor mitt i gröten=).

Äntligen har solen kommit tillbaka.

Nu har det varit soligt i tre dagar, otroligt skönt!!
Igår(måndag) satt jag ute och åt lunch på jobbet, och blev röd på en halvtimme, solen är väldigt stark också=).
Efter jobbet igår var jag väldigt trött, troligen efter heldagen i söndags. Så jag låg och halvsov på soffan hela kvällen, blev inte ens någon middag. Sedan gick jag och lade mig i sängen vid tiotiden och somnade som en stock. Väldigt skönt=).
Vaknade första gången tjugo i sju imorse, men så klart ville jag inte gå upp så tidigt så jag somnade om och vaknade strax efter halv tio, låg och gosade med katterna och drog mig till tio i och sedan blev det dusch och frukost för att sedan åka iväg och bada med J och lilltjejen, vid stranden mötte vi C och hennes son A.
Vi var på stranden i nära tre timmar men det blev inte mycket sola, skuggan kom väldigt fort till den pl'tten vi valt för att lille A skulle få ligga i skuggan. Tillslut valde vi att gå till lekparken så lilltjejen kunde leka lite.

När vi var på väg att packa ihop oss från lekparken hade ett barn satt sig i sandlådan för att göra nummer två, haha. Och dennes mamma syntes inte till, tillslut kom barnets mamma och tog hand om barnet, men det hade varit en annan snäll själ som plockat upp efter barnet. Är man nödig så är man.

Imorgon är det dags för jobb igen, men bara tre dagar så jag är ledig i helgen, ska bli skönt att slappna av lite. I helgen kanske det blir utgång om jag har lust för det. Ska visst vara någon afrikansk tillställning i stan, och min syster ska dit och bjöd in mig. Det är visst Elfenbenskustens nationaldag på lördag och det är det som firas. Kan bli kul. Får se om jag är på humör för utgång.

Ska på visning på en lägenhet på måndag, är nummer 28 så jag har större chans på den än på de jag har varit på. Ska försöka byta bort mitt kvällspass på måndag så jag kan gå på visningen. Det är en kvällsvisning vilket jag inte varit på någon gång innan, och dessutom ska den nuvarande hyresgästen "visa". Det har jag inte varit med om heller, så det blir något nytt=).

Nu ska jag sätta mig i soffan och brodera lite innan Ghost Wisperer börjar=). Ha en trevlig kväll.

Heldag på jobbet.

Lite mer än hälften utav min arbetsdag är avklarad, började jobba klockan 7, och slutar vid 21.30 ikväll. Morgonen började ganska bra men efter klockan tio blev det nära inpå kaos, men det var roligt. Då fick ajg något att göra. Eftermiddagen är lugn för tillfället, hoppas att det blir mer att göra under kvällen, annars somnar jag nog=).

I fredags, alltså två dagar sedan, tappade jga min stegräknare när jag var på väg till jobbet, och tittade efter den på väg till jobbet idag igen.. Fick inte syn på den, det var bara att traska vidare och sedan ko mjag på vid strax innan 16 att kolla när apoteket stängde här på huset, och det var ju vid 16. Så jag skyndade mig upp till apoteket för att köpa en ny. 98:- gick den på, stor som en tegelsten, njae inte riktigt men nästan. Trippelt så stor som min förra i alla fall. Så det känns som om jag har en tegelsten hängandes i byxorna haha. Men nu har jag en ny stegräknare i alla fall, inte fy skam.

Imorse tog jag med mig två påsar med bullar (ca 40 st) till jobbet för att bjuda bort lite ftersom min frys är proppfull där hemma. Och alla som jobbade under förmiddagen blev nästan lyriska när jag berättade att jag hade med mig bullar till fikat vid 14. Och kvällspersonalen var lika glada de=). Nu finns det inte många kvar, max 5 st skulle jag gissa på. Går åt som smör i solsken, så är ordspråket va?
Det verkade som de flesta som skulle börja jobba kväll gillade bullarna med valnötter bäst, inte som en vanlig bulle, riktigt gott när det skär av med lite nötsmak=).

Imorgon ska jag jobba förmiddag, så förhoppnignsvis är jag helt slut när jag kommer hem ikväll så jag slocknar så fort jag lägger huvudet på kudden, det gjorde jag igår, somnade strax innan 22 och vaknade fem minuter innan klockan skulle ringa imorse.

Nu ska jag jobba vidare med något som jag får hitta på.

Dagen har sprungit iväg...

Vaknade otroligt tidigt idag, för att ha jobbat kväll igår. Vaknade runt halv nio, låg och drog mig en kvart sedan upp. Kollade lite på tv och i pauserna passade jag på att slänga ner kläder i tvättkorgen, hade tvättstuga vid 13-tiden. Strax innan tvättstugetiden slängde jag ihop en bulldeg, varit sugen på bullar i flera veckor nu så jag passade på att baka lite när jag väl var ledig. Degen fick jäsa när jag gick till tvättstugan och startade de första maskinerna. Strax efter klockan två var bullarna klara, då blev det fika=). Riktigt gott blev det. Det blev ungefär 60 bullar, ska ta med mig till jobbet imorgon, har ingen plats i frysen och jag kan inte äta upp alla innan de börjar mögla.

När jag var klar i tvättstugan satte jag mig för att brodera, har fått in snitsen på det igen, och det är ganska avslappnande dessutom. Sedan blev det middag och lite mer broderier.

Detta är ungefär halva duken, det ska se likadant ut på andra delen när den är färdig=).

Imorgon ska jag jobba heldag, 7-21.30. Det blev bestämt idag, min kollega ringde och verkade vara lite halvt desperat, så jag tackade ja, får dessutom en massa extra pengar=).

Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0