Biografbesök

I helgen var jag på bio för första gången på några år, den senaste filmen jag såg på bio var dokumentären om Michael Jackson, vilket år var det 2009-2010 nångång?
Besöket i lördags var för att se filmen Taken 2.  Jag hade inte ens sett första filken innan jag blev tillfrågad om jag ville följa med, så den tittade jag på på lördag förmiddag fr att på lördagseftermiddagen titta på nummer två.
Första filmen var jättebra, lite väl mycket pang-pang för min smak. Andra filmen var helt OK, ännu mer pang-pang än i den första filmen vilket drog ner betyget lite för min del. Men helt klart en sevärd film.
 

Motion v 43:

Måndag 22/10: 55 min Kampsportsfys, 55 min BodyBalance
Tisdag 23/10: Vilodag
Onsdag 24/10: 55 min BodyCombat
Torsdag 25/10:Sjukskriven.
Fredag 26/10: sjukskriven
Lördag 27/10: Ond rygg
Söndag 28/10:

Motion hittills 2012:
9174,9 minuter
=
6 dagar 0 timmar 5 minuter

Jag är inte ett dugg nöjd med andra halvan av denna veckan. men det beror på att jag gjorde en felvridning under BodyCombatpasset på onsdagen vilket gjort mig nästintill orörlig de nästkommande dagarna. Jag kommer troligtvis ta det ganska lugnt den kommande veckan på grund av detta. Ryggen har blivit bättre men efter enbart en kortare promenad känner jag av att ryggen är ilsken.

Sablars rygg

Ryggen är mycket bättre idag, är någorlunda rörlig, inte fullt rörlig men bättre än igår. Så idag har jag kunnat röra på fläsket, som att åka buss hem till brorsan som körde mig till och från COOP eftersom mitt kylskåp ekade tomt. Han hjälpte till och bar upp påsarna och var så rar.
Nu har jag tvättstugetid, drar tvättkorgen på en pirra fram och tillbaka för att inte göra något dumt så den blir ytterligare värre.
Bara att dra runt på kundvagnen var inte så skönt...
 

Ryggskott?

Igår på gymmet gjorde jag någon konstig vridning så ryggen låste sig. Sablars vad ont det gör.
Kunde knappt röra mig igår kväll, och idag är jag halvt orörlig idag även fast jag tagit alvedon. Men nu är mina  alvedon slut så jag får hitta på något annat, har TREO hemma men vet inte om det hjälper.
Får se hur det urartar sig. Sjukskriven från jobbet idag och imorgon, hoppas det släpper under helgen så jag inte beöver vara sjukskriven i nästa vecka också, skulle visserligen passa bra med tanke på Hemtanten man inte i plånkan.

Äntligen ledig!

Idag är  min lediga dag efter helgjobb. Fruktansvärt skönt! Höll på att somna redan kl 8 igårkväll, så något trött var jag kan jag lova.
Idag blir det skriva på min individuella uppgift om folkhälsomålet "Goda och trygga uppväxtvillkor" som ska vara inlämnad på fredag. Jag har nästan skrivit klart och gjort väldigt noggrant efter Studiehandledningen så jag inte ska bli underkänd på även denna uppgift.
Har sett på våran "studiesida" att det var hela 18 st som blev underkända på den förra uppgiften, skönt att inte vara den enda. Så när jag är klar med den nuvarande uppgiften ska jag fortsätta finslipa på den förra så jag kan skicka in den igen.

Tentaresultatet har anlänt!

Yey! Nu har jag fått tentaresultatet som jag varit lite nervös över. Det kändes bra när jag skrev den men man vet ju aldrig hur det går. Men till och med VG blev det! Om jag inte missminner mig så var maxpoängen 30-31 poäng.


Motion v 42:

Måndag 15/10:Kvällsjobb, 12-tur
Tisdag 16/10:
Onsdag 17/10: 55 min BodyCombat
Torsdag 18/10: 55 min Crosstraining
Fredag 19/10: Kvällsjobb, 12-tur
Lördag 20/10: 55 min BodyCombat
Söndag 21/10:Kvällsjobb

Motion hittills 2012:
 9009,9 minuter
=
 5 dagar 21 timmar 20 minuter

Är väl rätt nöjd med denna vecka. Var tänkt att jag skulle tränat även på tisdagen men eftersom det blev struligt med seminariegruppen hanns det inte med. Men tre dagar är helt OK ändå.

Gått och blivit gammal?

Jag har gått och blivit gammal...
Inte kul alls.
När jag var 19 år hittade jag mitt första gråa hårstrå, och nu hittar jag nya lite då och då. Vilket gör att jag måste färga håret. Inte bra! Som 24 åring ska man inte hitta massa grått, inte alls! Sitter nu med en färgklick i skallen för att dölja det gamla och gaggiga i kalufsen. Ska försöka ta mig till frisören idag också för att korta ner den, kalufsen alltså...

Seminarium

Så här såg det ut inför mitt seminarium igår.  Vatten. kaffe, choklad och kludderblock.

Seminariet gick nog ganska bra, mycket rundgång och olika ljudnivåer hela tiden vilket gjorde det svårt att höra allt som sades. Det var sagt att vi skulle maila ena kursansvarige när vi var nöjda med våra diskussioner, och det gjorde vi men innan hon hann komma till "rummet" och avsluta inspelningen hade alla loggat ut. Och då finns risken att inspelningen försvunnit. Nu håller vi alla tummarna för att det inte blev så utan att inspelningen finns kvar.


Äntligen

Det verkar som att min förkylning har börjat lämna min kropp. Är återigen tillbaka på min "normala" puls under ett BodyCombat-pass. Har de senaste veckorna inte kommit över 180 sträcket, men nu så!


Hjärtsnörp

Igår när jag var på väg från jobbet till gymmet fick jag reda på att mina seminariekompisar jag skulle diskutera med inte ville genomföra seminariet idag utan vänta till omseminariet om typ två veckor. Jag fick hjärtsnörp och blev fruktansvärt irriterad för att de kom och sade det dagen innan seminariet. Därför lev det ingen träning eftersom jag var tvungen att försöka byta grupp mitt i aggressionen. Träningen hade verkligen behövts!
Tack och lov kunde jag byta grupp i sista stund och genomföra mitt seminarie idag. Något nervöst men det gick nog alldeles utmärkt. Det var dåligt ljud med mycket rundgång så jag hörde inte allt som sades.

Motion v 41:

Måndag 8/10:Kvällsjobb, 12-tur
Tisdag 9/10: 55 min Cycling
Onsdag 10/10: 55 min BodyCombat
Torsdag 11/10:Kvällsjobb
Fredag 12/10:
Lördag 13/10: 55 min BodyCombat
Söndag 14/10:Plugg/filmdag
Motion hittills 2012:
8844minuter
=
5 dagar 18 timmar 35 minuter

Rätt nöjd med denna vecka med tanke på allt snor som belägrat min näsa. Förkylningen vägrar avlägsna sig!

dooh...

Idag var det meningen att jag skulle plugga, men det har inte riktigt gått som jag ville. Plugghjärnan är inte startad, försökte ett tag och sedan gav min hjärna upp och kollade på film istället.

Dagen lunch

Dagens lunch blir grekisk på Grekens taverna. Har varit på nagelsalongen nu på morgonen och har en del tid att spendera innan jobbet. Så nu blir det lunch och sedan plugg på biblioteket.


Skit också!

Har fått tillbaka min individuella uppgift, artikelgranskningen i förra kursen med betyget underkänd!
Jag som var så nöjd med den uppgiften men tydligen skulle jag inte varit det.
Jag hade missuppfattat en hel del i upplägget så de senaste två dagarna har jag filat på ändringarna i den uppgiften. Nu ska jag tamejtusan bli godkänd!
Fick en stor klump i magen när jag såg texten bedöms ej. Usch vad det inte var kul.
Jag tror att jag tog lite för lätt på uppgiften och gjorde som jag brukade göra på gymnasiet, vilket är alldeles för enkelt för att lämna in på en högskola, tydligen! Men nu har jag gjort så gott som alla ändringar som skulle göras, ska bara fila lite mer på inledningen och slutsatsen och vänta på att man får skicka in den igen.
 
SKIT OCKSÅ!

Motion v 40:

 Måndag 1/10:55 min BodyCombat, 55 min BodyBalance
Tisdag 2/10: 
Onsdag 3/10: 55 min BodyCombat
Torsdag 4/10:
Fredag 5/10: 
Lördag 6/10: 55 min BodyCombat
Söndag 7/10: Pluggdag

Motion hittills 2012:
8679,9 minuter
=
5 dagar 13 timmar 50 minuter

Är någorlunda nöjd med denna veckas träning, hade planerat att tränat två pass mer än det blev, men plugget tog över de passen.

Blir nästan rädd

Var inne i stora staden idag och lunchade med kusinen V. Vi gick förbi HM och jag såg dessa byxor och tänkte de måste jag ha!

För något år sedan skulle jag inte ens titta på dessa byxor, nu ska jag ha de på mig! Helt galen förändring!

Kände mig lite som en blommig falukorv (S kom på den fina liknelsen) men det struntar jag i!


Tröttmössa

Idag är jag ordentligt trött efter helgens jobb. Försökte mig på att plugga efter jobbet, det gick inte jättebra så jag åkte och storhandlade istället. Det ekar i min frys så nu ska den fyllas lite. Mmm hungrig!


Motion v 39:

Måndag 24/9:Kvällsjobb 12-tur
Tisdag 25/9:
Onsdag 26/9: 55 min BodyCombat
Torsdag 27/9:
Fredag 28/9: Tenta i Skövde
Lördag 29/9: 55 min BodyCombat Kvällsjobb
Söndag 30/9: Kvällsjobb

 
Motion hittills 2012:

8459,9 minuter

=

5 dagar 10 timmar 10 minuter

Är egentligen inte nöjd med den veckan men eftersom jag misstänkte en förkylning var det väl lika bra att det blev lite halvdant med träningen.

Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0