Blivit en parkeringsplats?

Jag och min förkylning ligger på soffan och pluggar. Ligger och läser en rapport från Folkhälsoinstitutet och börjar fundera på om jag omvandlats till parkeringsplats. Så gott som hela tiden jag legat och läst, ungefär 3 timmar i alla fall, så har en katt legat på mig på diverse vis. För tillfället ligger han utsträckt och sover...Spelning hela helgen

Denna helg har bestått av spelningar. M har haft två spelningar, både fredag och lördag. 
I fredags spelade Elin Palm bandet på en tävling, delad första plats blev det. 
I lördags var det TT Grace som spelade på Rough Stuff på Värmdö. Det blev sent som tusan, vi var hemma vid fem på morgonen. Det var en bra spelning, lite väl mycket fylla för min del men grabbarna skötte sig!SmsLivräddare

För ungefär 2 år sedan anmälde jag mig till SmsLivräddare.se. Detta innebär att man kan få ett sms om det finns en person i närheten med misstänkt hjärtstopp.
Igår fick jag mitt första larm!

Adressen var samma som min så jag tänkte att detta måste jag gå på! Fick ingen mer information än adressen, inget namn eller våningsplan. Ska tilläggas att jag bor i ett sjuvåningshus med 35 lägenheter. 
Jag chansade och gick ut i trapphuset och hörde hysteri på nära håll, gick mot hissen och hörde det tydligare, det var på mitt våningsplan!
Knackade på en dörr, ingen öppnade, hörde hysterin och knackade på nästa dörr, jackpot!
In i lägenheten och köra på! Alltså först på plats med backup av polis efter cirka 2-3 minuter, sedan släntrade resten av alla människor och jag avlägsnade mig efter kanske 10 minuter. 
Fick ett snabbesök av ambulanspersonal som meddelade trolig prognos och denne kollade så jag mådde bra, väldigt trevligt gjort tycker jag!
Och idag fick jag samtal från SmsLivräddarna som fick höra min feedback och mina önskemål om mer information, det var bara ren tur att jag hörde vartifrån hysterin kom...

Sporadiskt

Blir inlägg lite sporadiskt nu för tiden. Känner inte för att skriva så då har det inte blivit.
Jag har skaffat mig en ny hobby, eller rättare sagt, jag försöker göra det till en hobby. Smycketillverkning, på låg nivå ska påtalas. Det började med att jag ville göra vinglasmarkörer, vilket var roligt så jag fortsatte med pärlprojektet.

 I helgen har jag gjort två par örhängen och ett armband som jag ännu inte fotograferat.

Träningen fungerar bra hittills, vart fyra dagar(6 pass) i förra veckan och denna blir det minst 2 dagar(4 pass). Har till och med svettats på maskiner förra veckan vilket var väldigt länge sedan, framsteg! Det är lättare att komma igång när favoritinstruktören är tillbaka från vinterledigt, då vet jag ju att det blir roligt. 

Fick en kommentar som frågade hur nya firman är från Frudin, f.d Borthy, och svaret är "jättebra". Är så mycket gladare efter en arbetsdag, inte lika trött i varken huvud eller kropp och så slipper jag "intriger" och skitsnack. Så skönt! Och inte är det fel att få "sovmorgon" varje dag eftersom arbetsdagen börjar 8.30 istället för kl 7 som på förra firman. Och inga helger! Skönt att veta att man är ledig varje helg:-).Åter i vardagen

Nu är vardagen tillbaka efter nästan 3 veckors ledigt. Jag har jobbat en dag på tre veckor, nu har jag haft två arbetsdagar denna vecka hittills. Tre dagar kvar sedan är det ledigt nio dagar till!

Nu ska jag ta tag i mig själv igen och börja komma igång med träningen. Den har blivit lidande under ledigheten och under tiden jag hade så mycket extraslag, de är fortfarande kvar men inte lika ofta som tur är.
Så imorgon är det träning igen! Ska bli skönt att röra på fläsket och komma tillbaka till rutinerna.
En ledig eftermiddag med M innan bara, vi har umgåtts så gott som varje dag i tre veckor, det är väl bara någon enstaka dag vi gjort saker på olika håll. Och vi är fortfarande sams:-).

Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0