Har jag verkligen haft semester?

Jag är heelt slut!!
Känns inte som om jag har haft någon semester!
Första arbetsveckan är avklarad, och tuff har den varit. Fyra dagar har jag arbetat, och varje dag har det varit mycket att göra, något har hänt varje dag. Tyckte ju att jag skulle få börja lite lugnt efter semestern, men ikke!

I torsdags somnade jag redan kl 21 efter att ha tvingat mig själv att vara vaken en timme, i går fredag somnade jag kl 20 på soffan. Det var länge sedan jag var så trött!
Dessutom har jag haft ont i hela kroppen de två senaste dagarna. Har blivit avvänjd att röra mig på det sättet som man gör på jobbet, så jag har väl helt enkelt haft träningsvärk.
Men tyvärr har jag en axel och en nacke som är väldigt stel. Har en ganska stor muskelknuta i axeln som ömmar någt fruktansvärt, så det blev ingen Combat i morse. Behöver nog vila axeln i några dagar.


Hårborttagningslaser

Ja se där. En sån maskin har jag köpt mig. Så man kan bli hårfri där det inte passar sig att ha hår.
Och den verkar fungera! Har en fjunig mustach, ja tyvärr! Som jag velat bli av med ett tag, men vill inte vaxa för då kommer det säkert en kraftig manlig mustach istället, men nu har jag börjat behandla den med lasern.
I tre dagar tror jag att jag har behandlat den, och jag tror faktiskt att en del redan försvunnit. Härligt! Snart är jag len som en barnrumpa på överläppen.
Det kommer nog ta någon vecka till tills jag är nöjd med resultatet, eftersom du bara kommer åt en hårsäck i taget. Och det finns nog en del hårsäckar där.

Nu måste jag packa ihop mig så jag kommer iväg till jobbet, en fruktansvärd 12-tur väntar.

Motion v 29:

Måndag 18/7: 55 min BodyCombat
Tisdag 19/7: Strides 4 km och 1 km på band
Onsdag 20/7: Har ingen lust att träna, avbokat. Plockar blåbär
Torsdag 21/7: Har fortfarande ingen lust att träna, plockar blåbär istället
Fredag 22/7: Städning och soffläge
Lördag 23/7: 55 min BodyCombat
Söndag 24/7: Soffläge

Förra veckan var verkligen en lat vecka, sista veckan på semestern och det märktes. Men tre dagar är ändå inte helt fel, dessutom var jag ju ute och plockade blåbär två dagar.

The last meal

Sista middagen innan verkligheten, arbete!
Nu är det bara några få timmar kvar tills jag ska jobba, 15 timmar kvar tills jag är instängd för att vara exakt.

Sitter nu och försöker bestämma mig för om jag ska åka till gymmet imorgon innan kl 9 för att träna innan jobbet, eller om jag ska sova till strax efter nio och sedan åka till jobbet. Har ett fruktansvärt 12-pass...
Får se imorgon hur det blir...

Lite deprimerande

Tack och lov jobbar jag "bara" fyra dagar nästa vecka.
Det är lite tungt att behöva ta med sig almanackan överallt igen, planera liksom. Har inte planerat någonting på 4 veckor, och nu ser det ut så här...


Snart dags för verkligheten igen

Nu är jag bara ledig i två dagar till sen är det dags att börja jobba igen. Känner inte för att jobba faktiskt, har fått mersmak av att vara ledig. Synd att man inte klarar sig utan pengar.
Ska väl bli skönt att komma tillbaka till den normala vardagen, upp i ottan, jobba jobba jobba, träna träna träna. Så ser ju mina dagar ut när jag jobbar.

Dessa två sista dagar av ledighet vet jag inte vad jag ska göra faktiskt, ska väl komma iväg och träna innan de stänger idag, och imorgon ska jag träna så klart. Men annars har jag inget planerat, pank är jag dessutom så jag kan inte hitta på något som kostar pengar.
Imorgon skulle jag behöva åka in till stora staden och visa upp tatueringen, höra hur mycket som behöver fyllas.

Sådär

Nu har jag bytt till en lite somrigare profilbild också, en med mössa och halsduk kanske inte passar sig i juli? Visserligen gillade jag den bilden, men en med bikinilinjer är mer passande för sommaren. Så där kom den!

Domen kom inte

Allt var helt normalt, så får fundera ut vad det annars kan vara.
Semesterdepression?
Det är det enda jag kan komma att tänka på just nu. Känner inte ens för att träna, då borde det vara något fel. Har inte tränat sedan i tisdags, visserligen har jag plockat blåbär både onsdag och torsdag. Men det är inte samma sak. Har ungefär 1,5 kg blåbär i frysen nu. Det blir till att baka, baka och baka lite till.

Detta plockade jag igår



Det blev ungefär 900 gr rensat och klart.

Fick även plocka första fästingen. Första för året som satt sig. I onsdags hade jag två som kröp runt men tack och lov hade de inte satt sig än, så nu väntar jag på att Borrelian ska slå till. Sablar vad fästingarna sitter hårt när de väl har satt sig till rätta, den blev nästan mosad innan den lossnade den jäkeln.

 


Kommer domen?

Idag ska jag förbi mitt gamla jobb och ta några snabbprover och se om jag hittar något fel på mig själv. Om inte, kanske jag får ta mig i kragen och beställa tid till Farbror Doktorn.
Har tröttnat på att vara så här trött nu, det är ju bara några dagar kvar tills jag börjar jobba, känns inte bra att jobba när man är så trött. Risk för mina stackars patienter.
Så idag ska jag kolla blodvärdet och ett infektionsprov, hade ju ont i halsen igår, men det är borta idag. Och ett blodtryck ska jag väl ta också, har även varit yrslig och illamående. Får se vad det visar...

Känner inte för någonting idag, skulle helst bara ligga på soffan och glo på tv.

Sådär, nu kan jag läsa igen

Har precis varit förbi ett postombud och hämtat ut inte moindre än 13 nya böcker! Här ska det läsas! Vid nästa bokbeställning får jag nog beställa någon sort franskabok, ett lexikon kanske?
Är fortfarande inne i Franska-studerandet, har lyssnat klart på två serier med Podcasts. Det var inte så många avsnitt i varje serie, den ena bara halv för den andra halvan måste man betala för, och det tänker jag inte göra. 16 avsnitt tror jag det var, med grundläggande franska.
Så nu kan jag räkna till 10, presentera mig, hälsa och säga hejdå och fråga hur någon mår bland annat.

Nu måste jag ordna något att äta, inte ätit frukost än...

Sjukling?

Vet inteom jag börjar bli sjuk, har ont i halsen, vänstra sidan i alla fall. Och trött har jag ju varit de senaste veckorna, och yrslig och illamående. Kanske är det detta som kom smygande. Får se vad det utvecklar sig till. Förhoppningsvis är det borta med vinden imorgon.

Vill ju åka hem till syster S och träffa bebis M, då kan man ju inte vara sjuk. Så försvinn nu halsont så jag får sniffa bebis!

Motion v 28:

Måndag 11/7: Hängig och nytatuerad
Tisdag 12/7: 30 min Cykling och 30 min Core
Onsdag 13/7: 55 min BodyCombat
Torsdag 14/7: Dejt med S och L
Fredag 15/7: Dejt med M
Lördag 16/7: 55 min BodyCombat
Söndag 17/7: Strides 5 km

Helt OK vecka med tanke på att jag inte varit på topp, 4 dagars träning. Helt OK. Dessutom har jag ju semester, måste ju vila lite grann, jag skulle vilja sova hela dagarna men tror inte mina nära och kära skulle uppskatta det.


Usch vilket dåligt humör jag blev på!

Det märks att man inte är på topp, hade gjort mig i ordning för att åka till gymmet vid lunchtid. Det enda som saknades var mina "träningshörlurar" från Philips.


Eftersom jag inte skulle på pass idag är det ett måste att man kan lyssna på musik, och då är ju dessa hörlurar underbara eftersom de inte ramlar ut så fort man börjar bli lite svettig.
MEN
Jag hittade de INGENSTANS! Letade överallt, tittade under soffan, i lådorna i byrån i hallen, i nattduksborden, under vardagsrumsbordet, i databordet, i bokhyllan, i skafferiet, i alla lådor i köket. Ja ÖVERALLT!!

Hörde sedan av mig till min syster då jag trodde att hon eller hennes kompis som bodde här när jag var med A kan ha fått med sig de av misstag, min syster hade inte det. Hon hörde av sig till kompisen men fick inget svar. Så jag fortsatte leta, jag visste på ett ungefär vart jag hade lagt de innan jag åkte. Antingen på byrån i hallen, i någon utav träningsväskorna eller på soffan.

Letade som en tok, bara det var ett träningspass.
Började om och letade överallt ännu en gång, tillslut hittade jag hörlurarna när jag hade lyft på alla dynor i soffan, letat igenom lådorna i byrån 4 gånger, kollat under sängen, i städskåpet, i torkskåpet , bakom tvättmaskinen, i skohyllan, ja på alla tänkbara ställen.

Vart hittade jag de? Jo under soffan bakom en toffel!
Det tog mig drygt en timme att hitta ett par förbaskade hörlurar så jag kunde få lyssna på musik när jag tränade. Hjälpte det? Nej!


Hmmm

Fortfarande väldigt trött! Förstår mig inte på min hjärna, har jag redan börjat jobba? Har en veckas semester kvar så jag borde inte börjat jobba där ännu.

Har börjat plugga lite Franska som jag skrev i ett tidigare inlägg, har inte kommit så långt men några småfraser har jag präntat in. Och räkna till tio kan jag, kan ju meddela att jag inte pluggade Franska i skolan, pluggade tyska så mina franska-kunskaper är väldigt dåliga.

Idag ska jag väl ta mig till gymmet och röra på mig lite, sen skulle jag behöva handla lite också, får se hur pigg och glad jag är efter gymmet. Känner redan nu att jag skulle behöva sova middag idag.

HEJA HEJA!!

Just nu ligger min syster S på förlossningen, HEJA HEJA!!

I kväll kommer förhoppningsvis lilla "Charlie" ut, jag har bestämt att den ska heta Charlie, men de tycker inte dem. För mig heter Bebis Charlie än så länge.

Välkommen ut Charlie!


Blåbär!

Igår eftermiddag var jag ute med L och barnen i skogen och plockade blåbär, det blev en hel del. Nästan 1,5 liter tror jag nog. en stor bytta full med blåa bär. Mums!
Så framför mig har jag en massa blåbär att rensa och frysa in så jag har till framtiden också.



Idag var forna kollegan M på besök, hon ska flytta utomlands några månader och studera så det blev en hej-då fika. Självklart med blåbär och vispgrädde eftersom jag fick ihop så mycket igår.



Français?

Funderar på att plugga franska, inte på heltid förstås men att försöka lära mig föra en enklare konversation på Franska. Det är ju ett stort språk här i världen så det skadar ju inte att kunna det. Har laddat ner en massa podcastar där man kan lära sig franska, så jag ska väl börja lite smått och lära mig några enklare fraser o.s.v.



Remember?

Kommer ni ihåg när jag skrev om flygresan hem?
Att det var en tjej med ångestattack som jag hjälpte lite och besättningen tog adress och skulle skicka ett tack-kort?
Det damp ner i brevlådan igår.


Fortfarande trött...

Men lite piggare idag, så ska snart iväg på Kina-buffé med J. Har inte ätit frukost än så jag får nog plats med lite kinamat. Mums!

Var ju på Kina-buffé efter att jag och syster hade tatuerat oss i måndags, men det är ju hela två dagar sedan. Så mer Kina-mat till folket!

Igår var jasg iväg och tränade fastän jag inte kände för det. Cykling och Core blev det, tog det ganska lugnt eftersom jag varit yrslig och trött hela dagen, det gick bra. Skulle inte varit så roligt om jag ramlat av cykeln, tur att jag inte gjorde det.
Ikväll är det Combat på schemat! Det var några dagar sedan jag körde det, i lördags var det så fyra dagar sedan.

Imorgon ska jag på dejt med S och L, det var l'änge sedan jag träffade dem, ska bli väldigt trevligt!

Trött trött trött!

Förstår inte hur jag kan vara så trött!
Har varit trött sedan jag vaknade, och nu skulle jag bara vilja sova middag. Men måste iväg och träna idag. Har inte tränat på tre dagar! Kanske därför jag är så trött?
Får utvärdera imorgon när jag återhämtat mig från dagens träning.

Nya tatueringen

Ett Gemini-tecken i nacken, helnöjd!


Motion v 27:

Måndag 4/7: 55 min BodyCombat
Tisdag 5/7: 30 min Cykling och 30 min Core
Onsdag 6/7: 55 min BodyCombat
Torsdag 7/7: Soffläge
Fredag 8/7: Sola!
Lördag 9/7: 55 min BodyCombat och 55 min BodyPump
Söndag 10/7: Blåbärsplockning!

En lugn och go vecka, började hårt och avslutade lite lugnare.

Trodde jag!

Är inte helt frisk och kry i alla fall...
Har en konstig känsla i mina stackars muskler i rumpan, som om de är heelt slut men har inte tränat idag.
Ont i mage och rygg men det har en anledning.
Yrslig nästan hela tiden...
Smått illamående i några dagar nu.
Så helt pigg och kry är jag inte...
Har avbokat träningen idag, p.g.a. detta och även att jag är nytatuerad. Tatueraren tyckte inte att man ska träna dag 1, och när jag även känner mig lite hängig är det lika bra att avstå.

Frisk och kry!

Det var bara en engångsföreteelse i lördags, nu är jag pigg och fräsch.

Igår var jag i skogen med L och grabbarna och plockade blåbär. Fick ihop 1,2 l på en knapp timme. Vilket räckte till en paj, som innehöll ungefär 20 kg socker enligt mig. Blev snart yr i bollen och illamående efter intaget.

Nu är jag vaken alldeles för tidigt enligt mig, men idag är det tatueringsdags. Om två timmar har jag och syster tid för våra tatueringar med hutlösa priser, ska försöka få ner priset eller få till en till tatuering för samma pris. Tror inte det lyckas men ändå, försöka kan man alltid göra.
Får se hur det blir med träningen ikväll, man bör ju inte träna när man är nytatuerad om jag inte minns fel.

Varför?

Känner mig dålig...
Ont i magen, varm och illamående.
Det blir nog sova så fort värktabletten börjat verka.
Kan ju inte bli dålig under semestern!!
Ska hitta någon film ma kan titta på i sängen så jag kan ligga där och mysa med grabbarna medans det händer undervärk!

Har en ganska bra dag

Vilket med största sannolikhet beror på att jag tränat två timmar på förmiddagen. Sen så fort jag kom hem blev jag uttråkad, så efter lunch och dusch åkte jag till närliggande centrum för att köpa ett nytt headset till telefonen. Kom hem med tre "skal" till telefonen också, och två par jeans i storlek mindre!
Har inte provat jeansen ännu men jag borde kunna klämma mig i de om inte nu så snart. Tänkte att det vore bra att ha något par med jeans för sena sommarkvällar när det börjar bli kyligt.

Nu ska jag dricka kaffe!

Svacka?

Tror att jag kommit in i en liten svacka efter veckan i Tunisien. Känner mig allmänt ful, svullen och fet.
Kan det bero på att jag ätit mer än jag gjort på länge? När jag vet att det finns sånt jag får/kan äta så äter jag.

Förhoppningsvis försvinner denna känsla inom några dagar.

Sola?

Går det att sola i detta väder? Det äör ju lite sol men det blåser massor... Ska göra ett försök, inget är som sandstranden i Tunisien! Men detta är allt jag har nu så jag får väl stå ut.

Tar med mig både filt och handduk så jag kan vira in mig om det blir för kallt, och högtalaren till telefonen så man kan få lyssna på lite musik.

LCHF-glass

Nu har jag äntligen hittat vart jag kan köpa LCHF-glass! ICA-MAXI!
Så idag köpte jag mig två byttor med glass, en av varje smak. Vanilj och Choklad. Chokladen var godare än vaniljen så den kör jag på hädanefter. Härligt att man kan äta glass nu under den varma perioden, skönt sätt att svalka sig på.

Uttråkad

Börjar bli uttråkad nu, måste hitt apå en massa saker att göra.
Varför bokade jag inte två veckors semester i Tunisien?? Då hade jag varit med A fortfarande. Han hade säkert varit och jobbat nu men om några timmar hade han hämtat upp mig på hotellet någonstans och vi hade gått tillsammans till stranden. Där hade vi legat i 3-4 timmar, A hade passat på att ta en siesta medans jag ligger och solar...
Får se om jag har råd att åka ner i September eller inte... Förhoppningsvis kommer A hit i november, så det är inte allt för lång tid kvar.
Säsongen har kortats ner till slutet på September istället för mittan av November, undrar om det är på grund av det stundande valet? Tror de att det blir oroligt igen? Hmmm, den karamellen får jag suga på ett tag.

Jaha...

Lagom uttråkad nu faktiskt.
Har hunnit städa lite, försökt mig på att göra egna Zucchini-chips, bakat bröd. Ja lite sånt smått och gott.
Ska snart fortsätta med lite mer städning och starta en tvättmaskin innan jag ska åka till gymmet för ett Combatpass.

Igår tittade jag på filmen Svinalängorna, hört mycket gott om den filmen. Och jo den var bra, inte så emotionell som jag hade föreställt mig.
Kika på den...


Lite mer bilder


På hotellet

Ödla vid poolen

Väskor i en utav alla shop´s

Keramik

Shisha, och lite av nya kollegan Farhi Bey.

Kabourah!


Resultat

Tyckte det var dags att ställa sig på vågen för det kändes som at lite mer hade ramlar av, inte bara huden ;).
Och det hade det, ytterligare nästan TRE kilo, så nu ser det ut så här.


På väg hem

Nu lyfter planet hem, har säkert fällt en massa tårar över att lämna A här. Så emotionell som jag är tror jag på det.
Har troligtvis haft en underbar vecka här i Tunisien, och vill säkert inte åka hem. Men vill ju träffa mina bebisar Cosmos och Chippen ju.
Kommer vara hemma innanför min dörr imorgon bitta kl 06-07 någon gång. Landar 02.10 svensk tid och ska åka flygbussen till Centralen och sedan nattbuss, usch vad roligt jag ska ha det!


O ch duktig som jag är ska jag träna imorgon eftermiddag kl 18.30. Ingen vila ingen ro!

Hur?

Hur får jag över mina bilder från min Iphone till datorn?
Genom Itunes syns inga bilder, och jag kommer inte "in" i minnet någonstans, förstår mig inte på det där... Har en del bilder på A i telefonen som jag vill ha in i datorn...

Herrejävlar!

Hur tusan kan man bli så otränad på en vecka?
Körde ett Combatpass idag, en halvtimme in i passet känner jag att jag börjar bli svimfärdig. Drar ner lite på tempot för att slippa ligga på golvet inom några minuter.
Ytterligare en kvart senare är jag kräkfärdig av uttmattning, känner hur det bränner i bröstkorgen, får dra ner på tempot igen.
Jag har nog aldrig varit så glad att ett Combatpass är slut!
Känner redan nu hur musklerna ömmar, passet slutade för knappt två timmar sedan! Hur ska det kännas imorgon?

Imorgon nya tag med mitt första spinningpass, tack och lov bara på 30 minuter. Och sedan mitt första Corepass efter det, även det på 30 minuter.

Lite bilder


Utsikt från hotellrummet

Miljömedvetet hotell

Längtar redan tillbaka till stranden

Mysigt!

Poolhäng!


Flygresan hem

Flygresan hem började väldigt bra, lite turbulens men inte så man stördes speciellt. Försökte somna till efter ungefär 2 timmar, sitter där med min ögonmask och lyssnar på musik när jag hör att de börjar ropa ut i högtalarna. Plockar ur hörlurarna för att lyssna på vad de säger, kan ju vara något viktigt.
De söker en läkare, jag tittar runt i planet och ingen verkar reagera. Jag säger då till att jag är vårdpersonal och frågar vad det gäller, kanske kan hjälpa till med något i alla fall.

Får följa med längst bak i planet där det ligger en ung tjej och skakar, tänker direkt Epilepsianfall. Tack och lov var det "bara" en kraftig ångestattack. De vill ge henne lugnande medicin så hon kan försöka slappna av lite. Så de behöver någon som sätter nål, säger att jag alltid kan göra ett försök men att jag "bara" är undersköterska. Det fanns även en sjuksköterska på planet som fick komma bak och hjälpa till. Det gick absolut inte att peta på tjejen för då hoppade hon nästan ur planet, och då blir det svårt att få i henne något lugnande.
Tillslut fick personalen tag på en läkare och fick då ordination på läkemedlet så vi hjälptes åt(4 personer) och hålla fast henne för att kunna ge henne en spruta, det var inte det lättaste, har ordentliga blåmärken efter att ha suttit intryckt, och blivit sparkad, på en väldigt liten yta. Man kan ju inte påstå att ett flygplan är den bästa arbetsplatsen. Tillslut fick vi i henne lite läkemedel, men i muskeln så det hann knappt börja verka innan vi landade.

Några gånger trodde jag nästan hon höll på att svimma av för hon slutade andas ett par gånger under ganska långa perioder, men lite smärta på det hela så drog hon ett gäng andetag.
Tio minuter innan vi landade kom jag tillbaka till min plats där jag kunde sitta i några minuter innan det var dags att packa ihop mig inför avgång.
Som tack för hjälpen fick jag två flaskor Champagne och de tog min adress och skulle skicka något tack-kort.


Avslappnande

Förstår inte hur avslappnande det kan vara att vila på A´s axel/bröstkorg. Så fort jag lade mig där blev jag alldeles trött och seg. Somnade på några få minuter, och jag har väldigt svårt att sova om jag inte är hemma i min trygga vrå, men på A´s axel har jag inga problem att somna.

Kommer sakna hans axel!

Deprimerad

Jag märkte även denna gång att jag blev lite deprimerad när det närmade sig hemåkning. Var inte riktigt lika glad längre, och A frågade ofta varför. Men det kanske inte är så konstigt? Vet ju inte när jag får träffa honom igen, om 3 månader? Om 6 månader?

Som vanligt fällde jag ett gäng tårar när vi sade hejdå, så emotionell som jag är behövde jag bara tänka hejdå så kom tårarna.
Hejdå´n i överhuvudtaget har jag svårt för, även när jag sade hejdå till Kabourah och Yassine, vilka bara är ett par vänner till A. Kabourah har väl blivit min vän lite också, ska ju på hans bröllop! Så jag väntar med spänning på en inbjudan!

Motion v 26:

Semester i Tunisien
Måndag 27/6: Promenad ungefär 7 km
Tisdag 28/6: Promenad ungefär 5 km
Onsdag 29/6: Promenad ungefär 5 km
Torsdag 30/6: Kommer inte ihåg vad vi gjorde, tror vi satt på hotellet och pratade...
Fredag 1/7: Promenad ungefär 5 km
Lördag 2/7: Promenad ungefär 5 km
Söndag 3/7: Åker hem

Det var en väldigt lugn och behaglig vecka i Tunisien. En del promenader men annars har jag inte rört mig mer än nödvändigt.

Nu åker jag från hotellet

Med blandade känslor, vill inte lämna A men vill hem till mina bebisar. Fäller ett gäng tårar med största sannolikhet och hoppas att planet inte ska störta på vägen.

Nu kl 17.40 lokal tid blir jag upphämtad med bussen från hotellet, flyget går 21.20 lokal tid. Så jag landar mitt i natten på Arlanda och ska då ta mig hem till min underbara säng och mina två håriga grabbar. Förhoppningsvis är jag hemma vid 6-tiden om inte tidigare så jag får några timmars sömn innan jag ska iväg på ett Combat-pass.

Väntar på bussen

Sitter just nu och väntar på bussen som ska ta mig till flygplatsen, med blandade känslor.
Det ska bli skönt att komma hem till vardagen men inte roligt att lämna A här. Skulle allra helst packa ner honom i resväskan, men skulle få lite övervikt då. Tror inte han skulle få plats i en väska i alla fall, två möjligtvis.


Detta hotell är jag väldigt nöjd med, nästa gång blir det nog detta hotell igen. Servicen är underbar, maten har varit hur bra som helst, förutom igår. Stranden som ligger precis utanför dörrarna, en stor pool om man hellre badar i en sådan. Man blir lätt bortskämd.

Hälla upp sitt eget vatten när man kommer hem, jobbigt ;-).
Laga sin egen mat, jobbigt.
Städa en hel lägenhet, jobbigare!
Tvätta massa kläder, usch vad jobbigt.
Här är det bara att låta andra göra allt, underbart!
Det är så här det ska vara!
Sen när man dessutom har sällskap av en gosig karl blir det ännu bättre.

BUHU!

Nu börjar det verkligen närma sig att åka hem. Jag vill inte!
Men jag saknar ju mina bebisar!

Sista heldagen i landet i söder, får se vad vi hittar på idag, A är iväg och jobbar och handlar Harissa till mig. Jag har precis käkat frukost så jag ska gå ner till poolen och slappa strax.
Har läst ut böckerna jag tog med mig ner så nu ligger jag bara vilket jag tycker är lite tråkigt, tur att jag har Spotify i mobilen så jag i alla fall kan lyssna på musik. Annars skulle det vara lite långtråkigt.

Igår var det kallt i vattnet, sablar vad kallt det var. Kändes som om man vore hemma och badade i Östersjön, men jag badar faktiskt i Medelhavet! Det ska inte vara kallt! Det tog säkert 5 minuter att doppa sig, och det var knappt behagligt när jag var doppad.

Ska försöka fotografera mycket idag, har varit lite dålig på att fotografera denna vända. A har lekt lite med kameran bara, och jag tog lite smygbilder igår på A och Kabourah när de pratade. För att vara tagna i mörkret utan blixt var de ganska så bra bilderna.
Men idag ska jag verkligen försöka fotografera.
Ska nu gå och lägga mig vid poolen och vänta på A.

Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0