Helgen som gått

Helgen som gått har varit lugn och mysig.
I fredags efter jobbet åkte jag och M och storhandlade ganska direkt och sedan spenderade vi kvällen i soffan där jag somnade. Kom i säng strax efter 22 och somnade direkt även där, M låg och tittade på ipaden medans jag sov, han är inte så trött vid den tiden på dygnet han.
Lördagen var lika lugn den, vi åkte hem till K där vi åt middag med K och R. Där var vi kvar till strax efter 23, sedan åkte vi den timmeslånga resan hem där jag somnade på bussen. Nu för tiden har jag tydligen inte problem att sova...
Söndagen var ännu lugnare, M åkte iväg för att repa och jag låg på soffan och pluggade inför dagen. Senare under dagen kände jag mig febrig och hängig, somnade tidigt även igår, fick ett sms från M vid 21.40, då sov jag... Han fick vänta på svar tills 04.20 imorse.

Igår tittade jag på sista filmen i Twilight-serien, den var helt OK men hade högre förväntningar på filmen faktiskt...


På räls igen...

Sitter ännu en gång på tåget mot Skövde och skolan. Idag ska vi ha seminarium och föreläsning i ännu en samtalskurs. Kursen börjar idag men ändå skulle vi hunnit skriva ett manus att lämna in idag. Har skrivit ett men vet inte om jag gjort rätt då jag inte hunnit få kurslitteraturen som skulle användas.
Jag är rätt trött på mycket idag, orkar inte koncentrera mig allt för mycket men försöker mig på att lyssna på en ljudbok, Torka aldrig tårar 2- Sjukdomen får det bli då den bara är 7.30 timmar lång, den hinner jag lyssna färdigt på idag.


Svacka

Jag har en liten svacka just nu där jag inte har lust med så mycket, jag gör det jag måste och inte mycket mer än så, är allmänt trött, grinig och hungrig. Men det försvinner nog snart.
Sitter just nu och filar på min hemtenta, på Espresso House, som jag ska skicka in imorgon, vet liksom inte vad jag ska skriva mer på den utan att det verkar som om jag ordbajsar, det vill jag inte göra!
Ska snart börja packa ihop och gå till gymmet för ett BC pass med gänget och sedan åker jag och M hem med gänget-M för en kväll framför tvn.
 
Näe nu måste jag försöka göra någon nytta, har boken framför mig i alla fall...

Motion v 11:

Måndag 11/3: Heldag i Skövde
Tisdag 12/3:
Onsdag 13/3: 55 min BodyCombat
Torsdag 14/3:
Fredag 15/3:
Lördag 16/3:
Söndag 17/3:

 Motion hittills 2013:
1325 minuter
 
=
0 dagar 21 timmar 05 minuter

Jag har fortfarande en svacka, känner inte direkt för att träna, men försöker peppa mig själv att komma iväg då jag känner mig som en strandad val när jag inte kommer iväg...

Motion v 10:

Måndag 4/3: 55 min BodyCombat, 55 min BodyBalance
Tisdag 5/3:
Onsdag 6/3:
Torsdag 7/3:
Fredag 8/3:
Lördag 9/3:
Söndag 10/3:

 Motion hittills 2013:
1270 minuter
 
=
0 dagar 20 timmar 10 minuter
 

Pluggpaus

Sitter nu på nagelsalongen och väntar in min tid, nya fräscha naglar ska jag få.
Har suttit och pluggat några timma hemma medans M har roat sig med att kolla filmer och grejjer på datorn. Han var tyst och snäll där han satt. Nu har han åkt hem till sitt för att spela piano några timmar.
Jag åker efter nagelsalongen hem för tidig middag och sedan vidare till gymmet för ett BC-pass.


På räls igen

Nu är jag på väg hem från skolan, dagen är över.

Hade sådan tur att det vanliga tåget blev utbytt idag så jag sitter nu i de mjuka sätena i första klass, däremot är vi en halvtimme sena, men mjukt om baken har jag det i alla fall. Löövely!


På räls...

Nu är jag på väg till skolan återigen. Sitter på tåget och är uttråkad som bara den. Och lagom trött men kommer inte kunna sova tror jag.
Idag är det seminarium med gruppdiskussioner, det blir nog bra.
Längtar tills jag kommer hem då jag kan krypa ner i M's famn och sova, jobbade heldag igår så jag är rätt mör efter få timmars sömn hela helgen.


Plugg plugg plugg

Ligger lite efter ned plugget så nu går så mycket tid som möjligt till plugget. På jobbet är böckerna framme för att få till anteckningarna som kan behövas. På måndag åker jag till Skövde för seminarium och sedan är det fokus på hemtentan som ska in om två veckor. Känner mig lite smått stressad inför seminariet men det blir nog bra tror jag.


Motion v 09:

Måndag 25/2: Heldag i Skövde
Tisdag 26/2:
Onsdag 27/2: 55 min BodyCombat
Torsdag 28/2:
Fredag 1/3:
Lördag 2/3:
Söndag 3/3:

Motion hittills 2013:

1160 minuter

=

0 dagar 18 timmar 20 minuter

Ingen bra träningsvecka, men ett pass kom jag iväg på. Mycket kvällsjobb och en dag i Skövde gjorde så planeringen sprack.

Motion v 08:

Måndag 18/2:
Tisdag 19/2:
Onsdag 20/2: 55 min Shape, 55 min BodyCombat
Torsdag 21/2:
Fredag 22/2:
Lördag 23/2:
Söndag 24/2:

Motion hittills 2013:

1105 minuter

=

0 dagar 17 timmar 25 minuter

Semesterveckan var lugn även på träningsfronten. Skönt att vila hela kroppen.

Helgen i text

Denna helg är nu till ändå och arbetsveckan tar fart.
Helgen har jag spenderat med M och hans vänner. I fredags efter jobbet åkte jag hem till M inför att vi skulle åka på hans lillebrors spelning på Nalen, det var några rockband som spelade och hoppades på skivkontrakt vad jag förstod det som. Brorsans band heter PrimateX och var riktigt bra faktiskt!
Efter spelningen åkte vi hem till M's vänner M och R där jag var ordentligt trött eftersom jag jobbat dagen innan, ska väl sägas att vi var där vid 2-snåret. Lillebror M somnade efter en stund och jag försökte somna, gick inte så bra. Tillslut åkte vi hem och var hemma vid 7.40 på lördag morgon.
Lördagen blev lugn, M var rätt bakfull och jag passade på att tvätta och dona lite. På kvällen blev det film efter film...

Söndagen bjöd på 1-års kalas, jag och M åkte dit och drack lite kaffe innan vi åkte till COOP för att storhandla lite. Sedan blev det hem för matlagning och film innan det var dags att sova.
Jag börjar jobba kl 7 idag så tidigt i säng var det. M är inte så van att lägga sig så tidigt så stackarn har knappt sovit något inatt, fick honom att stanna kvar hos mig och försöka sova lite. Förhoppningsvis har han somnat nu...


Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0