Lördag

Nu är det lördag, och sex dagar kvar till flytt, känner att jag har kommit i ordning ganska bra här hemma. Idag har jag flyttat ut allt ifrån klädkammaren och städat där inne. Så nu står det en massa saker i köket, tur att köket är stort i denna lägenhet.

Idag har jag jobbat, och det har varit en riktigt bra dag på jobbet idag, har trivts jättebra, har varit mycket men ändå lagom. Kunde till och med hjälpa till på en annan sal och skicka ut "mina" kollegor på lunch. Med "mina" kollegor menar jag mina USK-kollegor. Klockan var strax efter halv 1 och de hade fortfarande inte kunnat komma ut på lunch, och medans ci hade det lugnt inne hos oss gick jag dit så de fick komma ut och äta.

Imorgon har jag inte mycket planerat, lite tv, men annars gissar jag på att det blir städ inför flytten, så har man mycket gjort redan innan flyttlasset går, slipper jag vara instängd här så länge nästa lördag, utan kan komma hem i någorlunda tid till nya lägenheten.

På tisdag får jag hämta nycklarna till nya lägenheten, de säger att man får hämta de efter 12.00, men de har lunchstängt mellan 12 och 13, varför säger de inte bara efter 13.00 i sånna fall? Hoppas att det inte tar så läng tid för att hämta nycklarna, jag börjar jobba 14.00 den dagen och måste hinna med bussen som går 13.25 för att hinna till jobbet i tid. Jaja, det ska nog gå att ordna.

Jag har inte så mycket mer att skriva om tror jag, i sånna fall kommer jag väl på det. Vill i alla fall komma iväg till IKEA igen, men absolut inte med buss. Vill köpa en hylla som väger 10 kg och är 178 cm lång, lite jobbigt att ta den på bussen. Vill dessutom köpa nytt porslin, det går ju att ta på bussen, men inte hyllan.
Får se om någon vill åka med mig någon dag.

IKEA avklarat

Äntligen har jag kommit iväg till IEKA för att köpa lite smått och gott. Var även till Media Markt och köpta disk+ tvättmaskin. Det blev otroligt billigt, med frakt och installation blev det 5200 kr, väldigt bra pris tycker jag=). De ska levereras samma dag som jag flyttar, och det blir ju väldigt bra, då kan jag diska allt i diskmaskinen innan det kommer upp i skåpen, då slipper jag diska för hand. Känns inte så fräscht att ställa in porslinet i skåpen utan att diska när sakerna varit invirade i tidningspapper, och det blir tyvärr mycket att diska.

På IKEA köpte jag 5-6 lampor, varav tre var taklampor som man måste mecka med någon grejj för att kunna ha en stickkontakt i taket. Varför är inte alla taklampor redan utrustade med sådant? En "vanlig" människa bör ju inte mecka med sådant som har med elektricitet att göra, utan de vill att man kontaktar en elektriker för det, om man själv inte är tillräckligt kunnig eller utbildad elektriker förstås. Tydligen är jag tillräckligt kunnig för jag fick lamporna att fungera=). Stolt!
Köpte även två vägghyllor som ska vara i vardagsrummet i nya lägenheten, så egentligen köpte jag inte så mycket, men attans vad tungt det vart! Hyllorna vägde 6 kg styck, och så två utav lamporna vägde närmare 5 kg styck, hur kan en lampa väga så mycket?
Tack och lov åkte jag inte ensam, för i sånna fall skulle jag inte fått hem allt kommunalt, min kompis J tog en påse åt mig medans jag tog en kärra och en påse, och det var knappt så jag kom på varken buss eller tåg med de. Ringde en taxi den sista biten hem så jag slapp ta allt på tunnelbana och buss och bryta både handleder och rygg. Så de där 84 kronorna som taxin kostade var det väldigt värt! Och det var en snäll chaufför som bar in och ut sakerna i bilen, så jag slapp det.

Nu ska jag vila min stackars rygg så jag klarar av att jobba imorgon.

Snart får jag åka hem

Nu är det knappt fem timmar kvar tills jag får åka hem. Ska bli så skönt att få komma hem. Får till och med samåka ikväll, väldigt behagligt. Då är jag förhoppningsvis hemma redan vid 22.00.

Än så länge har dagen varit ganska bra. Lite för lite att göra bara Men man får väl komma på något roligt att göra, städa kanske?

Idag har jag haft på mig min stegräknare för första gången på väldigt länge och nu är den uppe i 9907,ganska bra må jag säga. Kommer väl inte så mycket mer om det ska fortsätta så här.

Snart får jag åka hem, eller inte=(

Nu har jag spenderat snart fyra timmar på jobbet, av typ 16. Än så länge har det gått bra, tyvärr lite för lite att göra. Men det hoppas jag att det ändrar sig tills eftermiddagen. Då kan jag hålla mig vaken lättare.

Igår kväll tog jag det bara lugnt framför tvn, efter att jag packat tre flyttkartonger i solskenet. Gick och lade mig vid 22 eftersom jag visste att jag skulle jobba heldag idag, och därmed behöva gå upp vid 05 för att hinna med morgonbestyren. Låg i sängen och läste i en halvtimme innan jag släckte lampan och försökte sova, förgäves. Kunde inte somna men låg kvar i sängen i alla fall. Har sovit allmänt dåligt inatt, tror att det beror på att jag drack kaffe hemma igår, brukar inte dricka kaffe hemma, det smakar oftas pyton. Jag har nu fått till det med dosering av kaffepulver så kaffet är drickbart=).
Nu ska jag fortsätta jobba lite=)

Usch vilka korta och mörka dagar

Idag tittade solen fram för första gången på länge, och det var härligt att behöva kisa när det blev ljust och härligt.
Vaknade och mötte solljus genom balkongdörren, det var så härligt att vakna av lite ljus istället för det gråa regniga som varit de senaste veckorna.
Idag har jag inte gjort så mycket, packad tre flyttkartonger fulla med sängkläder, handdukar och porslin. Vet inte om jag ska ta och fylla en till med saker från städskåpet, allt som inte används därifrån. Kan ju inte påstå att jag kommer ställa mig och stryka någonting nu innan flytten så den kan jag packa ner, och kommer inte spika upp något heller, så spikar och liknande kan åka ner, men hammaren behåller jag uppe ett tag till.

Har än så länge 7 kartonger fyllda med allt möjligt, och nu ännu mindre kvar att packa ner. Bara kläder och lite porslin kvar, känns skönt att ha det mesta nerpackat och slippa stressa dagarna inna flytten då jag tänkte koncentrera mig på städningen som ska göras, då slipper jag vara här hela lördagen efter jag flyttat. Då kanske jag bara behöver spendera någon/några timmar här och sedan kunna koncentrera mig på att packa upp. Frågade min syster om hon kunde köra hem mig till nya lägenheten på lördagen med alla städattiraljer så jag slipepr åka buss med dammsugare och skurhink, och det skulle hon nog kunna ordna. Vad härligt att man har så hjälpsamma syskon och vänner, S ska också hjälpa mig med flytt och städning den helgen. Hon e så snäll hon=). Min lilla S!

Imorgon har jag en helgdag på jobbet framför mig, känns inte allt för roligt, men är man där kan man lika gärna vara där ett tag. Om det fortsätter som de senaste veckorna på jobbet blir det inga problem. Igår kändes det som jag åkte hem direkt efter jag kom till jobbet, dagen gick riktigt fort.

Nu ska jag försöka få lite ordning här hemma, det märks att det snart är flytt, rörigt och stökigt, snart blir det ordning igen=).

Bättre nu...

Nu har arbetsdagen blivit bättre, när allt mitt jobb var klart på sal gick jag ut för att leta upp lite mer jobb, tömde då en diskmaskin och gick sedan ut i förrådet och frågade om folket där behövde/ville ha hjälp. Och visst det tackade de inte nej till, så då var jag där och packade upp varor i en timme ungefär, och sedan var det dags för lunch. Och nu sitter jag här igen. Men nu är det vilotimme så jag sitter tyst som en mus och kollar runt lite, funderar på att göra om lite i bloggen, men det får bli en annan dag. Känner inte att jag har lust/ork till det just nu.

Efter jobbet idag ska jag på bio med tre kollegor och se filmen om Michael Jackson, hoppas den är bra. Har inte hört något annat. Så direkt efter jobbet åker vi in till storstaden och hämtar ut biljetterna och sedan går vi någonstans och äter middag inför filmen som inte börjar förrens 18.30. Sedan blir vi sittandes i två timmar, får se hur man mår efter det, träsmak i rumpan antar jag. Och sedan blir det raka vägen hem.

Imorgon ska jag försöka ta mig till banken och hämta ut lite pengar från mitt sparkonto så jag kan shoppa loss på IKEA och Mediamarkt på torsdag. På Mediamarkt ska jag köpa disk+ tvättmaskin hade jag tänkt, de har något erbjudande nu där de "bara" kostar 1990:- styck. Och sedan tillkommer det för frakt och installation, men det borde inte bli så mycket förhoppningsvis.

I nya bostadsområdet måste man visst sitta och passa sina kläder i tvättstugan för annars är det stor risk för att de blir snodda av andra. Och det vet jag inte om jag vill vara med om, därför köper jag mig en tvättmaskin.
Diskmaskinen är bara för att jag är lat och avskyr att diska, och om den är billig, varför inte? Behöver väl ingen diskmaskin egentligen eftersom det oftast bara är jag som använder mitt porslin, men disken samlas ju på hög hemma, och så blir det mycket att diska.

Imorgon är jag ledig och det ska bli så skönt att få vakna av mig själv och inte en väckarklocka som tjuter. De senaste fyra dagarna har väckarklockan ringt vid 5 på morgonen, några gånger dessutom innan jag orkat stiga upp. Men imorgon är det ändring på det, ingen väckarklocka!

Sitter på jobbet och ugglar

Vid denna tid på arbetsdagen är jag normalt väldigt upptagen, men inte idag nej... Sitter på isolering och SSKn har gått ut för att "blanda" läkemedel, vilket jag tyckte denne kunde gjort här inne så jag kan gå ut och hjälpa de andra innan jag blir "smutsig". Men det tykte tydligen inte den, så nu har jag suttit här i snart en timme medans kollegorna på andra salar kanske sliter, känns inte bra. Men vad ska man göra?

Håller dessutom på att snart få panik, som några kanske vet är jag en snusare, och jag snusar mycket. Och nu har jag haft samma prilla i snart en och en halv timme, för jag glömde mitt snus i skåpet, och kan inte hämta det förrens ssk kommer och släpper ut mig. Vilket känns som det kan ta ett tag. Har redan suttit en halvtimme medans denne varit ute och "blandat" läkemedel, så gott som alla var tabletter, Och de "blandar" man inte.

Små sur!

Halva dagen var bra, resten mindre bra

Som jag skrev i förra inlägget har min dag varit ganska bra, men när jag var på väg hem ringde jag en god vän, eller rättare sagt min bästa vän, som kom med ett tråkigt besked.

Man vet inte vare sig ut eller in, vet inte vad man ska säga eller göra. Hur ska man bete sig? Hoppas denne inte tog illa upp, men vad ska man säga? Självklart det som kommer inifrån, men räcker det?

När jag satt på bussen och vi hade lagt på kom olika tankar upp, ska man göra så eller så? Ska man erbjuda det eller det? Ska man ge det rådet, självklart ska man göra allt det. Men det är nog lite tidigt än så länge, de är ju inte helt säkra, det kan ju vara "falskt alarm", vilket vi båda hoppas på.

Ska nu läsa på om det här ämnet och sedan får väl lite fler tankar flöda ut...

En helg på jobbet avklarad

I helgen jobbade jag, och det var riktigt kul faktiskt. Hade mycket men lagom att göra och dagarna bara flöt på, kom vid 7 på morgonen och sedan var klockan 15 och jag fick åka hem. Alldeles galant!

Efter jobbet har jag inte gjort mycket, varit seg och legat på soffan mest. På lördagen tog jag en snabbtur i centrum och köpte lite gott till kvällen och sedan var det hem. Väl hemma tittade jag mest på tv, gjorde inte många knop, somnade till och med till en stund, bara en kvart ungefär men blev mycket piggare. Powernap!

Helgen har då varit bra, inte slitit för mycket. Bara lagom mycket.
Idag har dagen varit ganska bra också. Dagen har flutit på men lite segare än under helgen, det var inte lika mycket att göra, eller rättare sagt, det var mer personal.

Ledig och förkyld=(

Idag har jag varit ledig, och det har varit underbart. Är fortfarande helt slut efter de jobbiga arbetspassen i veckan.
Vaknade vid tio tiden imorse, tog då med mig kudden och gick till vardagsrummet för att titta på tv där jag låg till 3 tiden. Sedan var det dags att fundera på vad man skulle äta till middag, det fick bli pizza, hemmagjord sådan så det är inte lika onyttigt som köpt pizza.

Har också blivit ganska förkyld, snorig och trött och rinnande ögon. Får hoppas att det inte blir mycket värre, jobbar i helgen och det är så dyrt att vara hemma från jobbet, speciellt när det är helg.

Usch, gårdagen var inge bra

Jobbade natten till igår och sedan kväll igår.
Åkte hem från jobbet vid 05.00 och var hemma 06.20, vilket var ganska skönt, somnade väl runt sju antar jag. Sedan vaknade jag vid tio av att jag såg ubåtar. Sedan var det bara att lägga sig igen och försöka somna om, vilket gick galant. Vid 12 ringde det på telefonen och det var mitt försäkringsbolag, och jag sa att jag sov och att jag inte orkar prata, och då frågar hon i luren hur länge jag brukar sova. Och jag svarar då att jag jobbat natt och att jag börjar jobba igen om tre timmar, så jag har inte tid att prata förrens imorgon(läs idag). Kunde inte somna om efter det samtalet men låg kvar i sängen, vid 12.30 ringde S och tyckte att jag skulle gå upp, men låg kvar tills 13 när klockan skulle ringa. Sedan var det bara att göra sig iordning och röra sig till jobbet igen.

Väl framme och ombytt så kunde jag inte stänga skåpet för att ena skon var i vägen, så jag skulle flytta på den men slog då huvudet i "låsningen" och blev grinig. Inge bra att vara trött och stressad. Har inget blåmärke eller någon bula, men det skulle inte förvånat mig om jag hade det idag. På jobbet gick det bara segt, klarar mig inte på så lite sömn har jag kommit fram till nu. Mådde skit hela kvällen och såg riktigt sjuk ut när jag vandrade i korridorerna.
Åkte hem lite tidigare för att vinna några minuters sömn inför dagens morgonpass, och idag är jag ganska pigg, men det ska bli så skönt att få sova ut i morgon.

Småseg

Imorse blev jag väckt av att en kompis ringde mig strax efter kl 8, och blev lite småsur, ville ju sova mer. Men det fick jag inte. Så jag gick upp och satte mig i soffan vid kvart i nio tiden och sedan tog jag det lugnt. Duschade, tittade på tv, tömde killarnas låda och lite sådant. Sedan var det dags att röra sig till jobbets fyra väggar.

Väl på jobbet har det varit en bra dag, pyssligt men ändå lugnt. Vid 19-tiden kom "ledningssköterskan" och frågade om jag även kunde jobba natt, vilket jag tackade ja till med extra betalning förstås. Ville också ha ledigt imorgon men det gick inte, det var redan kort om folk imorgon kväll, men jag får börja en timme senare. Så jag hinner förhoppningsvis sova i fem timmar innan jag ska upp och vara pigg på jobbet. Varenda gång jag har jobbat natt innan har jag varit/fått ledigt dagen efter så jag kan sova ut ordentligt, så vi får se hur det går imorgon. Är nog ganska trött på onsdagkväll gissar jag på.

På torsdag är jag ledig inför helgtjänstgöring, ska bli ganska skönt. Ska nu jobba tre helger på raken vilket är lite pissigt, men har fått ledigt många helger på raken tidigare i schemaperioden, och det har varit väldigt skönt.
Nu ska jag passa på att se hur det ser ut på fredagen när jag tänkte flytta och se om det finns möjlighet för mig att diffa bort det passet.

Blev lite blödig

Idag vaknade jag vid 11, helt otroligt, så länge har jag inte sovit på många veckor. Gick och lade mig väldigt sent också, det blev vid halv 1 tiden någon gång. Förstår inte att jag kunde hålla mig vaken så länge men det gick.

Pratade med S hela kvällen från att jag kommit hem från min syster S, var hemma ungeför kvart i nio, och vi pratade ända tills jag nästan sov vid halv 1 tiden någon gång. Vi tog ett glas vin genom telefon tillsammans.

Pratade med min bror över MSN för en stund sedan och pratade om min flytt, han kollade upp hur han jobbade den helgen jag ska flytta och han var bara ledig på fredagen, så jag ska försöka ta ledigt på fredagen så vi kan flytta på fredagen istället för på lördagen. Han är också så snäll så han ska försöka låna en större bil så jag slipper hyra en skåp/lastbil från Statoil/OKQ8. Blev lite blödig då, men som sagt jag är alltid blödig.

Idag har jag inget planerat, men vi får se hur dagen flyter på.

Väldigt trevlig middag hos min syster

Idag var jag på middag hemma hos min syster S, väldigt trevligt. Det bjöds på förrätt, sallad och vitlöksbröd, och Kornwook med ris till varmrätt. Det var väldigt gott. Wooken var gjord på kokosmjölk vilket jag inte tycker om speciellt mycket, men det där var riktigt gott.

Efter middagen var det skitsnack och godis, åkte hem vid halv nio-tiden och började då nästan direkt att packa ner lite mer som jag inte använder, alla 1000-glas som används max en gång i månaden och som alltså kan ligga ner packade i en månad. Och småsaker som ljuslyktor och sådant.
Fick ihop en hel kartong med saker. Öch nu är det inte så mycket kvar i köket som ska packas ner, städskåpet visserligen men det kommer användas inom en månad så det får vara kvar.

Imorgon blir det bara lugn dag, har inget planerat ännu. Och sedan är det en ny arbetsvecka på ingång.

Lugn dag hemma

Idag har jag bara varit hemma, pratade med min syster under förmiddagen och hon berättade att hon hade en kopiator hemma så jag passar på att låna den och kopiera mitt leg till bostadföretaget. Så då slapp jag åka någonstans idag vilket var min intention från början.
Jag har börjat packa lite saker som inte används, t.ex. lite prydnadssaker och småttoch gott från mitt vintrisskåp och databord. Packade nyss ner en massa skor och sommarjackor. Så två kartonger och en sopsäck är packade. Bra jobbat!

Just nu håller jag på att laga mat och sedan blir det lugnt. Börjar känna mig lite varm, så jag ska väl lägga mig på soffan medans jag väntar på att maten blir klar.

Nu är det snart klart!

Nu är det snart klart med nya lägenheten, kontraktet låg på golvet nu när jag kom hem=). Så nu har jag signerat 6 papper, och ska bara gå till bibblan och ta en kopia av mitt leg imorgon och sedan posta kontrakten vidare. Känns så bra att ha ett förstahandskontrakt, det är ju inte riktigt klart ännu men nära inpå.

Idag hade jag simulatorträning på jobbet, vi tränar olika scenarion på en docka med en massa teknik. Det var riktigt roligt, hade bara "ovan" personal med mig, jag var den som var gammal i gården, och det är inte ofta man får känna så. Men idag kände jag nästan det.
Tog även galna grissjukan-vaccinet idag, 09.34 var jag stucken och klar. Har väl inte kännt av allt för mycket ännu, är lite öm i just den muskeln som blev stuckan och hade lite små ont i huvudet. Och kanske illamënde men det var nog bara inbillning tror jag.

Idag är jag så seg så jag tänker inte laga någon mat, köpte mig en färdig paj som står och värms i ugnen just nu, till den blir det lite sallad så det blir en "hel" måltid. Sedan är det soffan som gäller.

Imorgon hade jag tänkt att bara ligga på soffan men eftersom de ville ha en kopia av leget så måste jag ta mig till centrum för att kopiera leget, skulle kunna göra det på jobebt på måndag, men vill få iväg det så fort som möjligt, vill inte missta denna lägenhet. Och om man inte skickar in så de får de inom sju dagar från brevdagen, vet inte vilken brevdagen är, så är det lika bra att skicka iväg det så fort som möjligt. Men efter det blir det en snabbis till tvättstugan om jag inte bokar om den och sedan bara ta det lugnt hemma, och hoppas att jag inte får några jobbiga biverkningar av vaccinet.

Jaha?

Damen från bostadföretaget skulle ringt mig igår angående inflyttningsdatum till nya lyan, men hon har fortfarande inte ringt. Det tycker jag verkar vara lite konstigt. Men kvinnan som bor där nu jobbar dagtid, så troligtvis är det därför.
Jag ska också ringa till kvinnan som bor där för jag tänkte köpa hennes tvättmaskin, och kanske även diskmaskin. Det skulle vara så behändigt att slippa diska för hand. Bara låta maskinen göra det. Även fast jag inte har diskat för hand speciellt länge så blir man bortskämd av diskmaskin som vi hade när jag bodde hemma, det siter fortfarande kvar. Även fast jag oftast bara diskar min egen disk och inte en hel familjs så är det tråkigt och jag är omotiverad till att ta hand om disken. Fastän jag vet att det går fort.

I eftermiddag får jag väl börja packa lite smått det som jag inte använder, har två kartonger hemma som jag kan börja med sedan har jag lånat ut resten till min syster som i sin tur har lånat ut till en kompis. Men min syster hade 5 kartonger hemma som jag får hem på lördag så jag kan packa ner ännu mer på söndag.

Igår fick jag ett sms av syster S som undrade om jag ville komma över på middag på lördag, och självklart tackar jag ja. Det var ett bra tag sedan jag var hemma hos henne, det var nog när hon flyttade in för drygt ett år sedan(?). Så det ska bli trevligt att komma iväg på middag hos henne, då hinner vi babbla lite skit också. Jag kommer ju flytta en bit ifrån mina båda systrar som jag umgås mest med, men pendeltåget finns som kan ta mig till båda två.

Ska även höra av mig till min käre bror och se om han kan hjälpa mig att flytta, han kan låna släpvagn från jobbet och det skulle underlätta. Det bästa vore att ha en stor lastbil där allt kunde få plats, men det blir nog väldigt svårt att fixa, eller dyrt.

Funderar fortfarande på om jag ska "köpa" flyttstädning eller om jag ska städa själv, har inte riktigt bestämt mig ännu, får kolla upp lite priser och sedan se hur det blir.

Nu har det ordnat sig, hoppas jag!

Idag började dagen ganska bra, vaknade otroligt tidigt, vid nio tiden, trodde jag skulle sova alldeles för länge men så blev inte fallet.
Tog det då ganska lugnt imorse, ingen stress. Började ju inte förrens 14 idag. Efter VBÅ, som jag kollar på varje tillfälle som ges ringde jag till bostadsföretaget för att se hur lång tid de behövde på sig för att välja ut en hyresgäst. Fick då reda på att jag var godkänd och klar! Jag fick lägenheten, så nu går jag på små rosa moln, men damen i andra änden av luren skulle ringa till nuvarande hyresgäst och kontrollera så inflyttningsdatumet var OK och sedan ringa tillbaka, men hon har fortfarande inte ringt. Hon sade att hon skulle skicka hem kontraktet så jag fick skriva på det. Så förhoppningsvis flyttar jag 1:a december till min nya lya=), eller rättare sagt första helgen i december.
Väldigt glad över det är jag, då är det bara passet som saknas;-). Kommunen som jag flyttar till är inte mitt förstahandsval, men det får duga ändå, jag får tak över huvudet och det är huvudsaken.

Sitter och har det lugnt på jobbet, inte mycket ljud runt omkring mig och det är ganska skönt, det är inte allt för ofta man får ha det så tyst runt omkring en på detta ställe.

Galna-grissjukan-vaccin

Jobbet har börjat vaccinera personal mot galna grissjukan, jag har ännu inte tagit vaccinet eftersom man ska ta det inför en ledighet! Så man inte behöver ringa sig sjuk om man skulle få kraftiga biverkningar så som influensan.
Jag tycker det är dåligt som attan att man inte kan få en karensdag av landstinget, varför ska man behöva ligga sjuk när man väl är ledig? Man jobbar ju annars häcken av sig och när man väl är ledig vill man hitta på något och passa på att träffa vänner, men nej de tycker väl inte att man ska göra det när man är ledig, utan ligga sjuk, om man skulle få biverkningar.
Visst jag förstår att det blir dyrt om alla ska få en karensdag om man blir dålig, men det är väl så mycket billigare än om folk skulle avstå vaccinet, för att man inte får en karensdag gratis, och ligga sjuk i riktiga grissjukan i 1-2 veckor? Inte för att jag tror så många skulle svatå på grund av en karensdag, men man vet inte vad folk tycker. Man förlorar ju ganska mycket av att vara hemma den där karensdagen.

Nu ska jag äta frukost och göra mig i ordning för jobbet.

Effektiv eftermiddag

Idag har jag varit ganska effektiv. Förmiddagen var lugn och behaglig, var i centrum med min syster en stund sedan åkte jag hem och kollade lite på tv, och sedan var det städning.
När städning och diskning var klart började jag laga mat.
Medan jag lagade mat rensade jag i min tidningshög, sådant som är bra att ha till att packa in porslin i inför flytten och sådant som skulle kastas, och det blev en hel hög med båda delarna.
Efter maten gick jag och slängde de och gick sedan ut med grovsopor, kartonger och sådant man ska källsortera. Gick då förbi tvättstugan för att boka en tid och såg att ingen hade bokat ena 17-21 tiden så då passar jag nu på att tvätta, men den som hade boket den andra 17-21 tiden kom inte så jag kör 4 maskiner på en och samma gång. Ska bli skönt att bli av med all tvätt.
Tänkte börja småpacka sådant jag inte kommer använda innan jag flyttar, sommarskor och sommarjackor och liknande. Får se när jag kommer igång med det, ska titta lite på tv nu tänkte jag, sedan blir det nog lite packning mellan tvättstugebesöken.

Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0