Bra bok!

Igår tog jag med mig en bok till dagis och den hann jag läsa ut igår.
Den var riktigt bra och några tårar föll. 
Läs den!

Snart ledig!

Snart är jag ledig! Har nu påbörjat arbetsdag 9 av 9. Egentligen är det ingen synd om mig för jag kommer vara ledig 9 dagar som det ser ut nu. Varav några går till plugg så klart. 

Han blev glad!

Han blev glad av presenten! 
Jag har redan på mig min pusselbit, M ligger fortfarande i sängen så hans bit åker på senare.


Blev inte av

Present nummer två delades inte ut igår. M fastnade med sin bror och några kompisar och kom inte hem förrens vid halv fyra i natt.
Så det sker väl idag skulle jag tro... Så här ser den ut i alla fall

Det är pusselbitar med våra namn och datumet vi träffades ingraverat och våra månadsstenar.

Avtackad på sjukhuset

I fredags blev jag avtackad för mina nästan sex år på avdelningen. Fick en stor blomma och ett presentkort från kollegorna. Och kollegorna fick tårta medans jag käkade lunch.

Imorgon ska jag nog utnyttja en del av presentkortet innan jag ska träna efter jobbet.

Min älskade M fyller stor pojke idag

Idag fyller M år, så idag fick han en present innan jag åkte till jobbet.
Det syns kanske inte så tydligt att det är ett värmeljus på presenten.
Paketet innehöll en morgonrock, han har använt min eftersom han kastade sin i flytten. 

I eftermiddag ska han få den andra presenten som är till oss båda. Är lite spänd över vad han ska tycka om den... Återstår att se!

IKEA på arbetstid

Det är inte varje dag man får gå på IKEA på arbetstid. Idag åkte jag, min kund och dennes mamma till IKEA och köpte en arbetsstol till förskolan. Vi assistenter har suttit på en pall vilket leder till ryggvärk, så nu slipper vi det:-). Köpte även en kudde vi kan ha när det är vila, slippa sitta på golvet.


Sista vardagen

Sista vardagen på sjukhuset idag, gårdagen slutade med ett stort strömavbrott på sjukhuset. Vår avdelning har reservaggregat så det märktes inte av så mycket för oss. Förutom att vi jobbade i mörker från kl 18 tills vi gick hem, vilket vart lite bökigt eftersom vi inte kunde komma in i omklädningsrummen utan väktarnas hjälp, eldrivna kodlås...

Snart lös och ledig

Nu är det bara tre arbetspass kvar på min anställning på sjukhuset. Sen är jag en desto mer lös och ledig person, i den bemärkelsen att jag kommer ha en fritid igen!
Har kunnat arbeta lite efter min sjukskrivning, blir det för tungt får jag ont och behöver sjukskriva mig enstaka dagar, som i tisdags till exempel. Men idag jobbar jag och hittills fungerar det bra. 
Imorgon ska jag troligtvis "tackas av" på jobbet, har ju jobbat här i snart 6 år, detta förstog jag på av att min chef verkligen ville veta om jag skulle komma imorgon, mitt svar blev att bara jag inte får väldigt ont så kommer jag. Så hon ville att jag skulle skicka sms till henne ikväll om jag inte skulle komma imorgon.

Fortsatt sjukskriven

Jag är fortfarande sjukskriven och har röntgats för att se om man hittar något tokigt. Väntar nu på svar om det. Får se hur det blir med jobb på fredag för min del. 

M fyller snart år så presentletning pågår. Har köpt en present men den är till oss båda så kanske köper något mer, får se. Jag vill att de två veckorna som är kvar ska gå fort så presenten kan ges och användas. 

Bakat igen

Nu när jag har varit hemma och sjukskriven har jag haft massa tid över, hemtentan är nästan klar en vecka innan deadline. 
Jag har alltså tagit mig tid till att baka, sist blev det en äppelkaka, typ sockerkaka med äppelbitar i.. Mmm gott!Fortsatt sjukskriven

Jag är fortsatt sjukskriven till och med tisdag. Och idag var jag till sjukgymnasten som diagnosticerade mig med överbelastning, vilket jag redan visste. Fick några övningar som jag ska göra, bland annat med gummisnodd
Har redan börjat och är redan trött och har ont i handleden. Återbesök om två veckor och träning tills dess...

Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0