IKEA avklarat

Äntligen har jag kommit iväg till IEKA för att köpa lite smått och gott. Var även till Media Markt och köpta disk+ tvättmaskin. Det blev otroligt billigt, med frakt och installation blev det 5200 kr, väldigt bra pris tycker jag=). De ska levereras samma dag som jag flyttar, och det blir ju väldigt bra, då kan jag diska allt i diskmaskinen innan det kommer upp i skåpen, då slipper jag diska för hand. Känns inte så fräscht att ställa in porslinet i skåpen utan att diska när sakerna varit invirade i tidningspapper, och det blir tyvärr mycket att diska.

På IKEA köpte jag 5-6 lampor, varav tre var taklampor som man måste mecka med någon grejj för att kunna ha en stickkontakt i taket. Varför är inte alla taklampor redan utrustade med sådant? En "vanlig" människa bör ju inte mecka med sådant som har med elektricitet att göra, utan de vill att man kontaktar en elektriker för det, om man själv inte är tillräckligt kunnig eller utbildad elektriker förstås. Tydligen är jag tillräckligt kunnig för jag fick lamporna att fungera=). Stolt!
Köpte även två vägghyllor som ska vara i vardagsrummet i nya lägenheten, så egentligen köpte jag inte så mycket, men attans vad tungt det vart! Hyllorna vägde 6 kg styck, och så två utav lamporna vägde närmare 5 kg styck, hur kan en lampa väga så mycket?
Tack och lov åkte jag inte ensam, för i sånna fall skulle jag inte fått hem allt kommunalt, min kompis J tog en påse åt mig medans jag tog en kärra och en påse, och det var knappt så jag kom på varken buss eller tåg med de. Ringde en taxi den sista biten hem så jag slapp ta allt på tunnelbana och buss och bryta både handleder och rygg. Så de där 84 kronorna som taxin kostade var det väldigt värt! Och det var en snäll chaufför som bar in och ut sakerna i bilen, så jag slapp det.

Nu ska jag vila min stackars rygg så jag klarar av att jobba imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0