Bättre nu...

Nu har arbetsdagen blivit bättre, när allt mitt jobb var klart på sal gick jag ut för att leta upp lite mer jobb, tömde då en diskmaskin och gick sedan ut i förrådet och frågade om folket där behövde/ville ha hjälp. Och visst det tackade de inte nej till, så då var jag där och packade upp varor i en timme ungefär, och sedan var det dags för lunch. Och nu sitter jag här igen. Men nu är det vilotimme så jag sitter tyst som en mus och kollar runt lite, funderar på att göra om lite i bloggen, men det får bli en annan dag. Känner inte att jag har lust/ork till det just nu.

Efter jobbet idag ska jag på bio med tre kollegor och se filmen om Michael Jackson, hoppas den är bra. Har inte hört något annat. Så direkt efter jobbet åker vi in till storstaden och hämtar ut biljetterna och sedan går vi någonstans och äter middag inför filmen som inte börjar förrens 18.30. Sedan blir vi sittandes i två timmar, får se hur man mår efter det, träsmak i rumpan antar jag. Och sedan blir det raka vägen hem.

Imorgon ska jag försöka ta mig till banken och hämta ut lite pengar från mitt sparkonto så jag kan shoppa loss på IKEA och Mediamarkt på torsdag. På Mediamarkt ska jag köpa disk+ tvättmaskin hade jag tänkt, de har något erbjudande nu där de "bara" kostar 1990:- styck. Och sedan tillkommer det för frakt och installation, men det borde inte bli så mycket förhoppningsvis.

I nya bostadsområdet måste man visst sitta och passa sina kläder i tvättstugan för annars är det stor risk för att de blir snodda av andra. Och det vet jag inte om jag vill vara med om, därför köper jag mig en tvättmaskin.
Diskmaskinen är bara för att jag är lat och avskyr att diska, och om den är billig, varför inte? Behöver väl ingen diskmaskin egentligen eftersom det oftast bara är jag som använder mitt porslin, men disken samlas ju på hög hemma, och så blir det mycket att diska.

Imorgon är jag ledig och det ska bli så skönt att få vakna av mig själv och inte en väckarklocka som tjuter. De senaste fyra dagarna har väckarklockan ringt vid 5 på morgonen, några gånger dessutom innan jag orkat stiga upp. Men imorgon är det ändring på det, ingen väckarklocka!

Kommentarer
Postat av: Anonühm

Grattis! Du kommer älska diskmaskinen :D

2009-11-18 @ 18:59:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0