Resultat

Tycker att det borde vara dags att berätta mina resultat för er nu. Men tyvärr kan jag inte ge er/dig ett så roligt svar.
Viktmässigt har jag tyvärr gått upp 0.5 kg, har tränat som en tok så jag antar att det är därför.
Måttmässigt märker jag inte att det hänt något, men kollegorna säger att det händer saker hela tiden. Och de frågar ganska ofta hur mycket jag gått ner nu, men det är fortfarande samma summa.
Summa Summarum!

Många frågar också hur mycket mer som ska bort, och jag kommer med ett alldeles för generöst svar enligt många. Och det är 15 kg till, folk tappar nästan hakan när jag säger det. Får väl se hur mycket som väl ramlar av, kanske inte blir så mycket men man kan alltid hoppas.
Hoppas får man alltid göra har jag hört.

Beställt en klimatanläggning

Kanske står ut denna sommar när min AC vill komma fram, det var slut på lagret men skulle levereras i mitten på veckan. Så om knappt två veckor borde jag ha min AC. Kyla ska bli så skönt! Sova utan att bada i svett. Fruktansvärt jobbigt var det förra sommaren.
Denna klump är så välkommen hem till mig!


Steg och motion v 21:

Måndag 23/5: 1,5 km på band och 55 min Zumba
Tisdag 24/5: 40 min Yoga, 55 min Zumba och 55 min PowerStep
Onsdag 25/5: 55 min BodyCombat
Torsdag 26/5: Promenader och Kvällsjobb
Fredag 27/5: 2 km på band och 55 min BodyPump
Lördag 28/5: 55 min BodyCombat och storhandling
Söndag 29/5: Ja må jag leva! 55 min Powerstep

Har haft en stegräknarfri vecka, riktigt skönt att slippa h den hängandes runt halsen. Dessutom tränar jag så mycker så jag tror inte att de där 10-12000 stegen/dag är så viktiga längre. Men räknaren kommer användas lite i alla fall, kanske inte under sommaren, får väl ta en paus någon gång?

Denna vecka har i alla fall varit väldigt bra träningsmässigt. Har verkligen rört på mig varje dag denna vecka.
Veckan som kommer blir inte lika bra tyvärr, gymmet är stängt på torsdag som är min enda lediga dag och jag jobbar heldag på lördag, missar Combaten =(.

Ja må jag leva!

Jahapp, idag är det min födelsedag, inget som jag firar så ingen uppståndelse för det.
Har redan varit på gymmet en timme, sorterat strumpor. Ja sådant som ska göras.
Mamma ska snart komma över på en kopp kaffe, bakade Chokladmuffins igår så hon kan väl få en sådan om hon är snäll.
Nu försöker jag bara återhämta mig från morgonens träning. Blev heelt slut. Så underbart skönt.


God förmiddag

Igår efter jobb och träning var jag så trött så jag orkade inte ens skriva ett inlägg, somnade ungefär 21.30. Underbart skönt att sova tidigt.

Det var nytt program på Pumpen igår också, första gången jag körde det passet. Det var helt OK, inte lika bra som förra men det blir väl bättre med tiden. Mycket singlar var det!

Imorse var det Combat för hela slanten, fy tusan vad jag gillar nya programmet. Har lite dålig balans än så länge men den hittar nog tillbaka snart.

Nu fortsätter jag med morgonkaffet och sedan ska jag åka och storhandla. Frysen börjar bli väldigt tom nu.

Barnvänligt?

Om en dryg halvtimme kommer min syster förbi med lillfia snart 1 år. Jag har försökt göra lägenheten någorlunda barnvänlig för en med 17 meter långa armar. Det är inte alltid så lätt, det bästa vore väl att kasta ut allt och vaddera väggarna ;-). Men hur skulle det se ut.
Det är lite grejjer jag ska stoppa ner i lådorna innan hon kommer, alla ljushållare bland annat, och gömma min "kruka" med dekorationsgrenar. Cykeln borde jag köra ut på balkongen, ja ni hör, lite kvar finns det är pilla med.
Så nu fortsätter jag...

Effektiv dag

Idag har jag varit effektiv, tycker jag.
Började med att åka till Astrid Lindgrens Barnsjukhus med brorsonen och mamma L. Där vi skulle till röntgen och ortopeden, stackarn har brutit armen och skulle på återbesök.
Jag tycker verkligen inte om att vara privat på sjukhus, då måste man vänta. Jag är van vid att röntgen står öppet för mig, eller min patient rättare sagt. Så sitta och vänta i 40 minuter är inte min grej.

Sen tog vi oss in till stan och käkade lunch och gick till NaturCompaniet så jag kunde prova FinveFingers modellen på skor. De satt som en smäck!

Sedan hem och ordna kaffe, sedan kom lillasyster på besök och provade en del kläder som jag rensat ur min garderob. Hon fick med sig nästan hälften av alla kläder. Nu skulle mamma kolla lite också, så det som blir över skänker jag väl till myrorna antar jag.

Har även hämtat ut mina nya kläder från Laredoute, och av någon anledning hade jag beställt två plagg i storlek 32! Hur tusan tänkte jag då? Det kan ju knappt en nyfödd få på sig. Så de plaggen åkte tillbaka direkt. Det var något plagg som satt åt lite väl mycket men snart sitter de bra. Det var en del klänningar och kjolar. Bland annat den här
                            

Sedan var det träning så klart. BodyCombat nummer 48. Första gången jag kör det nya programmet, och fy tusan vad underbart kul det var. Rumpan lär ju må som den ska imorgon.
Nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon när jag ska vara barnvakt åt lillfia medans mamma är på arbetsintervju.


Fivefingers!

Jag har precis köpt mig ett par nya skor, som är så jäkla fulsnygga så det finns inte!
Fivefingers heter modellen, det är som tåstrumpor, fast en sko. Såg en kollega som hade sådana och då var jag bara tvungen att ha sådana jag med.


Halvledig

Idag har jag varit halvledig. Om man kan säga så. Jag har inte varit på "mitt" sjukhus men på ett annat. Och usch vad trist det är på sjukhus, sitta och vänta är inte min specialitet. Jag är van vid att man bara går in på röntgen, de väntar på mig, men inte idag. Då var det sitta och vänta, vänta lite till, vänta i ett annat väntrum, vänta i ett undersökningsrum. Usch vad trist det var.
Det är inte jag som är sjuk, var på återbesök med brorsonen på Ortoped mottagningen. Och röntgen så klart.

Igår var det en härlig dag på jobbet, lite halvironi ska det vara där. Det var roligt men ändå inte, har ingen koll på vad som egentligen gjordes. Men det gjordes massor.
Sen träning som var välbehövlig efter jobbet, ut med ännu mer energi.

Ska iväg och hämta ut mina nya kläder nu, de har kommit fram! Äntligen! Så cykeln och jag trampar iväg en stund nu innan det är dags att ordna middag och åka och träna igen.

Helkroppsspegel?

Nej tack!
Jag har kommit fram till att jag är väldigt glad att jag inte har en helkroppsspegel hemma. Den skulle åka ut genom balkongen ganska snart. Kan inte påstå att det är det trevligaste synen just nu i spegeln.

Kan någon komma på hur man får huden att hänga med när man går ner i vikt? Jag betalar gärna för svaret sen, inte för mycket bara. Annars kan jag lika gärna lägga mig under kniven när jag är färdig.



Varit långledig

Men det märks inte tycker jag.
Har varit ledig i fyra dagar, dag ett låg jag på soffan med halsont. Så då gjorde jag inte många knop.
dag två åkte jag hem till min bror och umgicks med de, blev inte så många knop då heller, fortfarande halsont. Tog några promenader med L men annars var det kaffe, kaffe och lite mer kaffe.
Dag tre åkte jag och min syster in till stora staden med barnen. Först bokade vi tid för nästa tatuering, i juli ska den göras om jag inte bokar om den. Får se hur det blir. Sen gick vi till Stora Blecktornsparken och lekte, barnen var helt slut när vi väl kom hem, och smutsiga! Det är så det ska vara.
Dag fyra känner jag mig som en flodhäst men lite friskare så jag åkte till gymmet och körde dubbelpass, sen hem till bror för att umgås och grilla.

Sen är vi i nu:et, söndag och jag har jobbat. Ska upp och jobba imorgon också, jag vill vara ledig. Det känns inte som jag varit ledig, skulle behöva sova några dagar till tack så mycket. Det är ju roligt när man kommer in på salen och får kommentaren "Vad du ser trött och hängig ut". Piggnade nog på mig några timmar senare, lagom tills man skulle åka hem.
Nu ska jag försöka hinna sova några minuter innan klockan väcker mig om knappt 6 timmar.

Steg och motion v 20:

Måndag 16/5: 20095 (inkl. 55 min Zumba, 55 min BodyCombat)
Tisdag 17/5: Halsont, avbokar träning
Onsdag 18/5: Fortfarande halsont, avbokad träning. Soffläge
Torsdag 19/5: Avbokad träning, snorig. Lite promenader utan räknare.
Fredag 20/5: Ungefär 12000 steg. Promenad och lek i stora staden
Lördag 21/5: Inkl. 55 min BodyCombat, 55 min BodyPump, ingen räknare på
Söndag 22/5: Kvällsjobb ingen räknare

Det var ingen höjdarvecka kan man inte påstå. Sjukdom vilket självklart sätter stopp för träningen, ruttet.
Bara ta nya tag i veckan som kommer.

Dålig uppdatering

Och det fortsätter tills jag vaknat och fått i min en kopp kaffe imorgon. Klockan är miss i nassen, sovtajm!!

Dagens Middag

Hemmagjord kebabsallad med ägg och tzatziki. Vilken blandning tänker säkert ni, men det var helt OK. Och nu är jag trött på maten, skulle behöva blunda en stund.


Jag behöver verkligen mina kläder!!

Jag tycker att kläderna jag beställt ska komma igår. Även de byxorna som jag nästan kunnat ha, de har inte varit så stora, är nu alldeles för jättestora. Så det blir en stor kulle framtill när man sitter. Och det tycker inte jag är så väldigt fint. Men jag har inget annat val än att ha de på mig. Tror inte resten av världen uppskattar om jag går näck.
Byxorna jag beställde igår skulle inte levereras förren 10 juni ändå, så det hjälper ju inte så mycket...

Halsontet är borta!

Yey!
Var bara dålig en dag i halsont, skönt! Nu är det bara allt snor som ska bort. Borde nog avboka dagens träning så snoret hinner försvinna innan lördag morgon när jag har nästa pass inbokat.
Får lite svettattacker ibland också men de kan jag stå ut med bara halsontet inte kommer tillbaka.

Igår fick jag ett samtal från en kollega-" Hej Yennie, det är ***** från IVA. Jag jobbar imorgon förmiddag skulle du vilja ta det passet åt mig?" Mitt svar- "Nej tack du, jag är på en fyradagarsledighet" Kollegan-"Då ska du INTE ta det passet, ha en skön ledighet"
Det känns skönt att kunna säga att man är ledig, men sen vad jag gör är ju en annan sak, igår var det soffläge, hittills idag är det soffläge men sen ska jag iväg till min bror och umgås. Imorgon kanske jag ska träffa min syster och på lördag är det bara träning, förhoppningsvis.

Kanske ska ordna lite frukost nu...

Smackster

Jag har precis beställt mig en Smackster från shoptime.se.
Det är en klocka som man "slår" på handleden så det fastnar. Som reflexer ni vet?


Beställt kläder

Nu har jag beställt lite mer kläder tills i sommar.
Det blev 10 plagg, för 1148 kr. Mycket rabatt blev det.
Hoppas jag kan ha alla plaggen också så jag inte behöver skicka tillbaka något. Det blev lite träningskläder också, ett par byxor och två toppar, för 204 kr tillsammans.
Skulle verkligen behöva lite sommarskor också, men det får bli efter löning. Är något så otroligt fattig just nu, kanske har köpt lite för mycket de senaste dagarna. Så kan det vara.

Bakat knäcke

Idag har jag bakat knäckebröd, och fy tusan vad gott det var. Mmmm!
Synd att det var en sån liten sats, det är snart slut. Mmm!

Den innehöll
1 dl sesamfrön
½ dl linfrön
1 ägg
1 dl riven ost
lite salt. Thats it!

In i ugnen på 175 grader i 15 minuter, skåra brödet och vänd på det och låt det stelna på eftervärmen. Mums!!


Typiskt!

Det är klart att man ska börja bli dålig när man väl är ledig. Då ör det ju "gratis" att vara hemma. När ska man annars ha tid att vara sjuk om det inte är på sina lediga dagar.
Har precis gått på långledigt, fyra lediga dagar!! Kommer inte ihåg när jag hade FYRA lediga dagar på raken. Men det kanske bara blir soffläge, eller så kan jag göra något i alla fall de två sista dagarna.

Förhoppningsvis är halsontet borta imorgon onsdag så jag slipper avboka träningen även då. Annars blir det soffläge och film tills jag får myror i rumpan.

Åskvädret höll inte i sig länge, nu är det klarblå himmel. Vädret är bra konstigt faktiskt...

Steg och motion v 19:

Måndag 9/5: 15760(inkl. 55 min Zumba)
Tisdag 10/5: 8253 Kvällsjobb
Onsdag 11/5: 17024 (Inkl. 55 min BodyCombat)
Torsdag 12/5: 20747 (Inkl. 55 min DanceAerobics, 55 min BodyPump)
Fredag 13/5: Vilodag 5830
Lördag 14/5: 14632 (Inkl. 55 min BodyCombat)
Söndag 15/5: 9092 Kvällsjobb, lugna gatan

Det var en helt OK vecka förra veckan träningsmässigt. Hoppas denna blir lika bra!

Söndag..

Regn...
Grått...
Trött...
Jobb...

Ska alldeles strax börja röra mig mot jobbet, börjar om två timmar. Ska gå förbi och hämta ut ett paket på väg till tåget. Har beställt produkter från Yves Rocher, bland annat en till Tahitiolja. Jag ska bakas i sommar.
Även en ny väska finns med i det paketet, den fick man gratis. Yey!

Helg, helg och åter helg.

Och halva befolkningen är väl lediga från sina jobb idag, men inte jag inte. Ska strax åka iväg och spendera 7,5 timmar på jobbet.
Började dagen tidigt idag, väckarklockan väckte mig vid 8-tiden och så var det bara upp och hoppa för träningen började 09.30. Så äggröra och en kopp kaffe senare satt jag på bussen till gymmet.
BodyCombat med mina nýa boxningslindor, man känner sig lite häftigare med attiraljerna så på med de bara.
Ny instruktör som till och med fick mig att le några gånger, så plus till honom. Inte ofta jag ler en lördagsmorgon kl 10 under ett hårt träningspass.

Nu blev jag lite seg så jag ska passa på att vila en kvart innan jag ska packa ihop det sista och röra mig till bussen.

Sammanfattning

Ska försöka sammanfatta den gångna veckan, men det blir nog inte i ordning.
Har jobbat fyra dagar och tränat efter jobbet, hämtade ut ett paket i onsdags. En vunnen auktion på tradera. Det var högtalare till min Iphone så jag kan spela musik med bättre ljud. Den funkar helt OK, bra ljud för att vara en sån "liten" grej.


Sen har jag börjat köpa mig lite kläder som jag kan ha i sommar. Så när jag gick runt och väntade på att träningen skulle börja häromdagen så hittade jag en jättesöt klänning på VeroModa, så jag tänkte man kan alltid prova. I mitt minne så minns jag att de har mini-storlekar och är jättedyra. Har bara köpt ett plagg från de i hela mitt liv, men tänkte "What-the-hell", man kan alltid prova. Så jag tog en klänning i den storleken jag trodde och hoppades på att jag kunde trycka mig in i, kollar prislappen, 199:- värsta fyndet. Och jag fick på mig den, så klart jag köpte den då.
 


Igår, torsdag, var jag på DanceAerobics. Med en ny instruktör vilket betyder helt ny koreografi. Fruktansvärt förvirrad var jag. Sen var det BodyPump, även det med ny instruktör. Men där är det samma övningar i hela sverige så det är inte så svårt. Och fy tusan vilken träningsvärk jag har i mina ben, lovely!

Snart kommer min syster förbi och ska prova lite kläder. Sen ska jag till nagelsalongen och åka och träffa min andra syster. Kanske äker vi till stora staden och bokar tid inför nästa tatuering. Annars umgås vi bara.


Ingen lust

Jag har ingen lust till någonting just nu.
Men så kan ju inte livet fortsätta så jag har precis börjat med städningen som verkligen behövs här hemma, ska strax fortsätta. Måste få vila lite, har ingen ork.
Har tränat dubbelpass idag, DanveAerobics med helt ny koreografi så det var inte så jobbigt fysiskt, men psykiskt. På det passet var det BodyPump, och fy tusan vad skakiga ben jag har, fortfarande!

Har även hittat de där boxningslindorna jag letat efter, så de ska användas på lördag för första gången. Måste lära mig hur jag lindar bara.

Uppdaterar troligtvis imorgon med annat kul.

Konference

Idag ska jag iväg på konference, trevligt att få se något annat är de vita väggarna på avdelningen.
Så det blir åka in till stora staden, bli bjuden på lunch och fika. Härligt!
Fikat skippar jag, har kokat mig ett par ägg som jag kan mumsa på medans de andra äter en massa bröd. Aj vad ont i magen man får.

Efteråt blir det träning, BodyCombat står på schemat. Och sedan hämta ut ett paket, vann en auktion på tradera i förra veckan och den har nu kommit fram. Det är en högtalare till min Iphone, Hoppas det är bra ljud, det är nog inte det bästa ljudet men lyssningsbart borde det vara i alla fall.

Steg och motion v 18:

Måndag 2/5: 8548, ingen träning. Hjärtklappning
Tisdag 3/5: 9675 (Skippar träningen, hjärtklappning och trött)
Onsdag 4/5: Fortfarande hjärtklappning till och från, vilar idag också.
Torsdag 5/5: Ca 5000 steg, utbildningsdag.Avbokad träning även idag, hjärtklappning till och från
Fredag 6/5: (3,5 km på band varav 1,25 km jogg. Cyklat till bror) Stegräknarfri dag.
Lördag 7/5: Soff/Balkongliggar dag, Cyklat FRÅN bror mitt i natten
Söndag 8/5: 8,28 km på band, varav 3,75 km joggade. Ingen stegräknare

Detta var inte en bra vecka, varken psykist eller fysiskt. Det fysiska kan ses mycket väl på veckans motion som är nära noll.
Har besvärats av en obehaglig hjärtklappning, så jag har så skippat träningen för att bli kvitt den. Hjärtklappnig är inte direkt farligt, men kanske inte så bra att träna hårt med en hjärta som inte slår som det ska.
Helgen har varit helt stegräknarfri, men har kommit iväg och tränat i alla fall två av tre dagar, bra jobbat tycker jag.
Har försökt njutit av solen så mycket som möjligt också, så nu är jag röd som en kräfta. Snart brun och snygg.

Dag tre

Fy bubblan vad tiden går fort!
Imorgon ska jag arbeta igen. Skulle allra helst vara ledig en hel vecka till, men sånt funkar inte.
Idag ska jag försöka ta mig till gymmet under förmiddagen för att sedan bakas på balkongen även idag.
Blek som ett spöke vill jag inte vara nämligen.

Har inte ens något att skriva, får se om det ploppar upp något senare.

Bakad!

Jag hade ett dilemma för några timmar sedan...
Träna eller njuta av solen?

Det tog inte allt för lång tid att bestämma mig, njuta av solen blev det. Tog fram Tahiti-oljan och lade mig i min baden-baden med en flaska vatten och en bok. Två timmar senare är flaskan slut, två lager av olja borta och huvudvärken på väg.
Imorgon syns nog färgen efter bakningen. Sablar vad skönt det var med solsken på bar hud.

Imorgon får jag köra extra hårt på gymmet för att ta igen dagens träning. Och åka tidigt så jag kan bakas även imorgon.
Nu sitter jag i soffan med fläkten på högvarv och ska välja film. Något scary är jag nog sugen på

Allergi!?

Tror att min pollenallergi har gjort sig påmind.
Igår blev jag ordentligt täppt i näsan och droppkran, kan inte vara annat än allergi. Kan ju inte bli förkyld på 5 minuter?

Igår cyklade jag hem till brorsan efter att ha varit på gymmet och tränat en stund.
De var iväg och hämtade grabbarna på dagis så jag satte mig i solen och väntade så snällt tills de kom hem.
Sedan stannade jag ute tills efter 23.00 och cyklade sedan hem vid 00.30 tiden igen.
Grillning och vin hann vi med på hela den dagen. Och en massa grädde blev det också.
Kan ju inte påstå att magen mådde så bra efter allt vin jag fick i mig, men trevligt var det.
Vid 19.20 tiden ber L mig att cykla till systemet och köpa mer vin, då har vi hunnit dela på en flaska redan. Med tanke på motionen så cyklar jag så fint till centrum och handlar. Yngsta grabben tog tid dessutom. 26 minuter tog det, attans att det var så läng kö överallt. Skulle gått snabbare utan köerna.

Efterrätt

Igår blev det efterrätt till middag, var inte ett dugg hungrig efter lunchen på jobbet. Det blev en efterrätt istället, gott var det.
Hallon med grädde och riven choklad, mmm.



Dag 1

Nu har första dagen på min ledighet börjat.
Sov nästan 11 timmar inatt, underbart skönt var det. N sitter jag med kaffekopp nummer 2 för dagen.

Ska försöka ta mig till gymmet vid lunchtid tänkte jag och se hur det går att röra på fläsket, som jag skrev igår börjar jag känna mig som en lat flodhäst.
Egentligen skulle S kommit över idag, men det blev förhinder så jag kanske cyklar förbi brorsan efter gymmet. Så kan man dricka kaffe och sola på baksidan hos honom, och umgås så klart.
Jag är sugen på grillat, mmm grillad aubergine med kyckling och bea.



Skulle behöva detta



Kass video men texten passar in på mina behov

Hmm..

Har fortfarande hjärtklappning till och från, vad tusan.
Idag var det lugnt ända tills dagen på jobbet var slut. Suttit på olika föreläsningar hela dagen så jag har ju inte ansträngt mig många knop. Då kom den tillbaka, jaha då blir det att avboka träningen idag igen. Börjar fundera på om det är för att jag har inbokade saker, ska se om jag kommer iväg till gymmet obokat imorgon innan/efter S har varit på besök. Börjar känna mig som en lat flodhäst nu faktiskt. Stegmässigt har jag haft det ganska bra i veckan, förutom idag självklart.

Nu är jag ledig i tre dagar, underbart!! Hoppas att det släpper med hjärtklappningen, det har ju blivit mycket bättre i alla fall. Blir inte lika yrslig längre, alltid bra.

Platt näsa!

Snart kommer jag nog ha en platt näsa.
Har haft hjärtklappning till och från sedan i söndags, alltså inne på dag tre. Har druckit ordentligt, ätit ordentligt och inte tränat sedan i lördags. Så det enda jag kan tänka mig är att jag är väldigt stressad och kanske på väg in i väggen, därav den platta näsan.
Idag avbokade jag träningen på grund av yrsel och obehagskänsla i bröstet. Något som är ovanligt för mig, men nu blev det avbokat och jag har legat på soffan sedan jag kom hem. Ska alldeles strax gå och lägga mig, börjar jobba kl 7 imorgon.

Imorgon hoppas jag att det försvunnit så jag kan gå på BodyCombaten, och köpa ett bälte som passar till mina tunikor.

Steg och motion v 17:

Måndag 25/4: 13292 Heldag på jobbet, Cyklat till/från bussen
Tisdag 26/4: 19486 (Inkl. 55 min Zumba och 55 min Powerstep)
Onsdag 27/4: 11252 Ledig=Soffläge (Inkl. 55 min BodyCombat)
Torsdag 28/4: 11215 Kvällsjobb
Fredag 29/4: 16767, cykla till/från tåget
Lördag 30/4: 10265 (inkl. 7,5 km på band, varav 3,3 km jogg )
Söndag 1/5: Promenad runt halva stan mitt i natten utan stegräknare, soffläge dagtid.

Det var en ganska bra vecka, det var gårdagen, söndagen som inte blev så bra om man jamför. Men helt och hållet nöjd med veckan.
Gymmet var tyvärr stängt på söndagen, annars skulle jag nog varit där och svettats lite. Men det var skönt med en paus.

Resultat!

Nu kommer lite resultat igen. Jag har verkligen ingen koll på midjemåttet, det känns inte som om jag bara kan ha tappat 15 cm därifrån.
Har köpt sommarkläder i två storlekar mindre än vad jag använt innan. Vissa skickar jag tillbaka så jag har några plagg som sitter som de ska senare.


Söndag

Återigen är det söndag, och min ledighet lider mot sitt slut.
Idag har jag inte planerat att göra så mycket, ska plocka lite här hemma och göra så lite som möjligt. Vad jag vet. Skulle behöva handla lite, och vet inte om jag är sugen på att träna idag. Tog ju en långpromenad inatt, det kanske räcker?

Börjar få huvudvärk också, kanske dags för lite åska? Eller är det för att jag sovit som en kratta? Time will tell...

Tjejen från igår, skivan, fyllot... Hon har tydligen väääldig ångest idag, rätt åt ´na! Förstår syrrans skiva, då ska man ha ångest!

Studentskiva

Var ju på syrrans studentskiva igår, var på riktigt danshumör på löpbandet så jag tänkte att det blir en bra kväll. Trodde jag.
Första hade vi fått höra fel tid, så vi var en halvtimme tidiga, men vi fick komma in i alla fall. Tjugo minuter senare kom musiken igång, på låg volym. Alltid bra med låg volym så man kan mingla och prata utan att skrika. Sen höjdes musiken så klart vid tio-tiden. Då tänkte jag tanken att nu är det väl bara uppvärmning, snart kommer det bra musik man kan dansa till. Men tills klockan blev midnatt hörde jag inte en enda bra/ny låt. Då hade jag och min kusin och hennes kompis tröttnat, så vi tänkte åka hem. Men då hade en annan kompis till min syster blivit så full så hon blev tillsagd att gå och äta på Donken. Så personalen skickar ut en dyngrak 19- åring vid vattnet(!) för att gå och handla mat.
Jag och kusinen E och hennes kompis S går tillsammans med henne(fyllot) så hon inte ramlar i vattnet, blir påkörd eller överfallen på vägen till donken. Det tog ungefär 30 minuter att gå till donken, istället för max 10 minuter om man går på. Men den lilla fattade inte situationen utan hon skulle bara tillbaka till festen, alla tre försöker få in i hennes skalle att hon måste äta innan för att få komma in igen. Det skiter hon i. Så jag står och dividerar med henne för att få i henne lite mat. Tillslut med ganska hårda ord sagda går hon med oss till donken.
Väl framme är det jättekö så vi går till en korvmoj istället där hon köper en korv och ställer sig bakom korvmojen och äter. Och flyttar sig längre och längre bort från oss och in mot väggen. När hon så gott som fått i sig hela korven börjar hon gå med bestämda steg tillbaka till festen. Vi får springa ikapp henne för att kunna hålla koll.

Vi kommer tillbaka till festen mycket snabbare än samma sträcka till matstället, hon typ sprnger fram. Försöker komma in på festen men vakten vill veta vad hon ätit och då säger hon "Jag vill inte prata med dig" och så går hon igen med bestämda steg, S springer efter henne medans vi försöker få reda på om hon har alla saker, om vi ska ringa hennes föräldrar så de får komma och hämta henne. Men min syster avbryter sitt studentfirande för det puckot.
Vi går till tåget, där hon berättar för min syster hur mycket hon hatar oss alla tre för att vi tvingade henne att äta fastän hon inte ville, för att vi tvingade henne till massa saker. Jag går bara och fnissar när jag hör henne.
Framme vid tåget så är det typ en halvtimme kvar till avgång. SÅ vi sitter i kuren och väntar, och hon börjar prata igen, och jag pratar då tillbaka för att se om hon nyktrat till, men ikke. Hon börjar gråta och säger att hon ska gå hem, fast hon ska sova hos min syster. Hon frågar om jag ska sova där också, absolut inte jag har en egen säng. Sen går hon igen och då säger jag till J(syster) att hon ska gå efter för den tjejen verkar kunna göra allt, t.ex. hoppa framför tåget.
Hemresan på tåget kollade hon surt på mig hela vägen, jag njöt bara av att vara på väg hem.

Oj vad mycket text det blev.

Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0