Jag vill ha semester!

Nu känner jag att jag redan har börjat trappat ner inför semestern, kanske bara är tillfälligt på de senaste två dagarna. Men det har inte blivit en massa gjort, i och för sig har det inte varit så mycket heller när jag jobbat de senaste passen.

Sov alldeles för länge imorse, av någon anledning somnade jag om efter att klockan ringde imorse så jag vaknade 10.20 av att det ringde på telefonen, så hoppade jag upp ur sängen med "sovande" armar. Men upp kom jag, och jag hann med allt jag skulle hinna med innan jobbet, ännu bättre=).

Imorgon är det dagpass, och sedan är jag ledig i två dagar innan jag går på och jobbar en söndagskväll.

Näe nu ska jag mysa lite med Chippen som ligger och tittar så sött på mig.

Ny vecka, nya krafter

Ännu en ny vecka på intåg, jobbas ska det göras. Måndag-fredag, alltså nästan en vanlig arbetsvecka. Tack och lov börjar jag inte kl 7 varje dag.  Idag börjar jag vid 14, så jag hinner träffa solen lite idag också innan jag blir instängd för resten av dagen.

Får se om det blir en promenad till bussen idag, skulle vara skönt med en promenad. Får se om jag hinner med det, annars blir det busstur som vanligt.

Ännu en dag på balkongen

Det är riktigt kyligt i skuggan, speciellt när det börjar blåsa som det precis gjorde.
Om man skulle sitta här och blunda och drömma sig bort skulle man drömma sig till en äng, med mycket träd runt omkring. Man har hur löven skallrar med vinden, hur fåglarna kvittrar och man känner doften av blommor. Tyvärr sitter jag på min balkong gjord av betong, med en bilväg knappt 50 meter på min vänstra sida där bussar och bilar kör som galningar, man hör flygplan ibland och skrikande barn. Inge lugn här inte.

Sitter med en kopp kaffe och väntar på att solen ska hitta in på min balkong så jag kan få lite färg idag. Funderar på att ringa min bror och höra om de är hemma idag, de har en bra uteplats där man kan sitta och sola på.

Usch och fy

Är det verkligen meningen att det ska vara varmare inne än ute?? Det går inte att vistas inne i min lägenhet när det är sol ute, det är runt 30 grader och kvalmigt inne, kanske för att jag tvättat och har våta kläder på torkning inne. Men det är verkligen fruktansvärt. Mycket skönare ute på balkongen, kanske för att det fläktar lite bättre än inne. Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och kommit ut på balkongen, och här tänker jag sitta en stund nu, det är soligt och skönt. Det kom en ordentlig regnskur tidigare idag men det har torkat bort helt och hållet tills nu.

Midsommar är över

Nu är midsommar över, och det var bra väder hela dagen! Förhoppningsvis fick jag lite färg också, gick med klänning hela dagen och var ute i solen hela dagen, vi började röra oss inåt vid 9-tiden då det började bli lite kyligt. Vi åkte hem vid halv 12 snåret, det blev lite senare än jag hade tänkt mig.

Det blev inge hoppa grodor, de spelade inte ens den låten vid midsommarstången. Det var dåligt tyckte jag. De spelade bara den där "sen slank han dit, en slank han hit och sen slank han ner i diket". Eller hur den nu går.

Det blev grillning och jordgubbstårta så som det ska vara på midsommar.

Tårtan



Stången

Midsommarafton

Nu är det midsommarafton. Ska dansa massa grodor, grilla och ha trevligt.
I gårdagens inlägg skrev jag om en klänning jag tänkte ha idag, och om att jag hoppas att den passar. Den var större än jag kommer ihåg, passar men kanske lite stor, vet inte riktigt. Men den blir det idag i alla fall. Har packat ner extrakläder tills ikväll, vill inte frysa i onödan.

Nu ska jag göra iordning mig så jag kan möta upp min syster om en knapp timme.
Ha en trevlig midsommar!

Mitt internet verkar fungera

Mitt internet har varit krångligt ända sedan jag köpte min nya dator, det blir ofta "webbsidan kan inte visas". Och det tar flera uppdateringar innan man kommer vidare in på sidan. Men igår stängdes Tv, telefoni och bredband av ett tag för uppgradering, och det verkar fungera som det ska nu! Väldigt skönt, det tar inte 10 minuter att kolla när och hur bussen går. Hoppas detta håller i sig, det har fungerat i snart ett dygn i alla fall, bara en "webbsidan kan inte visas" men det var p.g.a. fel adress, och då förstår jag att den inte vill visas.

Har suttit ute på balkongen en stund precis, och nu gick jag in för det började bli lite för svalt för linne, och dessutom träsmak i rumpan, har inte så värst bekväma stolar på balkongen tydligen. Har tagit mig ett glas vin också, kommer sova som en stock inatt känner jag på mig.

Ska snart packa väskan inför morgondagen, extrakläder, extraskor och kameran! Kameran är det viktigaste. Den ska ner först, annars glömmer jag den hemma. Får se om jag kommer i min somriga klänning imorgon, jag hoppas att jag gör det, annars blir jag ledsen, har inte gått upp speciellt många gram sedan förra sommaren, den måste passa! Måste i alla fall stryka den innan den åker på, skrynklig som bara den antar jag att den är efter ett år i klädskåpet och i flyttlasset en sväng.

Sool!!

Solen verkar ha hittat tillbaka, på riktigt. Solen har skinit hela dagen så vitt jag vet, och den skiner värmande fortfarande, nu kanske man snart kan säga att det är sommar?
Nu är jag äntligen lite ledig, är ledig ända tills på måndag, alltså tre dagar! Vet inte när jag var ledig så länge senast. Det var inte igår i alla fall.
Imorgon bär det av hem till min syster för midsommar firande, blir upphämtad av min andra syster vid halv 12-tiden. Då ska vi åka och förbereda potatisen och salladen till eftermiddagens grillning.
Jag hade tänkt hoppa lite grodor imorgon, om vi bara kommer i rätt tid till midsommar dansen, hittar ingenstans om vilken tid det börjar så det märks om det är över redan när vi kommer. Förhoppningsvis inte, lillfia måste i alla fall få hoppa lite.

Nu blev jag sugen på ett glas vin, kanske får passa på nu när det är härligt väder och lite sommarkänsla, utöver vädret har jag nog ingen sommarkänsla, det kom ju så hastigt och lustigt för några månader sedan, två kanske. Och sedan var det en massa regn där emellan. Så förutom vädret och att jag är väldigt sugen på semester nu så är det inte sommar i mitt huvud på riktigt ännu.

Mystiskt

Har precis märkt av två saker har försvunnit någonstans i min lägenhet. Varav den ena saken, en minneskortsläsare såg jag för bara någon vecka sedan, och nu är den borta, hittar den ingenstans. Väldigt konstigt, tänkte att den dyker upp snart ändå. Men nu började jag leta efter skyddet till mitt objektiv, originalet. Och även det är spårlöst borta, väldigt konstigt det också... Skyddet kan finnas i städskåpet om jag bara orkar lägga mig på golvet och leta, men det vet jag inte om jag orkar med ikväll, är trött nu. Får se imorgon om jag hittar det, om det inte ligger där vet jag inte vart det kan ha försvunnit någonstans. Får undersöka det en annan dag.

Objektivet är här!!

Nu har jag hämtat ut min nya objektiv, och kan nästan se in till grannen med det. Inte för att det är min hobby, att titta in hos grannarna.
Det är mycket bättre zoom och med bildstabilisator. Så det ska fotas massor på midsommar, måste ju leka med kameran.

Har städat klart, så gott som också. Det är inte så roligt att gå runt och städa i 30 graders värme så jag och killarna tog en paus ute på balkongen så vi fick lite frisk luft och solljus en så fin dag som idag. Promenaden till centrum var väldigt härlig, om det inte vore så fult i området skulle den blivit ännu bättre.
Killarna är helt slut i värmen, de ligger på varsitt ställe och sover som stockar.

Jag ska snart bädda sängen så jag kan krypa ner där sen, men innan det så ska jag svalkas av fläkten=).

Denna bild har jag tagit med systemkameran, det gamla objektivet. Väldigt fina detaljer må jag säga.


Gårdagen var fruktansvärd!

Gårdagen började fruktansvärt, jag vaknade 05.59, bussen går 06.05! Det var bara att rusa upp, dra på mig kläderna, packa väskan, kissa och borsta tänderna på de få minuterna. Men jag hann med bussen och blev bara 5 minuter sen till jobbet. Bra jobbat!!!

Efter jobbet igår lade jag mig på soffan och sov en stund innan tv-titt. Orkade inte mycket annat ändå under gårdagen. Idag är jag piggare, vaknade 8 av väckarklockan, lade mig på soffan och slumrade lite. Och nu har jag precis städat köket och ska ta mig an badrummet nu. Sedan blir det tvätta sängkläder och sedan sopa golvet. Dammsugaren är inge bra enligt mig, så jag ska köpa en stor sopborste när jag ändå går till centrum och hämtar ut mitt nya objektiv. Måste vattna blommorna idag också, får se när jag blir klar med allt.. Det är lite jobbigt när man bara har en dag på sig till allt, men är ledig över midsommar så då har jag tre dagar att fixa med allt möjligt.
Näe, ska väl ta tag i badrummet nu så jag kommer iväg och handlar om inte allt för lång tid.

Namncermonin är över

Namncerminon är över, även det kungliga bröllopet är över.
Kom försent till cermonin, men det visste jag om. Cermonin var så gott som över när jag kom fram, var med på ungefär 20 minuter av cermonin. Sen var det fest med Afrikansk musik och lite inslag av afrikansk dans. Var hemma vid 21-tiden och började då titta lite på bröllopet, blev visserligen bara middagen och valsen men ändå.

Sov ända tills kl 11 idag, var skönt det, och nu sitter jag på jobbet och tar det lugnt. Men nu ska jag väl jobba...

Helgtjänstgöring

Denna helg är det tjänstgöring på toppen av listan, sedan kommer namncermonin. Har jobbar nu ikväll men åkte hem en timme tidigare än vanligt så jag har hunnit vara hemma i 30 minuter redan, och ska snart krypa ner i sängen för att få lite välbehövd skönhetssömn. Är väldigt trött fastän jag har sovit en massa de senaste dygnen, men tydligen behövde jag det.
Ska bara packa väskan inför morgondagen innan jag lägger mig, vet att jag kommer glömma det viktigaste, systemkameran, om jag inte packar väskan nu.

Förhoppningsvis är det lika lugnt imorgon på jobbet så man kan åka tidigare, så jag inte blir så sen till cermonin.

Huvudvärk=(

Idag har jag huvudvärk, fruktansvärd huvudvärk. Den har hållt i sig nästan hela dagen, och jag känner mig febrig, men har ingen feber. Har sovit till och från hela dagen också, får se hur pigg jag är imorgon. Då ska jag åka och jobba också, men börjar inte förrens 14, så jag hinner sova.

Ligger just nu i soffan med min Snug-rug och Chippen vid mina fötter, mysigt och varmt. Har precis ätit middag, lasagne blev det, riktigt gott.

Ikväll blir det inte mycket gjort, ska kanske lägga mig i badet, annars ligger jag kvar här tills jag ska sova.
Usch, tycker inte om huvudvärk!

Fint väder

Idag har det varit fint väder, så gott som hela dagen vad jag vet. Solen sken härligt imorse när jag åkte, och den sken ännu mer när jag åkte hem.

Hämtade ut två filter som jag beställt på internet, två Snug-Rug´s. Ska bli så mysigt i vinter eller sena sommarkvällar att sitta inlindad i den. Ni som inte vet vad det är så är det en filt med ärmar.

Imorgon är det tänkt att jag ska åka hem till min kollega och få taktilmassage, hade inte tid att prata med henne på jobbet idag så jag ska försöka få tag på henne ikväll eller imorgon på förmiddagen så jag vet vilken tid jag ska komma förbi. Ställer gärna upp som försökskanin när massage är inblandat.

Har precis vattnat mina balkongblommor som inte mådde så bra efter all sol och lite vatten de senaste dagarna, imorgon mår de bra igen. Försöker även återuppliva mina örter, det är bara basilikan som mår bra, får se hur det går, annars får jag så mera.

Jaja, nu ska jag plocka lite och sedan titta på säsongsavslutningen i Grey´s anatomy.

Vaken, fastän ögonen sover

Idag vaknade jag första gången vid sex-tiden, men då vill man inte gå upp om man inte ska vara hemma förrens vid tio-tiden ikväll. Gick tillslut upp vid åtta, och nu är mina ögon väldigt trötta, de vill sluta sig och sova en stund.

Idag börjar jag jobba redan kl 12, avskyr 12-turerna. Man hinner inte mer än vakna innan man ska åka till jobbet, kan lika gärna jobba ett förmiddagspass. Dessa 12-turer är helt OK när man väl är framme, men annars är det inte roligt, tur att jag bara här ungefär 8 st 12-pass på 16 veckor. Alltså inte speciellt ofta.

Nu ska jag väl packa ihop mig inför jobbet.

Vaken, fastän ögonen sover

Idag vaknade jag första gången vid sex-tiden, men då vill man inte gå upp om man inte ska vara hemma förrens vid tio-tiden ikväll. Gick tillslut upp vid åtta, och nu är mina ögon väldigt trötta, de vill sluta sig och sova en stund.

Idag börjar jag jobba redan kl 12, avskyr 12-turerna. Man hinner inte mer än vakna innan man ska åka till jobbet, kan lika gärna jobba ett förmiddagspass. Dessa 12-turer är helt OK när man väl är framme, men annars är det inte roligt, tur att jag bara här ungefär 8 st 12-pass på 16 veckor. Alltså inte speciellt ofta.

Nu ska jag väl packa ihop mig inför jobbet.

Nu har jag sniffat

Nu har jag äntligen sniffat bebis, det sägs att det ska vara en så speciell doft, men jag vet inte om jag tycker det. Inte på lillan i alla fall, och hon är ju bara tre dagar gammal. Hon mår bra och syster mår bra, kan inte bli mycket bättre än så. Gick och bar på lillan i nästan en timme, så mysigt! Men hon ville bara snutta tutte hela tiden, inte något jag har att erbjuda så det blev lämna över till mamma efter en stund så hon blev helt nöjd igen. Inte så lätt att få en hungrig bebis nöjd utan mat.

Nu har jag fått tid för taktilmassage hos min kollega, på torsdag kväll ska jag dit, ska höra med henne vilken tid och vart hon bor och sådant imorgon om hon är på jobbet då förstås. Annars får jag ringas.

Nu är jag hungrig så jag ska ordna några skorpor.

Får inte träffa bebis idag=(

Blir ingen dejt med lillan idag, de blir kvar på sjuken även inatt, men nu beror det på bebisen och inte min syster. Bebisen har tydligen inte tillräckligt bra syresättning efter en felsväljning igår, hoppas hon inte drar på sig en lunginflammation nu bara. Förhoppningsvis får de åka hem imorgon i alla fall, och då kanske jag kan åka och träffa de efter jobbet, har lagt schemat så dumt att jag jobbar förmiddag imorgon. Så det blir upp med tuppen och se glad ut imorgon.

Så nu har jag varit och handlat lite grönt, pålägg, frukt och mejerivaror. Och nu ska jag strax börja laga mat, blir Tacos idag, var länge sedan jag åt det och en kollega åt det häromdagen och då blev jag riktigt sugen.

Utvilad!

Nu är jag utvilad efter att ha varit vaken ett bra tag, sov ungefär 12 timmar i natt, och det behövdes.
Idag ska jag åk hem till min syster igen och träffa lillan. De får åka hem idag =). Och jag krev lite fint att jag har förtur på att träffa henne, och jag får träffa henne idag=). SKa bli så skönt att få se lillan, då kanske det verkligen känns som att jag har blivit moster igen, just nu känns det inte så eftersom jag inte fått se henne med mina egna ögon ännu, bara bild och video.
Vad det verkar som är denna lilla krabat väldigt lugn, gråter knappt utan är helt tyst, tillskillnad mot första barnet, visst vad jag kommer ihåg var hon också ganska tyst, men nu är hon inte det=).
Får se om jag kan få de nya föräldrarna namnet på lilla krabaten, enligt pappans sed ska bara föräldrarna och syskon veta vad barnet heter innan namngivelseceremonin som är två veckor efter födseln tror jag. Men lite jobbigt att inte veta vad hon heter på så lång tid.

Snart ska jag in i duschen så jag kan åka när de åker från sjukan.

Helt slut

Även fast det inte är jag som fött barn är jag helt slut. Är fortfarande hemma hos min syster, ska väl röra mig hemåt om inte all för lång tid, men orkar inte åka någonstans just nu. Läkarna vill hålla henne kvar över natten, men hon vill inte vara kvar så får se när hon kommer hem, om hon skriver ut sig själv ikväll/idag eller om hon åker hem imorgon.

Skulle vara roligt om hon kommer hem snart, så jag hinner träffa underverket innan jag åker hem, men troligtvis blir det inte så. I sånna fall får jag väl åka tillbaka hit imorgon så jag hinner träffa lillflickan innan jag börjar jobba igen.

Regn och rusk

Nu är vi vakna, jag och lillfia i alla fall. Jag somnade tillslut efter 1 nångång, hade då pratat med pappa/systers sambo och fått höra lite. En "liten" flicka på 51 cm och 3,8 kg. Så en lite stor bebis men inte allt för stor. Lillfia vill att mamma och bebisen ska komma hem nu, och det kan man ju förstå. Hon var inte vaken när J åkte in så hon hann inte säga hejdå.

Vi sitter och tittar på My little Pony nu, en film som jag såg när jag var liten tror jag. Inte min typ av film men det fungerar.

BEBISEN ÄR HÄR!!!

Nu har bebisen kommit, och är nästan en hel timme gammal. 11/6-10 11.56 kom det en liten flicka från min systers livmoder. Det gick riktigt fort, hon åkte hemifrån ungefär 22, och bebisen var ute innan midnatt. Bra kämpat! NU är du glad att du inte ångrade dig va??
Precis innan hon skulle åka iväg frågade hon om man kunde ångra sig, med tanke på vilken snabb förlossning så kan ja ginte tänka mig att hon ångrar sig.
Nähe, ska väl försöka lägga mig och sova bredvid lillskrutt, får hoppas att jag kan somna, tveksamt.

Förlossningsväskan och jag har åkt

Imorse startade värkarna för min kära syster, och nu har hon precis åkt till förlossningen så vi får se hur lång tid det tar, skulle väldigt gärna varit med men någon måste ju ha hand om lillfia, och det är jag. Hon sover och jag kommer nog inte kunna sova så mycket inatt. Ska starta en film nu och se om jag kan koncentrera mig.

Snart helg igen=)

En ledig helg dessutom, ska bli härligt. På lördag är det 60-års kalas, min moster fylller ung och ska ha lite fika hemma hos sig. Så det blir upp det tuppen och åka och dricka kaffe med släktingarna.

Snart ska jag åka iväg till jobbet, först ska jag väl få i mig något att äta.

Ingen bebis ännu!

Förlossningsväskan är snart packad

Snart ska jag packa förlossningsväskan, så det bara är att rycka den när det är dags. Även fast det inte är jag som ska föda ska jag skffa mig en förlossningsväska. Min syster tror att hon kommer föda imorgon, och då kommer jag behöva åka hem till henne efter jobbet så jag kan ta hand om lilltjejen över natten och lämna henne på dagis nästa morgon. Får se hur det blir, enligt BM är det bebis inom de närmsta dagarna. Men man vet aldrig.

Idag har det varit en ganska bra dag på jobbet, har haft hand om en inskolning som inte hade jobbat inom vården på ett tag. Och det märktes, en massa frågor om de mest basala sakerna, men bättre att fråga en gång för mycket än en gång för lite. Var lagom trött efter jobbet, mycket för att jag sov dåligt, och sedan för att jag var tvungen att tänka högt idag igen. Har bara fått tänka tyst i en knapp vecka, behöver lite mer tid för att återhämta hjärnan känner jag.

Imorgon har jag sovmorgon, tack och lov! Känner att jag behöver sova en hel del, vet inte riktigt varför men det är lika bra att lita på kroppens signaler.

Måste komma igång

Har nu tröttnat på att jag är så lat, måste komma igång med träningen, och det passar ju bra nu när sommaren är på ingång. Har bestämt mig för att cykla minst 15 minuter om dagen på motionscykeln. Med start idag. Så ikväll ska jag hoppa upp i sadeln och trampa mig bort. Måste verkligen! Och jag hoppas att jag känner samma sak ett tag framöver.

Idag har jag inte gjort någonting, är jätteseg efter heldagsarbetet igår. Så jag har legat på soffan nästan hela dagen, snart ska jag börja med maten. Efter det kanske jag känner mig lite piggare. Troligtvis inte men snart är det ändå dags att sova, börjar jobba kl 7 imorgon så en tidig kväll gör ingenting.

Har läst ut Stiegs Larsson-triologin nu också. Den läste jag ut i lördagskväll efter jobbet, de var riktigt bra. nu ska jag bara köpa mig den sista filmen och titta på den. Hoppas den är lika bra som boken. Troligtvis inte eftersom det utelämnas så många detaljer.

Vet inte vad jag ska skriva nu, men jag ska väl börja med maten nu och sedan hoppa upp på cykeln, och sedan kanske dra fram dammsugaren. Får se hur mycket jag orkar med.

Jaha, när hade du tänkt vakna då?

Idag ska jag hem till min kära syster och föda barn, om hon får som hon vill förstås. Hon har tydligen planerat att föda barn idag, och så kanske blir fallet. Hon har legat med värkar hela natten, troligtvis bara förvärkar men ändå. Så nu ligger hon och vilar upp sig lite, och skulle höra av sig när hon vilat klart. Så jag kan få börja åka nångång, har otroligt nog varit uppe sedan 8. Fastän jag inte ville det, men vill inte sova bort hela dagen heller.

Har hunnit få hem mitt nya kontokort idag, och aktiverat det, hoppas det fungerar nu! Så jag slipper gå med en massa pengar i plånboken, tycker inte om det. Så jag ska väl testa det när jag rör mig mot syster. Har även fått hem kontantkortet, så nu har jag två mobilnummer och telefoner, av någon udda anledning. Kände för att ha det tydligen. Ett nummer jobbet inte kan nå mig på, haha. Det ska föreställa ett häxskratt.

Nähe, ska väl ordna nåon frukost nu kanske, så jag inte svälter ihjäl under dagen.

Sool!!

Var så mysigt att komma in på salen på jobbet imorse, strålande sol så lamporna behövde inte tändas under hela mitt arbetspass. Riktigt mysigt, man vaknar till också.

Satt ute på altanen/terrassen under lunchen och även vid fikat strax innan hemgång. Varmt och skönt!
Idag hämtade jag ut ett paket från CDON, en MP3 spelare och en mobiltelefon, ja jag vet! Massa mobiltelefoner och grejjer jag handlar. Men jag kan inte rå för det. Denna kostade inte ens 700 kr, tyckte att jag hade råd med det. MP3´n kostade lika mycket, någon krona hit eller dit. Köpte även nya hörlurar, ett headset till nya telefonen och ett kontantkort, kostade bara 9 kr. Kontantkortet alltså.
Hoppas denna MP3 har bra mottagning på radion, så gått som det enda jag lyssnar på, vågar ju inte ladda ner musik så har så gott som ingen musik i datorn.
Kom på när jag såg sms-avin att jag skulle beställt Luftslottet som sprängdes, filmen. Försökte beställa den från filmklubben jag är med i, men det vart något konstigt och den finns inte kvar där längre...

Imorgon är jag ledig, ska passa på att träffa min syster, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men ska försöka vara ute hela dagen och njuta av försommarens värme.

Hmmm

Oj vad jag måste ha varit trött igår, stängde av datorn tjugo i 12, fick ett sms strax efter 12 som jag inte hört, måste varit riktigt trött. Har sovit gott ända till tjugo över 10, så några timmar har jag fått sova=).

Snart ska jag ordna matlådan till jobbet och sedan är det dags att röra sig till de fyra väggarna som ska hålla mig instängd halva dagen. Och imorgon ska jag jobba förmiddag och kanske hem till min syster efter jobbet, får se hur det blir, annars skulle vi ses på fredag.

Nähe, ska väl börja fixa med saker och ting nu.

Äntligen

Äntligen har hjärtklappningen släppt, och jag hoppas att den inte kommer tillbaka inom den närmaste framtiden. Det började i söndags någongång och försvann vid lunchtid idag, hoppas jag. Troligtvis kom det väl p.g.a. stress, men känner mig inte speciellt stressad. Men men, så kan det vara.

Nu är jag hemma efter jobbet, ska snart ordna till lite middag, känner inte för att äta men man måste sägs det. Och så ska jag göra storrengöring till grabbarna och sedan försöka hinna med ett varmt bad. Det skulle min nacke och mina axlar behöva i alla fall, är fruktansvärt stel och känner på mig att det kommer ett nackspärr snart om jag inte mjukar upp musklerna. Så det ska jag försöka göra i kväll.

Just nu har jag två riktigt gossjuka grabbar i soffan, båda ligger och kisar och spinenr som attan just nu, ska väl gosa lite med de innan jag börjar fixa med annat så de är nöjda i fem minuter eller något sådant.

Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0