Goodiebags

Dessa produkter har jag i mina två goodiebags


Goodiebag X 2

Har fått på mig två goodiebags från denna urbildningsdag. En med massa ihop plock från olika företag, ett gäng flaskor handsprit, det kan man inte få för mycket utav. Ett gäng pennor, några foldrar och något paket handskar. Sånt man roffar ni vet, gratis är alltid bra.

Sen fick alla en varsin påse i slutet på dagen med några foldrar till, någon sorts filt, en flaska LOKA, en godispåse och en flaska. Allt så klart företagsmärkt men ändå. Dessutom en Flexi-Seal linjal, Flexi-Seal är en tarmsond för er som inte vet, mysigt värre.
Den där godispåsen åker i soporna ganska direkt men de andra grejjerna kan man ju ha kvar.

Nu sitter tåg-grannen och sjunger för sig sjäv....


HUNGRIG!!

Fy tusan vad hungrig jag är nu.
Lunchen var en kycklingfilé med lite tzatziki och grönt, inte mycket att hurra för. Tur att jag hade med mig "frukost" som jag kunde äta som efterrätt.
Sitter nu på tåget hem, hemma om en halvtimme ungefär och då ska jag orka laga mat till min hungriga mage.

Tveksamt om det fungerar, vad smidigt det skulle vara att bara köpa hem en fettig pizza, men aj så ont i magen jag skulle få, inte värt det. En sallad kanske?


Budkaveln

Sitter i en föreläsningssal i Eskilstuna och lyssnar på massa föreläsningar. Hittills har vi lyssnat på SNAM och Sepsis. Nu blir det Accidentiell Hypotermi


Höst

Detta kallar jag hösttecken


ÄNTLIGEN!!

Nu har äntligen IPhone-appen från blogg.se kommit ut!
Att det tagit sådan tid!!
Nu kanske man kan uppdatera lite oftare!
Första inlägget från den appen nu då, hoppas det fungerar.
Bjuder på en bild på grabbarna.


Jag vill ha mer tid

Det känns som att tiden inte räcker till ibland.
Man jobbar, åker hem för att sova, åker till jobbet, hem för att sova, åker och jobbar. åker till gymmet, hem och sova. Och så ser det ut, det blir lite tråkigt i längden.
Jag vill ha tid över för annat i mitt liv också, inte bara jobba jobba jobba.

Jag som hade en så bra helg, och nu har jag redan tröttnat på att vara uppbokad hela veckan.

Motion v 38:

Måndag 19/9: Kvällsjobb 9590 steg
Tisdag 20/9: 55 min Shape, 2 km på Crosstrainern (ca 1600 steg ej inräknade) och 9440 steg
Onsdag 21/9: Kvällsjobb 10381 steg
Torsdag 22/9: Heldag på jobbet 15071 steg
Fredag 23/9: Ledig dag 11861 steg
Lördag 24/9: 55 min BodyCombat 5464 steg
Söndag 25/9: 7237 steg skogspromenad med massa svampplockning och två fästingar som belöning.

Är faktiskt nöjd med denna vecka, inte så många pass på gymmet kanske men jag har i alla fall fått ihop en massa steg.

USCH!!

Jag hittade två fästingar igår efter skogspromenaden, usch!! Jag tycker inte om sådana djur!
Båda två hade bitit sig fast dessutom, snart blir der borrellia!


Har haft en riktigt bra helg!

Jag är fruktansvärt nöjd med denna helg, trevligaste helgen på länge.
Fredagen har jag ju redan berättat om, massor som gjordes och sedan ett glas vin och en massa sömn.

Lördagen började med ett Combat-pass på gymmet, sen hem och göra mig i ordning innan jag åkte och mötte S. Vi tog en liten tur i ett närbelaget centrum där vi köpte varsin fleece-tröja på rean. Och jag hittade sedan ett par jeans för 100 kr, lite småtajta men det är bara att töja ut de så sitter de som en smäck sedan.
Sen åkte vi hem för att laga mat och äta gott. Oxfilé med ugnsbakade grönsaker, riktigt mumsigt var det. Till det tog varsitt glas vin, ett under matlagningen också visserligen. Sen sov vi gott båda två.



Vi började titta på filmen "Let me in" den amerikanska versionen av "Låt den rätta komma in". Fy fabian för dålig film! Så mycket som var ändrat från den svenska versionen och från boken då självklart. Vi stängde av den efter lite mer än halva filmen. Då blev det Fångarna på fortet istället.

Idag hade vi tänkt att åka och träna på förmiddagen,. men vi ändrade oss. Vi åkte ut till skogen, där S bor, och tog en skogspromenad istället. Och en massa svampareller hittade vi, många liter med svamp. Så frisk luft har vi fått massor av idag. Och massa älgbajs hittade vi i skogen, jag ropade ut när jag hittade älgbajs och S när hon hittade svampar ungefär.
Vi hittade fyra olika sorters ätbara svampar, gula kantareller, höstkantareller, svart trumpetsvamp och taggsvamp. Nu har de svamp så det räcker några dagar i alla fall.

Sedan blev det middag, auberginegratäng med entrecôte och bea framför Bingolotto. Och jag fick BINGO även denna gång, en ny lott blev det.

Sen körde S´s mamma mig till bussen så jag kunde ta mig hem från skogen. Där blev jag trött och seg så nu ska jag väl fortsätta vara trött och seg och sova.

Imorgon blir det besök till sjukgymnasten och sedan jobb.

Lugn dag

Idag blir det en ganska lugn dag, den började lugnt i alla fall. Ett Combatpass på gymmet för att vakna till, roligt som bara den.
Nu väntar jag på att S ska börja åka hitåt så vi kan åka och shoppa lite, och sedan ska vi ha en trevlig kväll med god mat och vin. Det ska bli oxfilé med ugnsbakade grönsaker, mums!
Har inte träffat S på väldigt länge så det ska bli kul.

Nu ska jag dricka lite kaffe och glo på tvn innan det är dags att åka.

Helt slut--> Överskottsenergi

Har jobbat alldeles för mycket en senaste veckan. Har fått ihop 7 arbetspass på fem dagar. Då är det OK att vara trött va? Min kropp orkar inte med heldagar numera känns det som. Blir helt slut, visserligen var det mycket att göra igår så det kanske inte var så konstigt att jag blev trött vid 18-snåret. Fick vara lite överallt och jobba, visserligen är det roligt men när man måste vara på alerten hela tiden blir huvudet trött fort.
Men i alla fall, nu är jag ledig i två dagar till, har varit ledig idag.

Har hunnit med en massa idag, för att jag är så trött tror jag. Upp vid 8.30 för att vara på nagelsalongen kl 10, sen när naglarna var fina köpte jag en Fleece-tröja att ha under jackan på morgnarna och kvällarna när det är så fruktansvärt kallt ute.
Sen hem, hämta den nerpackade vinterjackan jag sålt på Tradera och ta mig till ett postombud för att skicka iväg den till sin nya ägare.
Sen vidare till Företagshälsåvården för Hepatit-vaccination nummer två.
Sen åkte jag till ÖoB och handlade bland annat ägg, de är billiga på ägg.
Sen hem och så körde jag en storstädning på golven i alla fall. Och badrummet har jag skrubbat högt och lågt, till och med skurat golvet sittandes på knä med en skurborste.
Sen iväg till COOP för satt storhandla och nu är jag hemma.

Hela helgens bravader på en dag!!

Sitter med ett glas vin, känner redan hur det vandrar uppåt och att tröttheten kommer. Snart dags att sova!!!

Träningsvärk it is!

Kan ju säga att jag har en härlig träningsvärk i nästan hela kroppan, benen märker man ju av lättast eftersom man anvönder de till så gott som varenda rörelse man gör. Sätta sig och ställa sig upp är de oskönaste rörelserna just nu. Men det är ändåä skönt på ett sätt.

Strax dags att åka till jobbet, ska först förbi ett närbeläget centrum och handla en ny termosmugg, min ena har gått sönder så jag behöver en ny. Och börja kolla på en ny höstjacka. Har hittat en modell jag skulle vilja ha men jag tycker att den är lite för dyr, vet ju inte om jag kommer kunna ha den nästa höst också, men troligtvis kommer jag väl kunna de så det kanske är värt att lägga 1000 kr på en jacka?
Denna vill jag ha, eller en liknande i alla fall.


Träningsvärk or else!

Om jag inte vaknar med en rejäl träningsvärk imorgon vet jag inte vad jag gjorde fel på Shape-passet idag. Hur mycket ben och axlar som helst var det i det passet. Snablar alltså.
Men det var roligt i alla fall, så det kommer jag göra om.
Jag är inte allt för van vid att träna på förmiddagarna så idag blev jag fruktansvärt seg och trött ju längre in på eftermiddagen tiden gick.

Nytt pass och nytt center

Idag ska jag prova på Shape för första gången, tror jag har hört gott om det.
Ska dessutom till ett nytt center som är "granne" med mitt jobb. Nyöppnat sedan en månad ungefär, och vet väl på ett ungefär vart det ligger. Ska åka i god tid så jag verkligen hittar till rätt ställe. Vore olyckligt att inte komma rätt.

Sedan är det kvällsjobb, blir väl pigg och glad hoppas jag.

Motion v 37:

Måndag 12/9: 10 min armcykling, promenad 1 km, 55 min BodyCombat och 11353 steg
Tisdag 13/9: 55 min Zumba, 55 min Powerstep och 11767 steg
Onsdag14/9: 55 min BodyCombat och 7155 steg
Torsdag 15/9: Kvällsjobb, 9356 steg
Fredag 16/9: 10018 steg
Lördag 17/9: Latlördag
Söndag 18/9: Heldag på jobbet 9306 steg, cyklat 6 km.

Andra halvan av veckan blev ganska lugn med ingen träning på gymmet. Var fruktansvärt trött på lördagen så jag hoppade träning, väldigt skönt!

Sjukgymnastik..

Idag hade jag besöket till sjukgymnasten, klart att axeln är mycket bättre än den varit på ett tag. Höften var densamma. Fick göra några rörelseövningar och sen drog gjorde hon några vridningar och liknande.
Och Akupunktur, snablar vad ont vissa nålar gjorde, själva nålsättningen kändes knappt, men sen snurrade hon på de och då gjorde det fruktansvärt ont vissa gånger.
Kan nog ha blivit lite mjukare i sätesmuskeln, klarar av lite större rörelser på den sidan nu, men det är ju inte helt bra på långa vägar. Har troligtvis en liten inflammation och en överansträngd muskel på det. Bra kombo!
Återbesök om en vecka, hoppas jag kommit en bit på vägen tills dess.

Tjänat några slantar

Har fått in några kronor från mina auktioner på tradera, ungefär 750 kr på två plagg, inte illa pinkat!
Det är en höstjacka, så nu kanske jag kan köpa den tidigare än löning,. får väl se.

Har jobbat heldag så jag är helt slut, ska sova nu.

Tradera

Har lagt ut ytterligare kläder på tradera, har nu 9 st aktiva auktioner varav tre är färdiga ikväll och en imorgon. Får se hur det går, det är bara på tre auktioner som någon budat. Visserligen är fem aktioner precis startade så ingen har väl sett de ännu.
Men min svarta Trenchcoat med ballongärm jag lade ut förra veckan är det ingen som verkar intresserad av.
Några ören får jag in i alla fall, vilka kommer gå till en ny jacka, har ingen jacka att ha på mig nu när det börjar bli kallt. Alla jackor är ungefär 3 storlekar förstora, inge snyggt eller bekvämt för den delen.

Har sett en jacka på Stadium jag är lite intresserad av, men bara sett den på bild hittills så måste klämma på den innan jag bestämmer mig. Får gå i mina alldeles för stora tröjor så länge...

Latlördag

Kände inte för att gå upp i morse när klockan ringde, så det gjorde jag inte heller. Avbokade träningen och låg kvar i sängen ytterligare två tmmar. Och nu är det kaffedags, sen åka och handla lite kanske. Annars tänkte jag inte göra så mycket, någon film och Fångarna på fortet sen sova inför morgondagens arbetspass...

Jag behövde en lugn dag kände jag...


BodyCombat #49

Jag gillar nog #48 bättre faktiskt, har bara kört nummer #49 två gånger hittills. Det brukar bli bättre när man kommit in i koreografin. Denna klass är nog bättre för min onda axel, inte riktigt lika mycket rörelser som gör ont.
Det är i alla fall bra musik!

1a. Down – Studio 88
1b. New Divide (M & Ace Remix) – Rivendell
02. Kick In The Teeth – Badlands Inc
03. Barbra Streisand – Northern Accelerators
4a. Lord Of The Rings – Nick Skitz vs Blissphoria
4b. Hava Nagila – Alex M vs Marc van Damme
05. Don’t Need – Hixxy & Technikore feat. Intraspekt
06. Unfaithful (Nivara Remix) – Comeea
07. Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na) – Swade
08. Turn To Me (Supreme & MOB 2010 Remix) – Trinity
09. Dance With Me – 3OH!3
10. Somewhere In The World – Altiyan Childs


Ledig en hel dag, börjar med Powernap

Idag var jag så fruktansvärt trött efter jobbet att jag köpte mig en sallad på Pizzerian och slevade i mig den i soffan, använde den lilla magen som finns kvar som bord. Snacka och hungrig och trött, ingen bra kombo!

Somnade sedan till på soffan så skönt, frusen som jag var hade jag tagit på mig min Zipperall och hade dessutom en väldigt trött och varm Chippen på magen. När vi vaknade till blev det väldans varmt med katt och massa kläder på så upp och byta om. Men nu är allt som det ska igen.

Ska alldeles strax krypa ner för att sova en hel natt, ända tills klockan ringer imorgon och säger att jag ska åka och träna.

R höll på att skrämma skiten ur mig!

Var på jobbet och jobbade på så jag skulle hinna med allt inför kvällspersonalens intågande.
Gick ut med sista sopsäcken så det inte skulle de så stökigt ut, på vägen tillbaka från miljöstationen till salen möter jag R, hon som donerade benmärg ni vet?
Så klart börjar tankarna skena till att P nu är skitdålig och kommit ner till oss och ligger och kämpar för sitt liv.
TACK OCH LOV skulle hon bara hälsa på mig, det var en härligt avbrott i arbetsdagen som varit ganska intensiv. Så vi snackade skit några minuter innan det var dags att jobba igen.
Åkte upp till avdelningen där P är inneliggande och hälsade på innan jag åkte hem för dagen, ska hälsa på igen på söndag när jag jobbar om jag får tid.

Kan ju inte lova något, man vet aldrig hur det ser ut på avdelningen. Men förhoppningsvis får han lite sällskap av mig på söndag.

Sjukgymnastik

Har bokat tid till en sjukgymnast, det har ja ginte berättat va?
Min axel har ju bråkat ett tag, likaså min höft. Så nu har jag bokat tid till en sjukgymnast på jobbet som ska få titta på mina problem och ge mig tips på hur jag kan få bukt på de. Så på måndag ska jag dit och bli klämd på, få ett gäng övningar för både styrketräning och stretchning. Ska nog bli bra det här, i slutändan.
Lär göra ont det tror jag verkligen!
Ska nog boka in mig på en massage någonstans också, är fruktansvärt stel i hela kroppen och har knutor och knotor överallt, hittat en Thai-massage-studio som var billig, får läsa på om studion och kanske boka tid.


Nära dödenupplevelser

Igår hade jag två nära döden upplevelser, den ena värre än den andra så klart.
Nmmer ett var på pendeltåget från jobbet till gymmet. Snablar vad obehagligt det var.
Pendeltåget var proppfullt, och jag hade inte tid att vänta på nästa som skulle gå en kvart senare. Så jag tryckte mig in och blev då stående vid dörren. Och detta var ett gammalt tåg, verisionen innan den som vanligtvis kör. Och då är det ju ett trappsteg upp, men jag stog med ena foten nere på trappsteget och en på "plattformen", nästan tryckt mot dörrarna och tåget kör snabbt som attan och inte bara rakt. SÅ jag har lite träningsvärk i ena benet efter att jag spännt mig för att inte ramla ut i kurvorna.

Denna typ av tåg var det, där högsta tillåtna hastighet är 140 km/h, och vet inte hur snabbt det körde men det är en lång sträcka mellan stationerna så den kom nog upp över 100 km/h, tänk om den svängt till ordentligt och jag inte hade kraft att stå kvar utan ramlat mot dörrarna, de hade säkerligen kastats upp och jag vore mos.

Nummer två var absolut inte lika "farlig". Gick från gymmet till tågstationen, vilket var en promenad på drygt en kvart, och den sista biten är genom en skog, nerför en backa med geggamoja där jag höll på att halka, men höll balansen och klarade mig ner i ett stycke. Härliga makaroner, hann dessutom med ett tidigare tåg hem.

Segbulle

Jag är helt slut efter helgen arbete, sov i närmare 11 timmar inatt och sitte fortfarande och håller upp huvudet med hjälp av händerna. Jag som hade tänkt att städa hela lägenheten idag, hinner nog inte med allt det med tanke på att jag ska åka till gymmet om typ 5 timmar, hitta någon kattsand som passar Herr Chippen, dessutom är jag helt slut, får fortsätta imorgon innan jobbet med den där städningen.

Igår efter lunch nångång kom min Chef och bad mig komma in på hennes rum när jag hade tid, jag börjar direkt tänka på om jag gjort något fel. Men inget jag kunde komma på, förstår inte varför jag alltid tror att jag ska få en utskällning när chefen ber mig komma och prata.
Det hon ville, "Hade du tänkt ta ut någon semester i höst? Du har bara tagit ut 19 dagar i år" Ja tack till semester, men vet ju inte när A tänkte komma och det är då jag vill ha semester.

MEN CHIPPEN!!

Kommer bli galen på honom snart! Får men verkligen vara på petig när det gäller kattsand? Han vägrar gå på "lådan" med den sanden jag har nu, så jag måste försöka hitta en annan sand som det inte gör något som den skulle komma ned i toaletten. Vill ju inte få stopp bara för att katten är kräsen.
Cosmos bryr sig inte om sanden, men Chippen kissar på alla möjliga andra ställen, och jag har verkligen tröttnat på att torka kiss hela tiden.
Det är svårt att veta när han är kissnödig, så när jag tror att snart borde han gå och uträtta sina behov stänger jag in mig med honom i badrummet och lyfter upp honom på "lådan" ända tills han göra något, men han vill liksom inte gå på lådan, utan jag "tvingar" honom när jag kyfter upp honom hela tiden. Stackarn kommer ju få men för livet. Nej idag måste jag hitta en ny sand så jag kan få honom att bli Toalett-tränad nångång.

Det är nästan så jag givit upp på toaletträningen men nu ger jag en annan sand en chans, annars blir det nog en paus gissar jag på.  Eller så fortsätter jag tills Cosmos är helt tränad och får försöka träna Chippen samtidigt och tillslut kanske ta till den vanliga lådan igen. Men det vore inte kul, det är ju lådan jag vill slippa.

Motion v 36:

Måndag 5/9: 8590 steg. Avbokad träning, halsen bråkar
Tisdag 6/9: 10630 steg Kvällsjobb, 12-tur
Onsdag 7/9: 55 min BodyCombat och 12943 steg
Torsdag 8/9: 55 min FightCircuit+ 3 km promenad, 3 km Crosstrainer och 10407 steg
Fredag 9/9: Kväll+natt jobb 8518 steg
Lördag 10/9: 5000 steg Sovdag
Söndag 11/9: Kvällsjobb, avbokade träningen, tidsbrist och lite hostig. 8594 steg

Helt OK vecka ändå, eller hur? Har ju känt av halsen lite och då var det bara att avboka...

Tajm to wörk

Snart dags att åka till jobbet igen, avbokade träningen nu på förmiddagen för jag kände att jag inte hinner duscha och äta lunch på 25 minuter. Så jag har handlat ägg istället så jag får frukost i några dagar.

Ska bara jobba ett kvällspass idag, vad jag vet om nu i alla fall. Skulle kunna köra ett nattpass också men det kanske inte saknas folk.

Har lagt ut fyra nya auktioner på tradera, med lite kläder som jag växt ur, hoppas någon är intresserad av de. Vinterjackan borde någon vilja ha, och Haremsjeansen också. Får se det är en vecka kvar tills de är slut.
Näe känner att detta inlägg blir väldigt tråkigt...

Jag är verkligen ingen nattjobbare

När jag ävl är på jobbet fungerar der ganska bra, det var några stunder inatt där jag var fruktansvärt trött men jag tog mig ur den tröttheten. Det är nu efter som jag är död, känns som att jag inte sovit någonting.
Kan nästan jämföras med bakfylla, har inte haft någon ordentlig bakfylla men vad man får berättat för sig är det lite likt.
Tur att jag får sova ett gäng timmar till innan jag ska jobba igen.

TRÖTT!

Ett under

Jag har sett ett gäng under under mina år på jobbet. Många som man inte tror kommer överleva men överlever våran vård. Efter våran "anhalt" hör vi tyvärr inte alltid så mycket så då vet man inte hur det går alla gånger.

Igår såg jag min kära vän R rädda livet på som bror, såna under ser vi inte så ofta, inte jag heller för den delen. Hennes bror är sjuk i cancer, Leukemi om jag inte missminner mig och han fick en benmärgsdonation från R igår.
Jag var och hälsade på R på avdelningen och körde henne sedan till avdelningen där P var, så jag fick säga lycka till och hoppas att det inte tillstöter några komplikationer. Såg hur den sista benmärgen lämnade påsen in i P´s kropp.
Hoppas det funkar!!
Denna gången får jag i alla fall veta hur det går, P kämpar på som bara den så det ska nog gå bra. Men tummarna kan man alltid hålla i alla fall.


(googlad bild)


Nästan nyvaken

Sov ganska länge idag, vid 16- tiden gick jag upp. Man hade vaknat redan 12.30 en göll inte på att kunna somna om då heller men kände mig väldigt trött fortfarande så tillslut somnade jag om.
Och nu är jag fortfarande fruktansvärt trött, ligger i soffan och fryser, trötthetstecken nummer ett. Blir nog tidigt i säng idag, ordna något att äta och sen är det nog dags att krypa ner snart igen.
Natten på jobbet var lugn så jag kunde plugga lite franska, eller plugga och plugga, skriva ner lite olika fraser och ord som jag redan lyssnat på några gånger men nu ska de bara fastna också.

Undrar om jag hinner med min träning imorgon bitti, känns som lite tajt med tid, måste fundera på det.


Money money money!

Blev uppringd av bemanningsassistenen för drygt en timme sedan som frågade om jag kunde jobba kväll+natt idag. Javisst! Money money money! Behöver det nu efter den långa sjukskrivningen. Så jag börjar en timme senare så jag hinner vila lite innan jag ska åka, nu står lunchen i ugnen, sen åka och hälsa på R och sedan jobba.
Hoppas det blir att göra så jag inte hinner känna efter att jag blir trött... Kan ju inte somna nu på dagen men blunda och vila ögonen kan jag göra, så det ska jag göra nu.

Träningsvärk!

Det var länge sedan jag hade sån här träningsvärk, vilken underbar känsla. Den övningen jag tror är mest bov är "ägget". Fy bubblan, nedre delen av ryggen är värst, annars känner jag i nästan hela kroppen. Nästa träningstillfälle hoppas jag blir imorgon efter jobbet, beror på hur länge jag blir hos R på sjukan. Gymmet stänger ju tidigare på helgerna. Annars blir det på söndag...

Kan det vara skorna? Nej de använde jag ju knappt igår, så de kan det inte vara. Jag tror på "Ägget".

Nytt kylskåp!

Kl 08.10 ringde min telefon imorse, svarar i sömntöcknet.
"Aaa det är Yennie"
"Hej det är Anders med kylskåpet. Är du hemma?"
Jag-"Mmm, jag är hemma"
Anders-" Vad bra, jag kommer med kylskåpet om ungefär tjugo minuter, tömmer du överskåpet så länge?"
Jag-"Jag tror det redan är tomt"
Anders-"Vad bra, ses snart"

Då var det bara att hoppa upp pch klä sig, stänga in katterna och röja lite så de kommer förbi och fram.
Men nu har jag en ny kyl/frys. Det blev en ny frys också för de satt ihop. Great!
Det jag saknar i kylskåpet är "ägghållare", ni vet sådan ställning där man kan ha äggen istället för i kartongen. Men den klarar man sig ju utan, hellre det är utan kylskåp.

Jag tror nog att frysen blev lite större än den förra, alltid bra. Då får man plats med mer frysvaror, slipper åka och storhandla så ofta.


Ännu en anledning till min livsstils förändring.

Det fanns ju några anledningar till varför jag till slut tog tag i mitt liv, bland annat hjälpte stödet från kollegan Borthy mig att ta tag i saken.
Men en annan anledning var/är en framtida graviditet.
De som känner mig, vet inte hur många "okända" eller kända för den delen som läser den här bloggen, vet att jag väldigt gärna vill ha barn. Och att jag gärna skulle haft redan om jag hittat rätt partner att dela den upplevelsen med.
Och som de flesta kanske vet brukar det vara lite svårare att bli gravid om man är överviktig, så det fick mig att börja tänka. Dessutom vill jag kunna se på magen att jag är gravid, jag vill inte att man ska behöva vänta 30 veckor innan det syns att man är gravid, jag vet att det syns tidigare än vecka 30 på många överviktiga gravida, jag drog bara till med en siffra. Jag vill att det ska börja synas tidigt. Jag vill kunna se skillnad från vecka till vecka, eller i alla fall månad till månad. Vissa veckor växer väl magen mindre än andra men ändå.

Jag vill kunna se på bilder i efterhand och veta att "på den veckan var jag i v. 10 och det syntes så mycket. Och där är jag i v. 18, oj vilken skillnad!" Är det inte sånt man gör när man är gravid? Jag har ju aldrig varit gravid så jag kan inte veta...

MEH!

Usch vad irriterad jag blev när jag kom till gymmet. Var nummer 1 på reservlistan för Sh'bam (dansklass) så jag var på gymmet en kvart innan klassen börjar. Om man står på reservlistan ska man möts vid recceptionen så de kan ropa upp de från listan som kom med på klassen. Så jag sitter där och väntar på att de ska ropa upp mitt namn, men ikke!
TYDLIGEN ska man registrera med hjälp av ditt medlemskort att du vill stå "kvar" på reservlistan, men det är det ingen som har sagt till mig! Så bara för det missade jag den klassen och fick en "prick"! Usch så irriterad jag blev. SÅ för att spendera tiden tills nästa klass började, den hade jag plats på, bnlev det promena på bandet, 3 km. Försökte mig på lite jogging men kände av mina hälsenor så det blev bara promenad. Och sedan 3 km på Crosstrainern innan jag hämtade ut min biljett för att inte bli snuvad på även den biljetten.

Så nu är middagen precis intagen och jag ska väl packa ihop mig inför morgondagens arbetspass och besök hos R som opereras under förmiddagen imorgon.

Nya skorna är uthämtade

Det känns inte som de var så rundade som jag hade trott, men det är väl inte meningen att de ska vara väldigt runda under heller. Provade ett par när jag var i ett närbelaget centrum tidigare idag, de var sköna. Och nu "går jag in" mina skor här hemma, känns som att de är lite för stora kanske. Men om jag skulle ta ett par mindre klämmer de nog däremot. Så det får bli dessa. Funderar på om jag ska ha några sådana skor även privat. Men det får bli ett annat projekt, måste ju veta att de är sköna först.

Nu ska jag ordna med middagen så jag bara behöver värma på den när jag kommer hem efter gymmet sen.

Ledig idag

Så idag ska jag iväg och träffa S och M, luncha någonstans och sen gosa bebis. Ska träna ikväll men det var väl inte ovanligt. FightCircuit, får de om det är lika jobbigt idag som förra gången, troligtvis.

Det har varit mycket jobb de senaste dagarna, och en del träning.
Känns inte som jag kommer på mycket annat att skriva om, hoppas på att få hämta ut mina nya arbetsskor...

Update coming soon

Trött, så uppdaterar imorgon. Nu ska jag ringa och säga godnatt till A och krya till kojs.
Hörs!

Motion v 35:

Måndag 29/8: Så gott som frisk!
Tisdag 30/8: Lite öm i halsen, soffläge
Onsdag 31/8: 55 min BodyCombat, 55 min FightCircuit och 11547 steg
Torsdag 1/9:Äntligen dags för jobb! 11416 steg
Fredag 2/9: 11678
Lördag 3/9: 10158 steg inkl. 55 min Body Combat
Söndag 4/9: 9308 steg, promenad på band (3 km)

Ja denna vecka vet jag inte vad jag ska säga om, lite halvdålig i halsen till och från, men ändå har det blivit lite träning. Kan bara bli bättre!
Har även tagit upp stegräknandet efter en ganska lång paus. Kändes stressigt att tänka på minst 10000 steg och hålla på att köra så hårt på gymmet, men nu försöker jag komma upp i 10000 steg de dagar jag inte tränar, men om jag inte skulle det är det inte så farligt. Det kompenserar jag upp någon annan dag.

Övertalad!

Min inflammation i den övre luftvägen verkar aldrig ge sig. Idag kände jag inte av den förrens efter lunch, blev då övertalad(inte så svårt) att avboka träningen idag. Så det gjorde jag, med lite ångest men inte så mycket. Men när man tänker efter på den situationen som kan uppstå om man tränar samtidigt som man är lite sjuk så försvinner ångestkänslan direkt.
Känner obehag/smärta i närheten av tungbasen, så inte direkt halsen nu längre. Varför kan det inte bara ge med sig så jag kan träna ordentligt igen. Känner mig ju som en flodhäst eller strandad val kanske passar bättre in på känslan.

Så nu sitter jag hemma, bleker tänderna och har precis lagt in en beställning på ett par toningskor, det blev Puma BodyTrain Ballerina, ska ha de som arbetsskor. Levereras i mitten/slutet på veckan så till helgen får jag försöka vänja mig vid de skorna. Det blir arbetssko nummer fyra, dags att slänga något par kanske...


BINGO!!!!!!!!

Jag fick Bingo!!!!!!!!!!


En udda dröm/Inlägg 1000!

Kom precis ihåg en dröm jag hade inatt, kanske för att A ringde och väckte mig vid 1.30. Blir genast pigg när jag hör hans röst, mysigt.

I alla fall, drömmen.
Drömde att jag och min lillasyster var och handlade på den lokala butiken där hon bor och vi står i kassakön för att betala. Då låses utgångarna och polisen kommer in och kontrollerar att kassapersonalen tar rätt betalt, vet ej varför.
Och en utav poliserna var Ögonbrynet från Tunisien. Och varför han var "polis" i Sverige har jag ingen aning om. Men han kände inte igen mig utan sa något med att "Alla tjejer i Sverige heter Yennie", och jag sa då, "Men det är ju jag, Yennie, du vet A?"
Sen vaknade jag.


Detta blev även mitt tusende inlägg! Kanske inte det bästa inlägget men vad tusan, inte så många andra har väl varit det heller?

Tar det lite lugnt

Eftersom jag igår fick ont i halsen igen, idag däremot är det så got som borta. Så tar jag det lite lugnt med träningen idag. Avbokade klassen jag skulle gått på nu på morgonen, åker nog dit för att promenera lite på bandet eller köra lite Crosstrainer senare idag. Och få en stämpel i mitt "höstpass" så det blir färdigstänplat någon gång.

Får inte glömma köpa Bingolotter till kvällens program! Note to self!!

NEJ!!

Jag har börjat få ont i halsen igen! Jag vill inte!
Så nu blir det massa halstabletter och vila.
Märkte redan imorse att jag inte var helt kry, åkte till gymmet i alla fall men körde inte så hårt. Hade inte orken att köra fullt ut, så det blev lite halvt om halvt. Men jag tränade i alla fall.

Har varit iväg till ICA-MAXI och köpt glass, så nu kan jag frossa i glass. Köpte även några clementiner som inte ingår i min kost i vanliga fall, men blev så fruktansvärt sugen. Hellre det än godis, eller hur?
Det blev självklart annat också, eftersom mitt kylskåp gick sönder var det dags att köpa nya matvaror. Så nu är det provisoriska kylskåpet fullt. Men lite smått behöver jag handla imorgon när jag ändå ska till centrum för att skicka iväg Combathandskarna till den lyckliga vinnaren.
Och köpa Bingolotter måste jag göra!

Lilla pojkar!

Sitter ju barnvakt, det är väl mest hålla grabbarna sällskap, de klarar sig själv väldigt bra. 
Båda två trötta, och känns lite "dåliga", båda är oroliga i magen. Jag gissar på McDonaldsmaten de åt till middag, därifrån får man säkert lite dålig mat. Dessutom har jag fått båda två att borsta tänder och klä sig i Pyjamas redan kl 20, i vanliga fall när jag är här(på helgen) så tjatar de om att få vara vaken till kl 22. Men båda ligger i varsin säng och tittar på tv och knaprar äpple. Ja jag vet att man inte ska äta efter att man borstat tänderna men de var så ynkliga när de frågade om varsitt äpple. Så då får de knapra äpple.

Och stora E har en svullen läpp, och något flytande i halsen och lite kräkig(hans egna ord). Så jag gissar på dålig mat...

Snart kommer någon av de stora människorna hem. Då blir det ganska snart hem och sova för mig också. Sov knappt 4 timmar natten till idag så jag börjar bli trött, otroligt trött.

Snablar också!

Usch vilket jobbigt dugn jag hadft oros mässigt.
När jag skulle ordna frukost igår så tyckte jag att det var lite väl varmt i kylen och tänkte bara att jag glömt stänga kylskåpsdörren ordentligt kvällen innen. Tänkte inte mycket mer på det.
Sen strax innan jag skull eåpka till jobbet märkte jag att Chippen har en svullnad/knöl bredvid ena ögat, börjar direkt tänka på en massa obehagliga tankar.

Åker och jobbar och har en väldigt trevlig dag på jobbet med mycket skratt med personal, anhöriga och patient. Inte alltid man har så kul med hela "teamet" men det hade vi igår.

Det var så lugnt så jag t'änkte hinna med den "tidiga" bussen så jag är hemma redan vid 22, men SL har ändrat tidtabellen till en helt sjuk tid, så det var bara att skynda sig till tåget och åka den vägen hem. Hemma sent som bara den.

Kom hem och skulle plocka fram en matlåda tills idag, öppnar kylskåpet och det är varmare inne i kylskåpet än utanför. Snablar, all mat är bara att kasta.
Och mina tankar snurrade i alla möjliga vinklar, jag kommer dö av ammoniakförgiftning( i gamla kylskåp kan det finnas ammoniakgas som är dödlig) så det tänker jag på så jag knappt kan somna, och tror att varenda litet ljud är kylskåpet som ska explodera, gnissel i vattenledningar t.ex.
Somnar tillslut halv 1 typ, vaknar vid 2, somnar om efter mycket om och men, klockan ringer vid 04.40.
Vilken underbar natt!
Upp för att tömma kylskåpet inför en felanmälan till hyresbolaget, duscha, fixa frukost och packa väskan. Stänga in grabbarna med alla tillbehör som behövs i vardagsrummet så jag har kvar mina bebisar när jag kommer hem efter en hel arbetsdag.
Ringer direkt när felanmälan öppnar och gör min felanmälan, och väntar med spänning på att få åka hem och se om jag fått ett nytt kylskåp.
Kommer hem och ser att jag fått ett provisoriskt kylskåp som tar upp halva köket, reparatören kommer nästa vecka. Tur att jag har ett kylskåp i alla fall.

Försöker hålla koll på knölen vid Chippens öga också, troligtvis är det ett litet sår efter att grabbarna lekt lite för häftigt. Blir till att hålla koll varje dag så det inte blir någon stor infektion.

Sitter nu hos brorsan och ser efter grabbarna grus medans mamma jobbar och pappa tränar fotboll. Håller mig vaken med hjälp av massa kaffe.

Äntligen dags att arbeta igen!

Nu är det snart dags att åka och jobba för första gången på två veckor, ska bli underbart skönt att jobba och träffa mina härliga kollegor. Förhoppningsvis är det massor att göra så man får jobba en massa, men vad man kan utläsa av några kollegors facebook-uppdateringar var gårdagen lugn i alla fall.
Men idag hoppas jag på andra bullar.
Dags att packa väskan så jag inte glömmer sjukskrivningspapprena, matlådan och allt annat skräp jag brukar ha med mig.
Blir nog en promenad till bussen också tror jag, annars kommer jag nog inte kunna gå imorgon, känner av mina muskler från träningen igår.

Auktion

Jag lade ut de där Combathandskarna på Tradera eftersom de var alldeles för stora för mig. Och tänkte att de borde gå för en ganska bra peng. Så jag lade ut de med startbud på 50 kr. Men höll på att få hjärtat i halsgropen höromdagen när jag tittade hur det låg till med auktionen. Högsta budet var på 58 kr! Herre, jag betalade 249 kr för de, vill ju inte gå med förlust. Men nu när jag tittade sist var de uppe i 205 kr, mycket bättre. Så nu går jag till och med med lite vinst. Great!
Auktionen är slut i eftermiddag, så tills dess buda på!!

Auktionen

Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0