Kostymen ramlar av!

Redan på dag fyra så ramlar kostymen av, förstår ni då hur illa jag brände mig dag ett?
A plockar bort hudflagor och jag ligger och bara myser.
Bra fördelning?

Dag 4 är påbörjad

Och jag vill inte åka hem! Bara tre dagar kvar sen måste jag åka hem, vilket är fruktansvärt! Vill stanna mera!
Det börjar kännas nu att tiden sprungit iväg, snart är det söndag och då ska jag åka hem.

Igår var vi och träffade Kabourah och Zeid, Zeid är en kompis också. Satt och snackade på en uteservering, mysigt värre. Kabourah har lovat att bjuda in mig till hans bröllop, som han inte vet när det blir av för han ska göra slut med sin fästmö, de har inte samma planer för livet och dessutom inte för bröllopet. Hon vill ha ett big-fancy-wedding som kostar massor medans panka Kabourah vill ha ett vanligt bröllop.

Nu ska jag gå och äta frukost för att sedan lägga mig på stranden och läsa några rader.
A är iväg och jobbar till kl 12, sen ska vi ner på stranden och gassa.

Idag blev det mycket dator

Vi är nu på hotellrummet och vilar upp oss efter tre-fyra timmar på stranden. Sablar vad hett det var. Tror till och med att benen börjar få lite färg, det vore ju toppen!

Snart blir det middag och sedan en dejt med Kabourah.

Motion v 25:

Måndag 20/6: 55 min Zumba, 55 min BodyCombat
Tisdag 21/6: 55 min Zumba, 55 min PowerStep, 2 låtar BodyBalance
Onsdag 22/6: Kvällsjobb
Torsdag 23/6: 7,25 km på band på en timme. Varav 2,5 km joggade
Fredag 24/6: Midsommarafton!
Lördag 25/6: Packar inför morgondagens resa
Söndag 26/6: Flyget tar mig till Tunisien!

Det var väl en helt OK vecka i alla fall.

Dag 3 i värmen

Dagen började på varsina håll, A åkte iväg och jobbade och mötte upp sin bror. Han skulle tydligen läxa upp brorsan lite, han sköter inte sitt jobb tydligen.
Så jag tog sovmorgon till halv 10 när jag vaknar med ett ryck och tänker att nu måste jag äta frukost eftersom den stänger kl 10. Så ner och äta frukost, äggen var jag fortfarande inte nöjd med men de var lite bättre idag.
Sen gick jag upp på rummet och hämtade min bok och lade mig sedan vid poolen en timme och läste.

Ska ner till stranden och lägga mig nu några timmar för att i eftermiddag/kväll åka iväg på äventyr, eller rättare sagt träffa upp Kabourah.

Undrar vad det blir för middag ikväll... Är sugen på något starkt. Men det får man nog inte på hotellet eftersom det ska passa så många andra också.

Udda

Konstigt det här internetet. Kommer in på bloggen och facebook, men ingen annan sida. Udda...
Jag som ville läsa tidningen när jag ändå är uppkopplad...


Fruktansvärt internet

Det är både bra och dåligt att det finns internet på hotellet.
Det är bra som nu när jag skickat iväg A på jobb, men det är jobbigt att det då inte fungerar som det ska.
Den hoppar ur lite när den vill, kanske sådant man får räkna med?
Inte så kul när man skrivit en lång text och sedan kommer "Webbsidan kan inte visas" när jag försöker spara.

Precis hände samma sak igen när jag skrivit en lång text och ville spara, attans!

Snart ska vi gå och äta middag här på hotellet, Buffé. Så det finns en massa att välja mellan.
Det är ganska gott utbud för mig på - kolhydratsfronten men inte på + fettfronten.

Denna text började jag på igår(tisdag), fortsätter nu (onsdag) och ser om den hinner bli klar innan internet hoppar ur igen.

Middagen igår var annorlunda mot måndagens middag, mer utbud för mig. I måndags fanns det bara kokt zucchini med kummin och lite typ kokta ärtor/morötter. Men igår fanns det grillade grönsaker, aubergine och sådant mumsigt.
A skippade fisken för min skull, jag äter ju inte fisk och han ville väl vara snäll och inte äta det för min skull. Men idag tänkte han inte skippa fisken.

Har idag legat vid poolen någon timme och läst, nu ska jag strax gå ner till stranden och lägga mig där. Uppe på rummet och väntar på A som är iväg,passar på att smörja mig med "efter-sol-krämen" redan innan solen, och sen på med solskyddskräm. Tur att jag tog med mig den med 50 i faktor, den passar bra på ryggen idag.

I eftermiddag/kväll ska vi nog iväg och träffa Kabourah, den enda av kompisarna som jag inte träffat ännu. Träffade Yassin och Yasser(ögonbrynet) i måndags. Kabourah behöver lite råd sägs det, han ska gifta sig och han och flickvännen vill ha ett en-dagars-bröllop men brudens mamma vill ha ett klassiskt arabiskt bröllop som pågår i en vecka.

Har lärt mig av internetet här, så jag sparar lite när som för att få iväg hela texten och inte bara några ord.

Dag 2 i värmen

Och jag ska verkligen inte påstå att jag vill åka hem. Fastän jag blivit väldigt bränd på rygg och axlar. Även lite i ansiktet men i alla fall.
Gårdagen gick väldigt långsamt, vilket alltid är bra när man är på semester. Dagen har gått lite fortare, fick "sovmorgon" till kl 8, då tröttnade A på att vänta tills jag vaknar, han vaknar vid 6-tiden. Sen frukost, äggen var inte lika bra idag som igår, så nu är jag hungrig som en best. Promenad till Medinan, A klagar på att motorerna(benen) är trötta, jag klagar på att jag får ont i ryggen om jag inte får röra på mig. Så vi gick dit och tog taxi tillbaka. Satte oss på cafeét och jag tog en espresso, som smakade pyton. Smakade som någon gjort kaffet på vodka, ingen god smak. A försvann och jobbade en timme, inte helt uppskattat av mig men han jobbar inte hela dagar i alla fall. Imorgon om vi går dit får jag ta med mig min bok så jag inte ser ut som ett fån när han drar iväg, och kanske plånboken så jag kan betala för mig innan jag går om jag tröttnar på att sitta, de är inte de mest bekväma stolarna de har på det cafeét.

Tillbaka på hotellet, eller direkt till stranden rättare sagt. Där stannade vi i ungefär tre timmar. A gick på en strandpromenad medans jag låg och läste. På vägen träffade han på en gammal klasskamrat från Universitetet så de snackade skit ett tag.
A vill bojkotta stranden framöver, han har bränt sig så det är synd om honom! (ironi)
En annan har bränt sig så mycket att jag tror det uppkommer blåsor snart.

Har skickat iväg A en timme för att jobba, så jag kan fisa i min ensamhet en stund. Han borde komma tillbaka när som.

Så här ser man ut efter en dag på stranden.

 


(foto: A)


Framme!

Nu är jag framme, sedan några timmar tilbaka rättare sagt.
Kom till hotellet 23.30 lokal tid undefär, allt drog ut på tiden på flygplatsen.

Flygresan då...
Sätter mig på min plats 24C, tänker att nej jag vill inte ha en "korriodorsplats", jag vill helst sitta vid fönstret. Men IKKE.
På andra sidan gången sitter det en man, en full man. Ordentligt full man, inte ens kul att sitta på andra sidan gången. Han pratar med allt och alla som går förbi, skrämmer de små barnen som springer i gången för att de inte orkar sitta stilla. Han tar tag i någon ung kvinna, vet inte om de känner varandra sedan tidigare men hon ser inte förskräckt ut.
Efter ungefär en timmes flygning ser jag hur han börjar tömma en påse, tänker att nu är det dags att kräkas! Och så var det, han kräktes i alla fall i en påse, det mesta i alla fall. Han fick lite på sig och jag hoppas verkligen de sanerar den platsen efter honom, troligtvis inte. Så höll det på resen av resan som tog ungefär 3,5 timmar.

Detta är utsikten från hotellrummet.


Det är runt 30 grader idag skulle jag gissa. Dagen började med frukost, äggröra vad annars.
Sen promenerade vi till Medinan och satte oss i Cafeet och pratade. Sen gick A iväg för att lämna n¨ågon nycket och då kom Y och hälsade på så jag slapp sitta ensam. Han såg ut att må bra, även "lillen","mcDonalds", "ögonbrynet" kom förbi.
Sen började vi promenera tillbaka till hotellet, vilket är ungefär 5 km enligt A. Men han tröttnade på att gå och stannade en taxi när vi kommit halvvägs ungefär. Kom tillbaka till hotellet vid 12.30 kanske och vi gick direkt och lade oss på stranden, och det får jag betala för nu. Röd som en kräfta! Kommer göra lite ont ikväll/inatt tror jag. Dum som man är använde jag Tahitioljan ganska flitigt. Smorde även in A men det verkar inte fungera på honom, eller så är det bara för att han sätter sig i skuggan efter ett tag och inte pressar som en annan.

Nu är A iväg och jobbar, han lovade att bara vara borta en halvtimme, den halvtimmen har redan gått. Får se hur lång tid han tänker ta på sig...


Ligger på stranden

Just nu borde jag ligga på stranden och sola, njuta som bara den.
Sand mellan tårna.


Kommer nog ligga här i några timmar, sedan tillbaka till hotellet för en svalkande dusch, lite middag och sedan ut i staden och utforska. Har utforskat ganska mycket av staden redan ,men har ju min privata Guide A som kan staden utan och innan.Googlade bilder


Precis landat

Nu borde jag precis ha landat på Enfidha Airport. På väg ut ur planet för att hämta stora väskan och röra sig mot hotellet. Ska bli skönt att komma fram.
Bussresan från flygplatsen tar ungefär 40-50 minuter, så om ungefär en och en halv timme borde jag vara incheckad på hotellet. Lovely!


Kommer nog sova som en stock inatt.


Det är ju jobbigt att resa, och nu reser jag ju ensam så då får man hitta på något att roa sig med under resan, tur att det fanns internet på bussen, annars vet jag inte hur uttråkad jag skulle vara.

Österrike?

Gissningsvis är jag någonstnas över Österrike nu. Kanske ovanför de Österrikiska alperna?
Sitter nog och tittar på film, Last Stop 174 heter filmen. Ska vara jättebra har jag hört. Får väl utvärdera när jag kommer hem


Nu lyfter jag!

Sitter nu på flyget och väntar på avgång. Enligt tidtabell ska jag nu lyfta. Är säkert jättenervös och tror att jag ska störta. Så tänkte jag förra gången jag flög också, men då hände inget konstigt, Kommer titta på film, lyssna på musik ochs pela spel på resan. Den är bara fyra timmar lång så jag är snart framme SVenska tid 21.20 landar jag, 20.20 tunisisk tid,

Hoppas ni får en trevlig vecka, jag hoppas att jag får det. Som det ser ut nu få rjag en soliagre vecka än er i alla fall =).

Swebus express

Sitter på Swebussen nu, och surfar på deras internet.
Börjar bli ordentligt nervös nu, fjärilar i magen.


Beror det på flygresan eller att jag äntligen ska få träffa A? Troligtvis båda två. Har ju inte träffat A på 7 månader ungefär. Det är dags nu tycker vi båda.

Det ploppar upp några tidsinställda inlägg under resans gång... Vet ju inte hur många som följer min blogg men i alla fall.

Färdigpackad

Hoppas jag.
Jag tror inte att jag har glömt något, det märks väl när jag saknar det. Ska bara dricka upp mitt kaffe sen åker jag till Arlanda för att checka in, kommer ha någon timme eller två att göra av med där borta. Hellre tidig än sen!

Åker med Swebus till Arlanda så kommer sitta och surfa lite på vägen, skriva lite tidsinställda inlägg som får poppa upp under dagen.

Biljett Check!
Pass Check!
Det är det viktigaste och de har jag packat ner...
Nu måste jag klä mig innan jag blir stressad och glömmer bort allt...

Soffliggardag

Denna dag fick bli en soffliggardag, vaknade till regn. Sen regnade det lite till, sen åskade det en massa med ytterligare regn. Nu har var varit uppehåll några timmar, och jag ligger fortfarande på soffan.
Har packat klart, så gott som. Lite grejjer som ska ner imorgon bitti sen är jag på väg.
Ska väl åka härifrån vid 13 tiden för att hinna checka in och vara nervös en stund på Arlanda. Har inte riktigt förstått än att jag åker imorgon, tror jag. Hoppas att jag får en solig och varm vecka i alla fall, idag är det tydligen 29 grader och strålande sol.
Om 24 timmar har jag nog precis gått på planet!

Midsommarfirande

Lite african-style.
Tog inga bilder förutom på lilltjejen när hon lekte. Så tyvärr bjuder jag inte på några. Jag vet att jag är dålig på att lägga in bilder.

Blev ju medbjuden till U-V för att umgås med min systers familj och kompisar till de, eller till den manliga delen egentligen. Det grillades lamm, smakade aldrig på det vilket jag ångrar nu. Det såg riktigt gott ut. Det dansades, skrattades och snackades.
Enligt grabbarna dansar jag jättebra, medans det känns som att jag gungar lite från sida till sida. Men det tycker inte de. Kan inte påstå att jag brukar dansa till afrikansk musik speciellt ofta att jag hittat mitt "gung" när den musiken kommer på. Mycket skaka rumpa, höfter och snurra runt så det ser ut som om man bara skojar.Det var hos trummisen i helröd tröja jag var igår. Lee, som är medlem i Urkraft som är någon förening med dans och musik från bland annat afrika. De brukar uppträda i parker och liknadne under sommaren, så kika in på deras hemsida om ni vill se det LIVE, helt otroligt!
Urkraft

Fina semesternaglar!

Nu när jag har semester lyxar jag till det med färgglada naglar.
Det blev rosa, glittirga naglar, så tjusigt så!
Jag har inte vant mig vid de än, den rosa färgen alltså. Dessutom är de lite längre än vad jag brukar ha, men de kortas ner när det är dags att arbeta igen.Tjusiga va?


Dag 1 på semestern

Känns mer som en ledig dag och att jag ska jobba snart igen.
Nu kom ja på att jag måste skynda mig, bussen går om en kvart och jag har inte klätt på mig!

Nu så!

Nu har jag påbörjat min semester. Kommit hem och är hungrig som bara den, ska ta mig lite fil och gå och lägga mig sen.
Ska iväg till nagelsalongen imorgon på förmiddagen, sen blev jag medbjuden till L och J med syster och familj. Så något får jag göra imorgon i alla fall. Behöver inte sitta alldeles alene imorgon.

Så på lördag blir det packa det sista inför resan och städa det sista. Sen bär det av på söndag, förhoppningsvis med ett besök på gymmet innan.

Det skulle inte sitta fel med ett glas vin för att fira semestern, men sånt har jag inte så jag nöjer mig med filmjölk.

4 timmar kvar

Sen har jag semester!!
Har inte riktigt förstått det än bara, kanske landar imorgon...

Hmmm

Jag tror inte min kropp är gjord för att jogga.
Var iväg till gymmet imorse, åkte så jag var där halv 9. Det var jag och typ 5 till som var där, tomt som bara den. Det är visserligen skönt.
I alla fall, joggade och varvade med att gå på bandet. När jag böjar bli riktigt trött då snörs luftdstrupen ihop så det blir tungt att andas. Så klart slutar jag jogga då, måste träna luftstrupen lite verkar det som. Det kommer väl så man kan jogga ännu längre sträckor.

Får se om jag kommer iväg till gymmet på söndag morgon, det kan bli lite stressigt med tanke på att jag ska åka till Arlanda.

SISTA ARBETSDAGEN IDAG!!!


Sedär!

Idag har jag hunnit med ganska mycket i alla fall.

Tog det väldigt lugnt på förmiddagen, förutom tre maskiner med tvätt. Gick till centrumet och handlade kattsand och grönt så det finns i några dagar. Hämtade då samtidigt ut paketet från posten. Det var min Zipperall, i svart. Kan ha den redan nu, så den ska jag gosa i några sommarkvällar framöver.

På eftermiddagen var det träning på schemat. Zumba och PowerStep var jag inbokad på, så klart körde jag båda passen och svettades som en gris, precis som man ska göra. Fick då reda på att den nya deon fungerar ganska bra, man stinker inte som en svettbomb efter två pass på gymmet.
Jag och tre till stannade några minuter extra och körde två låtar ut BodyBalance-passet. Behöver stretcha ut min rumpmuskel, har fruktansvärt ont i den i vissa positioner. Får se till ett stretcha den mycket mer framöver. Fick ju lite tips på hur och vart jag kan böja när jag vill få ut den muskeln.

Sitter nu i min Zipperall och ska käka middag, kebabsallad ála Yennie blir det idag. Med Tzaziki gjord på Creme Fraiché.

Förhoppningsvis kommer jag iväg till gymmet innan mitt 12-pass imorgon. Har packat väskan i alla fall.

Midsommar

Snart är det midsommar, man blir ju nästan lite deprimerad.
Är det redan mitten på sommaren?
Den har ju knappt börjat?

Det som gör det ännu mer deppigt är att jag har absolut inga planer, vilket jag får skylla mig själv för.
Alla som jag kan tänka mig att spendera midsommar med har andra planer, attans.
På i alla fall två av tre "ställen" är jag gissningsvis välkommen, men vill inte tränga mig på. Så jag får väl hitta på något med grabbarna.
Passa på att äta upp Oxfilén jag har i frysen?
Käka massor med Jordgubbar och grädde, kanske ta ett glas vin och glo på någon film. Så får det nog bli.
Kommer tyvärr inte ihåg hur man binder en midsommarkrans, annars hade jag gjort en sådan också, en till mig och två i miniformat.


(googlad bild)

Skulle inte Cosmos och Chippen vara snygga i varsin midsommarkrans?


Börjat packa lite smått.

Ni kanske tycker att det är lite tidigt, och ja så kan det vara. Det är ju 5 dagar kvar tills jag ska åka.
Har börjat packa sådant jag vet att jag inte kommer använda, som solskyddskräm. Ska packa ner biljetten också, annars är risken att jag glömmer den. Det vore olyckligt.

Hade lite tid att spendera mellan jobb och träning igår, gissa vad jag gjorde?
Jo shoppade! Det är inte meningen att jag ska spara pengar verkar det som.
Köpte iofs "bara" saker jag behöver förutom en neccesär. Men den passar bra att fylla med massa inför resan.
Köpte också den nya deon Nivea Black/White, ska de hur den fungerar. Har inte så mycket problem av fläckar som den ska motverka, mer att jag har svårt att hitta en deo jag är nöjd med. Tycker inte de ger ett så bra skydd som jag vill. Jag vill inte lukta svett när halva dagen gått, men det gör man med många deodoranter.
Får utvärdera denna ett tag..Är ledig idag och ska försöka hinna med massa grejjer. Ska snsrt ta mig till centrum och postombudet för att hämta ut ett paket, jag tror det är ett kläderplagg, EN one-piece fast en billigare variant. Zipperall tror jag den heter. Jag beställde en Marinblå eller svart, Med mitt namn tryckt vid ena fickan.SEn blir det lite städning, någon utav mina älskade katter välte ner en blomma imorse vid halv 6, så det är jord på golvet, bara att börja dammsuga.
Passar på att växla pengar på väg till gymmet också, så har jag det gjort. Hinner nog inte med det innan Arlanda annars...

2 pass kvar!!

Sen tar jag semester!
Underbart skönt!Om 6 dagar åker jag!!


Motion v 24:

Jag har börjat bojkotta stegraknaren inför sommaren, känner att det är inte lika viktigt för mig att komma upp i 10 000 steg varje dag med tanke på att jag tränar så mycket. Just denna vecka var det inte så mycket träning, mycket kvällsjobb och en trött människa, ingen bra kombination.


Måndag 13/6: Kvällsjobb
Tisdag 14/6: Barnvakt
Onsdag 15/6: 55 min BodyCombat
Torsdag 16/6: Kvällsjobb
Fredag 17/6: Kvällsjobb
Lördag 18/6: 55 min BodyCombat, 1 km promenad
Söndag 19/6: Heldag på jobbet, cyklat till och från bussen i spöregnet.

Hade en tanke

Men den har jag glömt bort nu.
Så jag ska nog försöka sova istället, har varit vaken sedan kl 05 i morse. Ska bli skönt att sova.

Fick mig en härlig dusch när jag cyklade hem i regnet. Kom då på att jag verkligen saknar en stänkskärm, sablar vad blöt jag var. Kläderna hänger på torkställningen och rumpan har blivit is.

Uppdaterar väl imorgon hoppas jag.


Varit effektiv

Efter jobbet idag har jag varit ganska effektiv.
Känner lite stress, eller kände rättare sagt, över hushållssysslor och allt jag behöver göra innan jag åker på semester. Har bara en eller max två lediga dagar innan jag åker så det är inte så mycket tid.

Så idag har jag tagit tillvara på tiden jag hade efter jobbet. Åkte direkt till gymmet, ovanligt? Nej, jag vet.
Sen när jag väl var hemma ungefär kvart i 6 började jag med städningen, förstår inte hur "lilla" jag kan sprida ut saker så som jag gör. Saker överallt och ingenstans. Nu vågar jag ta hem folk, inte för att det brukar komma folk så ofta.
Samtidigt som jag skrubbade köket gjorde jag pizzadeg, samtidigt som den gräddades första gången diskade jag. Sen ska den gräddas en gång till, då dammsög jag hela lägenheten. Väldigt effektivt tycker jag.

Nusitter jag och tittar på "Kvällen är din" på TV4, sitter alltid och fäller någon tår till detta program, är väldigt emotionell av mig.

Hade tänkt att ta ett bad idag men det blir så sent, attans! Får göra det en annan dag...

Imorgon ska jag spendera heela dagen på jobbet, har tagit ett extrapass på eftermiddagen så det blir en heldag. Skulle behöva ta något pass till egentligen, det struntar jag nog i. Snart är det SEMESTER!!

Det fortsätter...

Nu verkar svackan viktmässigt vara över, skönt. Nu har det börjat gå ner lite till.
Man blir så omotiverad om det står stilla för länge. Sådant tycker jag inte om.
Just nu ligger jag -17,8 kg, måttmässigt vet jag inte hur det ligger till. Får mäta mig när jag kommer hem. Kommer inte ihåg hur måtten låg till när jag väl började mäta så det blir svårt att hitta ett exakt värde.
Måttmässigt blir kläderna större och större, skärpen behöver nya hål. Så på så vis vet jag ju att det händer grejjer även där.

Skulle behöva fortsätta rensa ut de kläderna som jag inte rensade bort sist. Inte många utav de som man vågar gå runt i utan att tappa byxorna eller att linnet sitter på snedden. Man skulle egentligen ta en före- och efterbild med de gamla kläderna, får se när jag kan ordna det. Behöver ju en fotograf, har ingen helkroppsspegel tack och lov.

Känner mig lat

Känner mig frukansvärt lat när jag har en svans på jobbet, det är jätteroligt men jag känner mig så lat. Jag ska ju föröska att göra så lite som möjligt, det är inte så lätt alla gånger. Jag tror att jag gjort ganska bra ifrån mig idag. Ställde mig och vek tvättlappar medans nya kollegan jobbade. Men men, något fick jag ju göra i alla fall.

Ska alldeles strax gå och lägga mig, är otroligt trött nu för tiden känner jag.
Har inte bestämt mig för om jag ska upp och träna imorgon innan jobbet eller om jag ska sova, skulle behöva sova eftersom jag inte får sova ut förrens på tisdag nästa gång. Får se hur pigg och glad jag är när klockan ringer imorgon, väskan är i alla fall så gott som packad om jag skulle vara pigg. Däremot är det snart beach 2011, då ska man ju vara fit och det blir man inte om man ligger och sover.
Fina linjer där emellan...

Dag 1 av 5

Snart börjar arbetsdag 1 av 5. Känns tungt att jag ska jobba 5 dagar på raken, men det ska väl fungera som det brukar göra.
Har tagit på mig ett extrapass i helgen, lite extra kosing i plånkan nästa månad.
Nu är det även bara 7 arbetspass kvar till semestern!
10 dagar kvar tills jag åker till Tunisien.

Bokade resan igår, tog typ sista flygstolen så det var tur att jag inte väntade längre. Resan fick jag för 4300 kr, sen tillkom det hotellkostnad för A. Vi ska ligga och steka på stranden varje dag, ut och promenera runt i omgivningarna på eftermiddagen/kvällen. Härligt ska det bli! Gå barfota i sanden på stranden. Mysigt!!

Nu måster jag ordna frukost, ska börja röra mig till jobbet om en timme. Ska ha en svans efter mig idag, så troligtvis blir det en lugn dag för mig...

Sådär

Nu har även denna dag sprungit förbi.
Startade dagen i Liljeholmen där min kusin skulle ta studenten, så där var jag innan klockan hunnit slå 10.00.


Där kommer hennes klass springandes. De fick en väldigt lång springtur dit vi stog. Eller väldigt lång ska jag inte säga, typ 50-70 meter, så den första klassen som sprang ut klarade bara av att springa halva vägen sen blev det för mycket med klackar och alkohol. Resten tog det lite lugnare i början sen kom spurten.

Efter studentfirandet åkte jag vidare för lunch i ett köpcentra, och jag skulle inte shoppa något eftrsom jag känner mig lite pank. MEN! Jag kom hem med tre par nya skor, ta 3 betala för 2 så lite bra var det. 
                          

Och så hittade jag någon kjol, ett linne och ett par capritights, 30% rabatt, kostade cirkus 150 kr sammanlagt. Kjolen och linnet tänkte jag ha till och från stranden på semestern, så inga skitsnygga plagg, mer bekväma.
Sen hittade jag en sport-BH och en vanlig BH men inte lika mycket rabatt. Så där skar det lite i hjärtat, men sådant som alltid behövs.

Linnet är randigt och kjolen är helvit med fickor på sidorna.

 

 Vad gjorde jag sen, jo gissa?

 


Student nummer 2

Ska alldeles strax åka för att se min kusin E springa ut. Grattis till henne!

Är fruktansvärt trött och seg, skulle gärna sova några år till, men det får jag göra imorgon. Några timmar i alla fall. Hela helgen består ju av massa arbete så jag får passa på att sova imorgon.
Nu är det "bara" 7 arbetspass kvar till semestern, ska bli så skönt!

Resan har gått ner i pris med ungefär 1200 kr, får se vad den ligger på ikväll, blir nog att boka ikväll så jag verkligen får åka med. Ska bara lösa hemresan från Arlanda också.

Snart semester!

Nu är det bara 9 arbetspass kvar tills jag går på semester. Lovely!
Längtar verkligen, den är så välbehövlig!
Förhoppningsvis är det 13 dagar kvar tills jag åker till Tunisien igen, säger förhoppningsvis eftersom jag inte har bokat än. Resorna är så fruktansvärt dyra tycker jag, så jag försöker vänta så länge som möjligt, vill helst boka ett charterpaket, men just nu är det billigast att boka var för sig. Vill gärna bo direkt på stranden också så det bara är att dra på sig bikinin och gå utanför dörrarna. Skulle vara skönt.
Det hotellet jag skulle vilja bo på kostar 5700 kr, jag tycker det är för dyrt, speciellt när man ska åka om knappt två veckor.
Får väl se vart jag hamnar...

Steg och motion v 23:

Måndag 6/6: 9829 Kvällsjobb
Tisdag 7/6: 8105 AC´n leverades, alltså ingen träning
Onsdag 8/6: 55 min BodyCombat
Torsdag 9/6: 9733 Kvällsjobb
Fredag 10/6: Studentfirande utan räknare!
Lördag 11/6: 55 min BodyCombat, 55 min BodyPump och kalas utan räknare
Söndag 12/6: Vilodag utan räknare.

Det har varit en ganska lugn vecka, nästa vecka blir fylld av massa jobb, ska hinna med att träna några dagar hade jag tänkt mig.

Väldigt upptagen helg!

En helt underbar helg har snart tagit slut, inte så bra. Kan den inte fortsätta lite till?
Fredagen bjöd på studentkalas och utspring. Gamla goda minnen kom tillbaka, väldigt kul. Är jag verkligen så gammal? Känns som det var igår jag själv sprang ut och nu var det lillskiten till syster på tur.

Efter utspringet åkte jag och storasyster med barn runt och letade flak, det var väldigt dåligt med flak i år. Såg max 8 st olika. Andra år har man knappt kommit fram för att det varit så mycket flak och studentbliar som åkt på kommunens gator. Men i år var det så gott som fritt flöde.

Tillslut så möttes släkt och familj i en hyrd lokal för mat och fest. Och presentöppning så klart. Presenten från bland annat mig var den roligaste, enligt Johanna. Även enligt alla barn som var där. Hon fick gå på skattjakt.Lördagen bjöd på träning, ovanligt? Hade bokat in mig på dubbelpass, och det var knappt så jag orkade köra båda passen, blev helt slut på Combaten. Men i alla fall.
Sen på eftermiddagen var det kalas på schemat, Lillfia fyllde 1 år, jag har nog aldrig sett henne sitta så fint i sin stol som igår, det bjöds ju på tårta!Vi grillade på eftermiddagen och sedan satt vi ute hela kvällen, åkte hem vid 10 tiden. 78000 myggbett rikare.

Idag ska jag hem till min bror och träffa mina syskonbarn som är på besök från grannlandet, ska bli kul.

 


It´s done!

Håret är nu borta, inte allt men mycket.
Frisören var lite roligt, han tyckte att jag svettades mycket. Och då tänkte jag, vad gör inte han när det är kvavt ute, du blir täckt med en plast som självklart inte släpper varken in eller ut luft och någon blåser med en hårtork med högsta värmen på en? Den som kan hålla sig torr under en sådan behandling borde vinna ett pris.

Gick förbi guldfynd efter att jag varit hos frisören och köpte ett par nya örhängen, mina förra gick sönder. Och köpte näspiercingar också, inte på guldfynd, där blir man ruinerad.

Ska nu få min skönhetssömn innan studentfirandet imorgon.
Att hon blivit så stor!

Äntligen!

Nu har det börjat hända saker viktmässigt igen, inte mycket men det händer i alla fall. Så nu har jag sammanlagt gått ner 16,8 kg. Måttmässigt vet jag inte, men där händer det säkert saker också, varför skulle det inte?

Har ringt till Tattostudion nu, de hade ingen tid förrens efter min bokade tid, så det får bli den som det ser ut nu. Ska ringa igen en annan dag och höra mig för. Nu ska jag göra mig i ordning för att åka och klippa mig, om de har tid. Sedan blir det kvällsjobb med en svans, vet inte vilken svans jag ska ha bara.

Ännu mer fundersam

Har suttit och försökt Google på tatuerarstudion där jag är inbokad för att nacktatuering i juli. Men det går inte att komma in på deras hemsida, har de konkat?
Vill boka om tiden till en tidigare tid om det finns möjlighet, så jag gör det i nästa vecka helst. Men nu blir jag lite fundersam om de ens finns kvar. Borde de inte ringa till sina inbokade kunder i sånna fall?
Har läst både ris och ros om studion, är lite fundersam över hela grejjen också. Tatueraren är inte mycket äldre än mig, känns inte som han är så duktig då, men jag hoppas att jag har fel.
Se vart jag är nu liksom, skulle inte han kunna vara en bra tatuerare då? Och nu menar jag inte att jag har det glamorösaste jobbet i världen, men jag vårdar några av Sveriges sjukaste människor. Det är ganska bra gjort vid 23 års ålder, eller?


Fundersam

En avlägen vän har börjat ta mer kontakt än han gjort på över ett år, det brukar betyda att han gjort slut med sin tjej.
Varför duger man bara som vän om man är singel?
Han är en jättetrevlig och rolig kille, men han tycker tydligen bara jag är rolig när han är singel.
Hur tänker killar egentligen?

REGN!

Det är klart att det är regn på min lediga dag, vad annars?!?
Hade hoppats på att få lite sol på kinderna idag, men så verkar det inte bli.
Har hunnit dammsuga och diska hittills idg. Skulle egentligen vilja sova några timmar till. Ska snart fortsätta plocka lite här hemma så det är rent och fint.
Imorgon ska hyresvärden komma och sätta upp brandvarnare och då vore det inte så kul om det låg massa skräp i vägen.

Dags att packa ihop en massa filtar som jag hoppas slippa använda på några månader.

Tung helg

Usch vilken tung helg jag haft på jobbet.
Fredagen började inte bra så jag fick reda på att jag skulle städa en smittsal, vilket tar några timmar. Andra smittstädningen på en vecka, inte så lockande. Dagen blev bättre när jag och kollegan I stog där och dansade och höll låda, lite kul måste man väl få ha? Blev även tipsad om en pop/rock grupp, Sunshine Avenue, en grupp från Finland. De har gjort riktigt bra musik faktiskt, denna är en utav favoriterna.

Sedan lördag till tisdag har jag jobbar rumpan av mig med både kroppsligt och psykist tunga patienter, ryggen är trött som bara den, huvudet är tröttare än så. Har redan nästan somnat på bussen, i min baden-baden, i soffan och i sängen. Så snart bäddar jag ner mig riktigt ordentligt. Ska låta min kompis kyla ner lite till bara.


AC`n är levererad

Idag levererades min AC, postengrabben kom redan kl 16.59. Så tidig var han, levererade denna klump.


Packade upp den ganska raskt för att se hur jag skulle göra med ut-slangen. Har ordnat till det nu och hoppas att det fungerar på så vis.
Klumpen blåser en massa kall luft, väldigt kall luft. Härligt!!
Den mäter upp innetemperaturen till 26-27 grader just nu, varmt och gott. Håller på att kyla ner till strax över 20, får se hur lång tid det tar. Är så fruktansvärt trött så jag somnar säkert innan den är färdig.


Bloggtorka?

Jag vet inte ens vad jag ska skriva om, det står still i skallen!
Har varit mycket jobb, krävande jobb, annars har jag inte hunnit med så mycket annat.

På fredag ska min syster ta studenten, så då får jag använda min nya klänning från Vero Moda, yey!
På lördag är det 1-års kalas för min systerdotter, här ska det lekas!
Det var väl det tror jag...

Steg och motion v 22:

Måndag 30/5: 10318 Kvällsjobb
Tisdag 31/5: 20084 inkl. 55 min Zumba och 55 min PowerStep
Onsdag 1/6: Glömt räknare, 2,25 km på band, lite styrketräning
Torsdag 2/6: Ingen räknare
Fredag 3/6: 10122 Kvällsjobb
Lördag 4/6: 14563 Heldag på jobbet
Söndag 5/6: 17248 inkl. 55 min PowerStep, 1 km jogg och Kvällsjobb

Denna vecka har varit ganska lugn på träningsfronten, mycket för att jag jobbar många kvällar och att gymmet varit stängt på min enda lediga dag.
Ny vecka och nya krafter har precis börjat. Hoppas på mycket träning denna vecka.
Igår, söndag, tränade jag i mina nya tåskor för första gången. De var underbara att hoppa runt i, än så länge. Ett tag kändes det som de gick sönder men så var inte fallet tack och lov. På onsdag blir det nästa träningstillfälle troligtvis, eftersom min AC ska levereras på tisdag var jag tvungen att avboka träningen den dagen. Om de kommer tidigt hinner jag till gymmmet på kvällen innan de stänger.

Vet inte

Jag vet inte vad jag tänkte på igår man jag sa att jag skulle skriva mer idag. Vad ville jag skriva om?

Har ju jobbat och tränat, inte speciellt ovanligt.
Hämtade ut mina nya tåskor igår, underbart sköna är de. Har inte riktigt vant mig vid att ha något mellan tårna men det kommer väl. Ska beställa ett par sandaler också, så jag kan få bruna fötter.

Har gått med tryckande huvudvärk till och från i några dagar, när tänker den försvinna?

Nu ska jag försöka ta reda på vad jag ska göra idag, syster eller bror?

Fruktansvärt trött

Hade inte ens lust eller ork att träna fastän jag vet att jag inte får träna förrens på söndag. Var på gymmet i knappt 40 minuter innan jag gav upp och åkte hem.
Hämtade ut mina nya skor på vägen hem också, så nu sitter jag med mina tåskor på mig. Lovely! Är lite kär!

Nu ska jag vila och titta på BB. Hoppas på ett bättre inlägg imorgon eller senare.

Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0