Har en dålig vecka.

Känns inte som vanligt, något är fel. Kanske beror på att jag börjar bli förkyld, eller att jag snart ska ha mens, brukar vara extra känslig då. Känner mig inte speciellt omtyckt denna vecka, hoppas att jag är det. Ibland har man sina dåliga dagar. Känns inte som om jag är speciellt omtyckt på jobbet, känns som om folk undviker mig ibland, hoppas att det är för att de har saker att göra och inte undviker mig för att de inte tycker om mig. Jaja nu ska det inte vara deppigt här inte.

Idag har jag varit duktig efter jobbet, har börjat med min städning som väntat på mig. Har till och med spayat ugnen så jag ska rengöra den snart. Hade tänkt att städa bakom spisen också men jag får inte ut den. Tung som sa*an. Det får bli en annan gång. I morgon blir det städning av resten utav lägenheten och sedan till centrum för att köpa blommor, har redan tittat ut de så det går fort att handla.

Nu ska jag lägga mig och vila på soffan, är heeelt slut. Måste vara en förkylning på gång. Märkte igår att jag var helt slut efter trapporna hem. Jag brukar knappt känna av de i vanliga fall.


Min Lilla raring=)

Kommentarer
Postat av: Borthy

Det där är så typiskt :-D Precis så där känner jag också inför mens. Troligen tycker alla att man är dum och ful och idiotisk...

Sen när man fått mens så blir plötsligt alla trevliga och man själv blir helt okay igen! Klart vi tycker om dig!

2009-02-07 @ 10:46:47
URL: http://borthy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0