Julpynt

Nu har jag börjat med lite julpynt här hemma. Vardagsrummet är klart och här är resultatet.

Jag köpte nya julstjärnor när jag var i Ullared, de där röda. Jag har haft pappersstjärnor tidigare och jag har tyckt att det är lite läskigt eftersom jag tror att de ska börja brinna. De ska ju vara för just dessa lampor man har i dem men jag blir orolig ändå.

Jag lyxade till det med nya gardiner också, eller bara omplacerade. Tomtegardinerna brukade jag ha i sovrummet och de andra har fått komma upp för första gången.

Efter nattjobb i helgen ställde jag mig och strök gardiner och började pynta. När jag fått klart vardagsrummet skulle jag vandra vidare till köket. Går dit med min ljusstake och kopplar in den, hur fint som helst! Ställer ned den på bordet för att placera om blomkurkorna och den slocknar! Börjar i stället med en annan stjärna jag tänkt placera i hallen som lampa på byrån. Kopplar in den och lampan slocknar! Snabel!

Alltså har det bara blivit julpynt i vardagsrummet innan jag fått tag på nya lampor till mina julstjärnor. Jag tror att staken har sagt sin sista vers, den åker nog i soporna.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0