Vad håller hon på med?

Läste en artikel på Aftonbladet precis, usch vad irriterad jag blir.
Vad tänker denna människa på?
Vill bli den största människan i världen, vad är det för mål?
Vem skriver upp det på sin Bucket-list? Tydligen denna kvinna.
Hur kan hon utsätta sina barn för detta? Hon kan lika gärna ta livet av sig på en gång så barnen slipper se henne bli större och större och bli sjukare och sjukare. Varför kastar man bort sitt liv speciellt när man har barn?
Hon storhandlar i 8 timmar med barnen, nu står det inte hur gamla dessa barn är men om kvinnan är 32 kan de inte vara allt för gamla.
Vem skulle vilja ha en förebild som vill väga över 700 kg?
Som inte kan torka sig själv i rumpan?
Som bara ligger och jäser på en soffa och äter inte mindre än 21.000 kcal per dag?
En människa som, ursäkta uttrycket, säkert luktar lik p.g.a. alla champinjoner och kantareller det är i alla hudveck på den kroppen.
Man kan bara hoppas att de där barnen har några ordentliga förebilder och släktingar som de kan få göra saker barn ska göra med. Inte storhandla 6 kundvagnar under 8 timmar till sin egen mamma som tar livet av sig med hjälp av mat!
Eller mat ska man nog inte kalla mycket av det som hon äter under en dag, en påse kakor innehåller inte mycket nyttigt, den innehåller mest socker. Milkshake gjord på grädde, massa socker. Läsk, endast socker!

Detta är vad denna kvinna får i sig på EN dag

Frukost:
Äggröra av 6 ägg, tillagade i rikligt med smör: 468 kcal
220 gram bacon: 1 168 kcal
4 friterade potatisar: 672 kcal
6 skivor rostat bröd med smör: 600 kcal
9 dl gräddmilkshake: 1 160 kcal

Mellanmål:
1 påse kakor: 1 950 kcal
2 liter läsk: 800 kcal
1 påse chips med barbecuesmak: 1 650 kcal
3 smörgåsar med ost och skinka: 1 576 kcal

Lunch:
3 burritos med kött, bönor, gräddfil och grön chili: 1 453 kcalSallad bestående av ett salladshuvud, i dl körsbärstomater, morötter, gurka, bacon, kyckling och ost: 1 479 kcal

Middag:
12 tacos: 4 906 kcal
2 liter läsk: 800 kcal

Dessert:
8 skedar vaniljglass: 2 080 kcal
1 liten plåt med brownies: 1 200 kcal
 Totalt: 21 962 kcal


Vill man verkligen riskera sitt liv, med sina barn, för ett helt korkat världsrekord?
Som det står i artikeln tror hon att vid 41-42 års ålder kommer hon att ha slagit detta rekord. Då borde hon väga 740 kg om hon fortsätter med denna "kosthållning".
Det står att hon mår bättre och får bättre självförtroende för varje kilo hon går upp, hur går det ihop?
I det verkliga livet brukar det vara helt tvärtom. Nu kanske inte en annan del på hennes Bucket-list är att skaffa sig en man/hålla kvar sin man, för hur många män, ja det finns säkert vissa, skulle vilja dela säng med en kvinna på 740 kg? För det första får han inte ens plats, för det andra så luktar hon säkert ruttet av all svamp i hudveck. För det tredje, sexuellt umgänge lär vara nästan omöjligt om man är så stor. Och ja visst det finns en massa relationer som inte går ut på sexuellt umgänge, och man har separata sovrum av olika anledningar i många förhållanden. Men att ha separata sovrum bland annat på grund av att han inte ens får plats i sängen, det är lite väl extremt.




Läs artikeln!

Man vet ju inte hur mycket i denna artikeln som verkligen är sant, man kan ju tyvärr inte lita helt på tidningarna alla gånger. Det finns säkert en del delar i denna artikel som är påhittade, men något är säkert sant också, men vilken del?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0