Hyperhidros

Den diagnosen har jag precis givit mig själv efter att ha läst massor på internet.
Hyperhidros är en åkomma när man svettas extremt. Det gör jag!
I tisdags åkte jag in till stan till tatuerarstudion för att fylla i/boka tid. "Min" tatuerare var inte inne så jag fick komma tillbaka dagen efter, så för att resan inte skulle kännas helt onödig gick jag lite i Ringens centrum och provade kläder och shoppade lite. Bara att prova ett par byxor gör mig extremt svettig speciellt i ansiktet, vilket inte är så trevligt.
Minsta lilla ansträngning gör mig svettig och det är lite hämmande när man är ute eller t.ex. åker buss och så rinner svetten i pannan. Utan att ha rört en fena!
När jag och A promenerade på kvällarna i Tunisien, visst var det varmt men ändå svalt, så blev jag svettig, känns inte så fräscht. Och det var inga raska promenader vi tog, han klagade bara på att han blev så trött och hade ont i fötterna.
Har lärt mig att jag är en "extremsvettare" så jag går alltid med näsdukar i väskan, och på gymmet där man ska svettas har jag en svetthandduk till och med.

Så nu har jag beställt hem två produkter som hämmar svetten, en deodorant och en gel som man har i ansiktet. De har fått mycket bra recensioner av andra användare så jag hoppas verkligen att de fungerar. I början på nästa vecka borde de bli levererade, längtar.

Ska nog köpa en Absolut torr idag och ha tills de andra produkterna blir levererade. Alltid bra att ha en Back-up-plan.


Mysigt inlägg va?

Kommentarer
Postat av: Borthy

Jag vet fler personer som har det problemet. En arbetskamrat till oss skall prova någon form av injektioner i det berörda området...jag får berätta mer på jobbet om det. Jag har aldrig sett att du svettas extremt?

2011-08-05 @ 04:43:42
URL: http://borthy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0