Har shoppat loss idag

Idag har jag shoppat loss, på ÖoB. Billigt och bra. Jag har nförskaffat mig en spegel till min hall, inte en dag för sent. Har även införskaffat mig en skohylla, inte den heller en dag för sent. Den blev lite sned när jag skruvade ihop den. Men det struntar jag i.

Nu ska jag bara komma på vad jag ska ha för belysning i min hall, det känns som att bordslampan inte räcker till. Antingen får jag köpa en längre sladd till taklampan, eller sno en idé av kollegan S som jag var och tittade på film hos häromdagen. Hon hade satt upp belysning, sådan man har i julgranar (de små lamporna), högst upp på väggen i hela hallen. Det var riktigt mysigt. Så får se om jag tänker sno den idén.
Det är mörkt i så gott som hela min lägenhet eftersom jag inte har några stickkontakter i taket, utan de sitter på väggen, och jag har meckat ihop mina lampr med korta sladdar. Det finns inte heller några krokar i taket att hänga lamporna på, men det får jag ringa om till bostadsföretaget.

Nu ska jag nog försöka få upp två tavlor i mitt kök, och sedan blir det nog matlagning om inte allt för lång tid, börjar bli hungrig nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0