Söndag, och segt.

Igår hade jag över två systrar och en kompis till ena systern på pizza och spelkväll, det var riktigt trevligt. Jag hade jobbat under förmiddagen så jag var lite små seg men jag hann ligga på soffan en liten stund innan de kom över. Först blev det pizza och en massa skitsnack och sedan lite mera skitsnack och sällskapsspel, vi spelade Med andra ord, ett riktigt roligt spel. Sedan efter en runda med spel så blev det lite mer skitsnack och sedan lämnade de vid kvart över 11 ungefär. Då hade vi alla halvsuttit och sett lagom trötta ut ett tag. Så det blev sova ganska fort efter att de åkt.

Gick upp aldelles för sent idag, tjugo i 11 eller något sådant. Sov gott i alla fall. Och det var bara att göra sig iordning för att röra sig till jobbet.
När jag var på väg till jobbet och hade kommit fram med tåget men sedan skulle gå till jobbet var ena rulltrappan trasig! Och det var inte en liten rulltrappa, utan en riktigt lång sådan, och inga vanliga trappor fanns. Det var bara att börja gå i rulltrappan och försöka inte ramla ihop av trötthet. Jag har noll kondition och det är mycket jobbigare att gå i rulltrappor än i vanliga trappor. Så det var lite jobbigt att gå upp för alla dessa trappor. Så det tog mig nästan hela promenaden att återhämta mig från trapporna, och den är på knappa fem minuter. Så dålig kondis har jag!

Imorgon börjar stegtävlingen jag skrivit om i tidigare inlägg, så jag hoppas att jag kommer ihåg att ta på mig räknaren varje dag i nästan två månader framöver. Vet inte hur många steg man brukar behöva ta för att ta sig till Köpenhamn, men det är nog några stycken. Hoppas jag klarar det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0