Liten torka...

Jag har väl haft en lite bloggtorka de senaste dagarna. Men jag har tydligen haft lite att göra.
Julafton har passerat, och den var bra. Inhyrd tomte och allt. Åkte till min syster och där var vi framme vid tio-tiden, och vi åkte hem vid sjusnåret. Så det var en heldag. När jag redan var hemma ringde mamma och berättade att de var på väg tillbaka, då hade min lillasyster glömt sin handväska på perrongen och någon snäll själ hade lämnat in den i biljettluckan.
I Fredags åkte jag hem till S i skogen, och det var trevligt. Blev en övernattning, sov inte som en princessa men det var helt OK sömn. På fredagskvällen spelade vi spel, Risk och Pictionary. Det var riktigt roligt, så jag har nästan bokat in en helg med spel, då blir det Med Andra Ord. Det är ett riktigt roligt spel
Igår kom jag hem från S, och då gick ajg och hämtade ut lite filmer jag beställt och sedan kom min kompis J över på middag(pizza) och filmtittning. Det blev Milk, som jag somnade under, men den var helt OK, lite seg. Och så blev det Flickan som lekte med elden, den var bra. Ungefär lika bra som första filmen. Nu väntar vi bara på nummer tre. Funderar på att köpa böckerna, har inte läst någon utav de, men det är lite tråkigt att läsa böckerna efter filmen. Men de brukar ju utelämna så mycket från böckerna så det kanske är bra i alla fall.

Idag ska jag iväg och shoppa lite, vill köpa en bakmaskin, och så ska jag köpa kattmat. Och kanske någon topp om jag hittar något fint. Så om en timme går jag runt i centrum och ser virrig ut antar jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0