Flytten klar

Nu är flytten kvar, så gott som allt är uppackat och allt är monterat. Imorgon blir det upp med garddinstänger och väggbeklädnad och sedan städ, om jag inte väntar med städet tills på söndag, har inte bestämt mig riktigt än.
Imorgon ska jag till gamla lägenheten och städa det sista och få med mig det sista. Allt fick inte plats och tiden räckte inte till så lite blev kvarlämnat. T.ex. balkongmöbler, stereo x 2, taklampa, stege, dataskärm, hatthylla och en massa flyttkartonger.

Ikväll har jag och S packat upp halva kvällen, vi blev klara med det vid 21 tiden och efter det har vi bara legat på soffan och återhämtat oss. Duschat har vi hunnit göra också, tack och lov.

Idag kom leverans av tvätt och diskmaskin och de skulle då installeras. Men det blev lite krångel, de förra hyresgästerna hade borrat ett hål i avloppsslangen och stoppat in någon annan slang där, och nu tejpat över detta hål. Då installatören kunde inte installera diskmaskinen, och det är pissigt! Så jag fick ringa och felanmäla detta idag, och förhoppningsvis kommer de tidigt i nästa vecka och ordnar detta. Men tvättmaskinen är installerad och klar för bruk.

Har blåmärken lite överallt efter denna dag, nermontering av lite allt möjligt, montera upp lite allt möjligt, lyfta tunga och otympliga saker. Tur att det finns hiss i huset så jag slapp bära upp allt för trapporna.

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen som är väldigt lockande just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0