Inatt tar jag oskulden av min nya säng.

Nu är min nya säng ihopmonterad =)



Chippen tycker om sängen i alla fall. Det är ganska skönt att det blir lite mörkare i sovrummet ett tag, har haft ett beige överkast innan och det blir så ljust. Så jag köpte mig ett blått på IKEA när jag ändå var där.

Fick ett SMS av S under förmiddagen där det stog att hon var sjuk och att hon inte kunde komma och hjälpa mig. Så då ringde jag ganska raskt till min syster och frågade om hon kunde komma och hjälpa mig att montera sängen ikväll. Jag känner min syster ganska väl så jag vet att det inte är hennes grej att montera ihop saker, men om man är två går allt lättare. Så jag tänkte att hon kunde hålla och jag skruva, men då kom hon på att hennes kille T kunde hjälpa mig. Visst tänkte jag, tar emot all hjälp jag kan få. Så jag tyckte att J och T skulle komma vid 17.30-18 tiden så hinner man montera ihop och få lilltjejen att sova i god tid.

Men det tyckte inte T, han tyckte att han kunde åka och montera ihop direkt efter att de ätit lunch(jag ringde vid 12.20). Men jag tyckte att han kunde vänta på mig så jag fick hjälpa till med min egen säng. Men nej tyckte de. Så jag gick med på det(Förresten min syster har extranyckeln till lägenheten) så skulle de göra så mycket de hann tills de skulle hämta lilloppan på dagis vid halv tre. Så jag tänkte att de hinner inte så mycket.

Kom iväg tidigare från jobbet så jag skulle vara hemma och hjälpa till tidigare. Men när jag kommer innanför dörrens ser jag en hög med sängkläder bredvid soffan, och min gamla säng i fem delar på golvet, de två gamla madrasserna, och en stor kartong med plast i köket, tittar in i sovrummet, och där är min säng, helt ihopmonterad och klar. Bara sängkläderna och bäddmadrassen kvar.

Det var väldigt snällt tycker jag=).

Men jag fick ju gå och slänga allt gammalt i grovsoporna, vilket inte var det roligaste. Det blev fem rundor, varav alla var otympliga och halvt jättetunga. Sista rundan fick jag stanna typ var femte meter för att det var så tungt, efter allt annat jag burit ut.
Försökte flörta lite med P så han skulle komma med bilen och hjälpa mig, men det funkade inte. Tror inte att han fattade piken.

Jag är nog väldigt mör imorgon, tur att jag är ledig och kan ligga i sängen så länge jag vill, nästan. Har bara två saker inplanerade, hämta skorna efter klackningen, och gå påskkärring med J och lilloppan. Båda är på eftermiddagen.=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0