Skor!

Jag vill ha nya arbetsskor, får väldans ont i fötterna av mina jag har på jobbet, tur att jag kan byta från dag till dag så jag slipper ha ont i fötterna varje dag, men nu vill jag ha nya skor till jobbet igen. Så jag tänkte att jag kunde åka till cetrum i förmiddags och köpa nya skor, men jag hittade inga =(. Var runt i alla 120 skobutiker, okej 7 st, men hittade inga förutom de där RYN-skorna som kostar 1500, och det vill jag inte lägga ut på ett par skor som åker i soporna snart ändå. Det är ju viktigt att ha sköna arbetsskor när man går runt i de 8 timmar om dagen fem dagar i veckan. Så jag får väl åka på jakt efter arbetsskor på fredag eller söndag när jag är ledig. Får se hur det blir, vill ha ett par mjuka och bra sandaler att glida runt i. Ser så skönt ut, och bra till sommaren så man  slipper vara instängd i ett par "träskor" hela dagarna.

Idag känner jag mig hängig, har lite smått ont i huvudet och är allmänt seg, hoppas att det inte är något som bryter ut nu inför min långledighet, där jag dessutom ska på dop och då är det inte bra att vara sjuk. Det kan få bryta ut om någonvecka, för då har jag inget planerat, förutom jobbet så klart. Och i nästa vecka vill jag inte vara sjuk för då är det kryssning... Hmm hur ska jag planera detta??

På torsdag hoppas jagfg att jag kommer upp i tid så jag kan åka till ungdomsmottagningen på deras "drop-in" efter 8 på morgonen, varför har man en "drop-in" tid så tidigt??? Jag har bara 2 p-piller kvar där hemma och är nu i stort behov av nya, detta har jag planerat i en månads tid men har inte varit ledig någon utav alla "drop-in" tider som ungdomsmottagningen eller mödravården har haft under denna månad. Hoppas att jag är pigg och glad när jag stampar in där vid 8-9 på morgonen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0