Har haft en riktigt bra helg!

Jag är fruktansvärt nöjd med denna helg, trevligaste helgen på länge.
Fredagen har jag ju redan berättat om, massor som gjordes och sedan ett glas vin och en massa sömn.

Lördagen började med ett Combat-pass på gymmet, sen hem och göra mig i ordning innan jag åkte och mötte S. Vi tog en liten tur i ett närbelaget centrum där vi köpte varsin fleece-tröja på rean. Och jag hittade sedan ett par jeans för 100 kr, lite småtajta men det är bara att töja ut de så sitter de som en smäck sedan.
Sen åkte vi hem för att laga mat och äta gott. Oxfilé med ugnsbakade grönsaker, riktigt mumsigt var det. Till det tog varsitt glas vin, ett under matlagningen också visserligen. Sen sov vi gott båda två.



Vi började titta på filmen "Let me in" den amerikanska versionen av "Låt den rätta komma in". Fy fabian för dålig film! Så mycket som var ändrat från den svenska versionen och från boken då självklart. Vi stängde av den efter lite mer än halva filmen. Då blev det Fångarna på fortet istället.

Idag hade vi tänkt att åka och träna på förmiddagen,. men vi ändrade oss. Vi åkte ut till skogen, där S bor, och tog en skogspromenad istället. Och en massa svampareller hittade vi, många liter med svamp. Så frisk luft har vi fått massor av idag. Och massa älgbajs hittade vi i skogen, jag ropade ut när jag hittade älgbajs och S när hon hittade svampar ungefär.
Vi hittade fyra olika sorters ätbara svampar, gula kantareller, höstkantareller, svart trumpetsvamp och taggsvamp. Nu har de svamp så det räcker några dagar i alla fall.

Sedan blev det middag, auberginegratäng med entrecôte och bea framför Bingolotto. Och jag fick BINGO även denna gång, en ny lott blev det.

Sen körde S´s mamma mig till bussen så jag kunde ta mig hem från skogen. Där blev jag trött och seg så nu ska jag väl fortsätta vara trött och seg och sova.

Imorgon blir det besök till sjukgymnasten och sedan jobb.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0