Film och Te

Dagen har gått ut på film och Te, sånt man ska göra när man är sjuk. Ocj just nu står kycklingsoppan på spisen och puttrar. Enligt Amerikanska filmer ska ju "Chickensoup" vara dunderbra. Ger det ett försök.

Vaknade strax innan 7 av att jag k,nappt kunde svälja min egen saliv, så upp och lägga sig i soffan blev det.

Första filmen startade jag vid 12-snåret och det blev den här. Den kallas även "Nothing is private".
Det var en riktigt bra film, den visar det som många unga tjejer går igenom och inte trivs med. Bland annat sexuella övergrepp, det är inte alltid barnen/ungdomarna vågar berätta för sina föräldrar. Det gjorde inte Jasira heller.
Jasira skaffar sig även en pojkvän som hennes pappa inte tycker om på grund av hans etnicitet, så de håller relationen hemlig men tillslut uppdagas den av misstag.


Film nummer två blev "License to wed" med Robin Williams. Den var väl okej den filmen, ungefär som alla andra romantiska komedier. Men en bra film att titta på om man inte har lust att koncentrera sig till 100%.
Robin spelar en Pastor som vill att alla par som ska gifta sig ska gå igenom en del olika delar som ingår i äktenskapet. Hur ser bråken ut? Kan paret ta hand om barn utan att separera?
En del annat vill han att de ska gå igenom också, enligt honom minskar risken för skilsmässa om man går igenom detta innan giftermålet.
Innehöll ett "Happy ending" som de flesta andra romantiska filmer.


Film nummer tre blev "Smother", en helt OK film även den. Handlar om ett par som får två inneboende, inte av vem som helst utan av kvinnans bror och mannens mor. Samtidigt som mannen är arbetslös och söker jobb, kvinnan jobbar och vill ha barn men modern stör. Ja de var lite problem för stackars paret att bli gravida...
Modern flyttar in efter ett gräl med sin make, och hon vill inte prata med maken om grälet utan antyder att han varit otrogen efter 36 års äktenskap, har han?
Brodern skulle bo hon paret under en utbildning, men utbildningen blev framflyttad. Brodern stannar kvar eftersom han inte har något jobb och då heller ingenstans att bo.

Nu är det vanliga tvn som gäller en stund, det kommer en film på trean som jag tänkte titta på om jag orkar hålla mig vaken tills den är slut. Det märks...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0