Sool!!

Var så mysigt att komma in på salen på jobbet imorse, strålande sol så lamporna behövde inte tändas under hela mitt arbetspass. Riktigt mysigt, man vaknar till också.

Satt ute på altanen/terrassen under lunchen och även vid fikat strax innan hemgång. Varmt och skönt!
Idag hämtade jag ut ett paket från CDON, en MP3 spelare och en mobiltelefon, ja jag vet! Massa mobiltelefoner och grejjer jag handlar. Men jag kan inte rå för det. Denna kostade inte ens 700 kr, tyckte att jag hade råd med det. MP3´n kostade lika mycket, någon krona hit eller dit. Köpte även nya hörlurar, ett headset till nya telefonen och ett kontantkort, kostade bara 9 kr. Kontantkortet alltså.
Hoppas denna MP3 har bra mottagning på radion, så gått som det enda jag lyssnar på, vågar ju inte ladda ner musik så har så gott som ingen musik i datorn.
Kom på när jag såg sms-avin att jag skulle beställt Luftslottet som sprängdes, filmen. Försökte beställa den från filmklubben jag är med i, men det vart något konstigt och den finns inte kvar där längre...

Imorgon är jag ledig, ska passa på att träffa min syster, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men ska försöka vara ute hela dagen och njuta av försommarens värme.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0