Dag 12, 1 vecka kvar!

Nu har jag haft semester i 12 hela dagar! Kors i taket! Känns som jag har varit ledig i en evighet, men det är knappt två veckor.

Idag ska jag åka till Jysk och handla en ny tvättkorg och nya kuddar. Ska se om jag hittar något tjusigt duschdraperi också. Dags att byta nu känner jag, behöver en frisk fläkt i badrummet.

Påbörjade detta inlägg imorse, men hann inte skriva klart.

Men nu har jag kommit hem från Jysk, köpte mig två nya kuddar, en tvättkorg, ett duschdraperi och en tandborstmugg, och jag är inte nöjd. Duschdraperiet är inte tillräckligt långt, så jag behöver åka och köpa ett till, och tandborstmuggen var inte komplett! Irriterande värre! Så det blir en tripp till Jysk imorgon igen.

Efter trippen till Jysk idag har jag kastat mina döda blommor på balkongen, så nu ska jag försöka få ner den gamla tvättkorgen till grovsoporna. Inte lika lätt som att få hem den nya.

Har skrivit ut alla biljetter till resan nu, flygbiljetten och bussbiljetterna, så nu ska det packas ner i resväskan som jag grävt fram. Har en känsla av att jag kommer glömma biljetterna annars, lika bra att packa ner de redan nu då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Yennie

Yennie

Väder Jordbro


RSS 2.0